Aktuellt och Nyheter

 

Nyheter på livscoachning.se publiceras här. Även högaktuella händelser presenteras så att du enbart kan gå ut på den här sidan för att veta vad som pågår och behöver därför inte leta dig fram.

 

För er som inte prenumererar på Nyhetsbrevet kan läsa det här istället.

 

Är det lätt så är det rätt!

 

/Maria Corall

Nyhetsbrev 1 2016-12-05

 

 

Information från Livscoachen:

 

Först och främst vill jag tacka för det intresse som visats! Det är väldigt roligt och jag blir glad av att se att så många vill ta tag i det där man kanske har skjutit upp under lång tid eller som man har tagit tag i men vill fördjupa.

 

Vi ska fördjupa vidare!

 

Grundkursen är nu den som har legat tillgänglig och nästa kurs som nu kommer att läggas upp är: Meditera Mera! Vi är ett steg närmare den spännande kursen Attrahera Mera men innan jag gör den tillgänglig är det några steg man måste gå igenom först för att lyckas hantera attraktionslagen.

 

Det är nödvändigt att Meditera Mera blir nästa steg eftersom meditation ligger till grund för resten av det arbete du gör för dig. Men självklart ska detta med meditation lyftas på ett roligt sätt. Det finns hur många sätt som helst att gå in i meditation. Du kan dansa din meditation, som du fick ett smakprov på bland meditationerna i grundkursen. Du kan nå meditation via en promenad i naturen, eller genom att bara ligga ner och lyssna på en guidad meditation. Naturligtvis innehåller också kursen den traditionella meditationen.

 

Att det är så viktigt att införa meditationen som en del av din nya livsstil beror på att det är enda sättet att skapa kraft i det nya du skapar så att det blir en bestående förändring.

 

Detta vi gör här – jag och du - är inte något vi enbart gör en liten stund, en kurs man tar sig igenom och sedan glömmer. Vi går på djupet för bestående förändring. Det kan enbart ske genom att göra det till en del av livet!

 

Så håll utkik efter kursen Meditera Mera!

 

Jag påminner också om att det går att få vägledning via telefon och via mail. Ibland fastnar man på vägen man går på och kan behöva hjälp med att reda ut vad det är frågan om. Du finner information om detta ute på Coachning och Vägledning.

 

Du kan också få en numerologisk vägledning skickad till dig. Fyll i formuläret ute på Coachning och vägledning. Här behöver jag din födelsedata. (År - månad - dag.)

 

Jag tyder även dina drömmar om du upplever att det är något där som pockar på uppmärksamhet men att du inte riktigt förstår vad det handlar om.

 

För er som går kurserna har jag nu lagt in ett utvärderingsformulär där ni kan skriva och tala om vad ni tycker!

 

Det om detta!

 

Jag är i startgroparna och mycket nytt kommer att komma efter hand.

 

Med önskan om en skön vecka!

 

Namasté

Maria Corall

 

copyright © 2016 All Rights Reserved Maria Corall