Här kan du hitta ledtråden - din röda tråd!

 

 

Här samlar jag dagarna som gått om du är intresserad av att gå bakåt i tiden för att se om det finns en röd tråd i det du upplever med dig själv eller i den yttre världen. Du får då möjlighet att fånga den röda tråden och se var du behöver göra en förändring! Ofta återkommer skeenden i våra liv tills vi förstår vad det är vi måste förändra. Att vi upplever att vi upprepar ett mönster som stagnerar hellre än att föra oss framåt.

 

Finner du inte den röda tråden? Då är du välkommen att boka in ett samtal. Du kanske också ska fundera på om du ska unna dig de kurser som erbjuds? För kanske är det så att du måste gå djupare för att finna svaret på vad det är som blockerar din framfart!

 

Obs!

Läs dessa "Dagar som gått" nerifrån och upp! Dagen igår ligger alltså längst ner!

 

Namasté

Maria Corall

Dag 10

 

Självförverkligande

 

10:an står för lyckosamma situationer, expansion och nystarter. Idag kan du med fördel skriva kontrakt eller gå in i vinstgivande projekt. Idag kan du känna att du är på rätt väg, att här finns ett flöde. Idag får man mer av det som redan finns. Upplever du att det uppstår mer motstånd idag beror det just på att det är det du redan har och får mer av. Då är det hög tid att börja arbeta med dig själv inifrån och ut så att man får mer av det goda hellre än tvärtom! Här är hjulet igångsatt! Men som jag alltid säger: se till att du är i fokus och i inre balans!

 

För er i inre balans är det en dag av ökad lycka och "tur". Nya öppningar. Resultat av vad som tidigare satsat på. Ny nivå. Till det bättre.

 

För er som behöver mer inre balans kan du idag riskera att skjuta upp saker och ting och får inte mycket gjort. Energin är för hög och du kan inte identifiera dig med den och blir paralyserad istället för aktiv. Saker går åt rätt håll även för er men det tar längre tid och är inte lika synligt. Meditera!

 

Önskar dig en fin, lyckosam dag!

 

Namasté

 

Maria Corall

Dag 11

 

Passion

 

 

 

Idag kan det förflutna ge sig

till känna och gamla

rädslor kommer upp till

ytan. Låt dem komma!

Låt de brinna upp så att de

inte längre styr dina betingningar. Frigör dig! Dansa dig fri från alla de bojor som håller dig kvar i det du inte vill vara i! Då blir du stark! Låt dig omsvepas av den energi som innebär transformation. Hemligheten bakom Tantra handlar om att genom uppmärksamheten som omfattar helheten i varje ögonblick och genom acceptans av allt vad livet är utan att förkasta något uppnå ditt eget högsta tillstånd. Genom mörkret når du ljuset!

 

Gör dig redo att acceptera allt som döljer sig inom dig och som bromsar din framfart. Lev i det som är verkligt och inte i det som är en idé en föreställning om verkligheten så som andra genom ditt liv har talat om för dig att den ser ut eller ska vara!

 

Lev ut i fullständighet! Låt raseriet inom dig rasa ut som en storm som sakta bedarrar och byts ut mot genuin kärlek gentemot dig själv och andra. Här har rädslan inte längre något utrymme!

 

Dansa din dröm! Såsom fjärilen…

 

Namasté

Maria Corall

 

Dag 12 - Ge upp (åt)

 

Vad i hela fridens namn tillåter du dig själv att vara fast i?! Situationer har här stagnerat och behöver komma loss. Släpp taget! Ge upp! Underkasta dig sakernas tillstånd! Acceptera att vissa situationer inte är menade att vara! Varför tvingar du dig själv kvar? Varför tvingar du andra att stanna?

 

Att ge upp innehåller den lilla hemligheten att vi plötsligt släpper på kontrollen och när vi släpper kontrollen ger vi helt enkelt uppåt och våra guider och andra hjälpare kan äntligen ta över! Hjälp, vad de har väntat på det här! Nu ska du följa flödet och låta livet leva dig istället för tvärtom! Du ska lära dig på ett nytt sätt. Det gamla sättet har ju ändå inte fungerat! Fånga nu det som kommer till dig istället. Bestäm inte vad som ska finnas där. Var nyfiken längs din livsväg och låt dig överraskas av vad som egentligen finns där när du faktiskt höjer blicken och iakttar! Utvidga horisonten!

 

Kanske måste du bryta upp ur en relation? Byta jobb eller på annat sätt släppa det som innebär stagnation. Släpp tanken om att det säkert blir bättre med tiden. Det blir det nämligen inte! Den tanken skapar kramp och fasthållanden. Det du ser är det du har. Det blir inte bättre hur mycket du än försöker skapa förändring i det som nu har stelnat. Du skapar bara kamp och använder fraser som ”jag ska kämpa för det här”. Ordet ”kämpa” och känslan av kamp är högst närvarande i det här tillståndet. Tillåt dig att våga vara lycklig! Ta reda på vad det är hos dig som inte tillåter lyckan. Vad är du rädd för?

 

Det är dags att se klart det som steg för steg avslöjar sig för dig! Omfamna!

 

Ps. Precis som på bilden där mannen hänger i sin fot, sitter du fast och kan inte röra dig eftersom du ju är alldeles förstenad, men när han förstår där han hänger, att han själv kan ta loss snaran runt foten ställer han sig i upprätt ställning och börjar dansa! Ser du det? Att om du vänder på bilden inför ditt inre så dansar han! Dans frigör energier i våra energifält och som följd av det får även våra chakrahjul full fart! Dans är alltså healande och även en form av meditation om du går inåt och blir dina rörelser. Pröva dansa i otakt till musiken du lyssnar på. Det är en metod för att nå inåt via meditation i rörelse!

 

Nu är det din tur!

 

Namasté

Maria Corall

 

 

 

 

Dag 13

Återuppståndelse

 

 

För att vi ska kunna återuppstå måste vi först dö. Det är

en metafor för vad vi nu är mitt upp i av förändring och

transformation där vi befriar oss från det gamla och skapar

nytt.Inifrån och ut! Den här förvandlingen vi talar om gällande

dagen idag har med den yttre världen att göra men kan inte

framstå för oss om vi inte först städat upp på insidan!

Om denna inre städning och utrensning ännu inte tagits tag i

är det hög tid att göra det annars haltar vi fram och upplever obalans!

 

Klipp nödvändiga band som fängslar din själ! Riv ner det gamla och även det nuvarande som inte längre passar för att lämna plats åt det nya. På onsdag den 23/11 – 2016 går vi in i en brytning där det är meningen att vi ska vara klara så att vi kan starta det nya.

 

Så länge som någon form av rädsla eller fastklamrande finns kvar kan du inte leva ditt liv fullt ut. För varje ”nej” eller annat negerande ord, hindrar du livets naturliga flöde i ditt liv! Så länge du känner dig driven av något, oavsett vad, rädsla, pengar, framgång, en mission, kärleken, sorgen, sveken, är du fortfarande slav under något. Se till att det är du som är ledaren i allt du gör och var noga med att inte ledas/drivas av något utanför dig själv. Våga vara modig! Släpp taget och våga säga ja till dig själv!

 

Återuppstå! Bli den du är menad att vara, inte den du vill vara!

 

Namasté

Maria Corall

 

Dag 14

Alkemi

 

 

 

Motsatser förenas och skapar ett kreativt flöde som innebär ett stort språng idag! Ta till dig av andras åsikter, lyssna på människor omkring dig som du normalt sätt inte skulle ägna din uppmärksamhet – enbart av den orsaken att ni är olika. I den här alkemiska föreningen, där olikheter möts och förenas blir grus till guld! Att tillåta detta ske gör att du växer som människa och utvidgar din bekvämlighetszon. Du fyller din värld med nya kunskaper och nya perspektiv. Du ser nu att ditt sätt att se på världen inte är det enda sättet och att utvidga horisonten, höja din blick ger dig möjlighet att se lösningar på sådant du tidigare inte trott varit möjligt att lösa.

 

Dagen idag handlar även om kontemplation. Att gå inåt. Att låta motstridigheter förenas och bilda inre balans. Genom att gå inåt och tillåta en alkemisk förvandling finner du den gömda stenen – Diamanten.

 

Fundera idag på vad det skulle innebära för dig att finna din diamant. Överlämna dig till de högre krafterna och låt dem fylla dig med kraft. Bada i ett hav av kristallvatten och känn hur motstridigheter faller in i varandra och skapar en helhet som i sin tur skapar kreativ vishet!

 

Namasté

Maria Corall

 

 

 

 

Dag 15

 

 

Vitalitet!

 

Dagen idag består av kreativ energi och att fokusera på dig själv! Idag får alla andra komma i andra hand och du ställer dig i centrum av ditt individuella universum! Bemöt omvärlden med humor, med ett lättsamt sinne. Ta emot vad livet bjuder dig men stå förankrad med fötterna på jorden. Stadig och stabil. Är du i balans med dig själv kan du också utvidga dina perspektiv. Det handlar inte om att lämna din bekvämlighetszon, utan om att utvidga den. Släpp på de begränsningar du har på alla plan – moraliska såsom sexuella. Ta vad du vill ha! Njut!

 

En viktig uppgift idag är att finna eller skapa rätt stämning och omgivning för dina göromål. Omge dig med människor som är inriktade på succé! Du har idag förmågan att ”trolla med knäna” och få saker och ting på plats.

 

Dagen handlar även om att gå inåt. Att börja sökandet efter vad som är din sanning, ditt sanna kall. Kanske kan du behöva en rådgivare för att påbörja din resa. Var öppen för förslag eller ta ett steg på eget initiativ! Det finns bara en röst värd att lyssna till – hjärtats! Följ ditt hjärta. Lyssna på din intuition!

 

Om du inte agerar utifrån ett lättsamt sinne idag och möter människor omkring dig med humor kan du möta mycket motstånd och ogillande.

 

Dagens meditation:

 

Idag behöver du jorda dig. Sätt dig ner och djupandas. (se under Meditera Mera om du känner dig osäker på hur man gör och om du fortfarande inte gått igenom grundkursen.) Föreställ dig vid varje utandning att det från slutet av ryggraden växer en rot ner mot centrum av Moder jord. Ta nu emot, vid varje inandning, hur Moder jord fyller dig med energi. Känn hur hon fyller dig med energi. Öppna nu ditt kronchakra (om detta kan du lära dig mer om i kursen om chakra). Ditt kronchakra är placerat vid hjässan och här tar du nu emot den kosmiska gyllene energin och låter den blandas upp med energin från Moder jord. Fyll hela din kropp vid varje inandning. Låt rötter slå rot vid varje utandning.

 

Nu är du redo att möta den här dagen i balans. Jordad och full av humor med kreativ kraft!

 

Fånga dagen!

 

Namasté

Maria Corall

Notering!

 

Somliga skulle hävda att det även var dag 6 igår och om vi räknar så då följer dag 7 idag. Så ser jag inte på saken. Jag ser att det var dag 15 igår men där det ingår influenser från 1,5 och 6. Det är en helt annan sak och det är viktigt inom numerologin att tillåta en djupare aspekt. Man hävdar inom vissa numerologiska skolor att man enbart utgår från 1-9. Jag hävdar att det finns merän så!

 

Det vi kan se, om vi backar bandet och går tillbaka några dagar är att vi har haft en period av uppgörelser och uppstädning för att lämna gammalt bakom oss så att vi nu när vi bryter och går in i dag 7 kan börja ta de första stapplande stegen in i nystarter och transfprmation!

Dag 7

 

Medvetenhet

 

Idag har vi en brytpunkt.

Vi bryter från dag 15 igår och till

dag 7 idag. Detta är oerhört talande med tanke på att vår 7:a handlar om att göra de förberedelser som krävs för att få fart på resten av ditt liv! Låter det dramatiskt? Välj idag att stå med fötterna på jorden och med blicken mot skyn. Alltså. En blick tillbaka mot tiden som varit för att rensa upp och en blick framåt mot din förestående förändring! Det handlar om ett genombrott. Det handlar om att börja ta de första, stapplande stegen in i det nya men utan att släpa det gamla med dig.

 

Sådana här förändringar som handlar om att välja en ny väg kan skapa en känsla av ångest och oro men också en känsla av spänning. Och visst är det spännande! Oron kommer ur att vi inte har facit. Att vi inte vet något om resultatet av våra val. Välj att lita på din intuition, din magkänsla. Du vet vad du vill. Gör det! Det kan inte bli fel!

 

Du behöver omge dig av kärleksfulla människor som ger dig stöd i dina beslut. Undvik tillbakahållande krafter och människor som slår in oro i dig! Undvik det som nu innebär kaos. Undvik kärlekslösa relationer och sådant som är oorganiserat.

 

Du är full av kreativa idéer som skapar den nystart du är på väg emot. Kom ihåg att befinna dig på insidan. Inifrån och ut. I din andlighet, intuition. Bara utifrån den positionen som du kan skapa det du vill i den yttre världen.

 

Om du planerar en resa ska du förbereda dig noga och inte fatta några brådstörtande beslut. Då blir den här resan just så som du önskar och innebär utveckling för dig på alla plan!

 

Gör dig redo att ta avsked av gammalt skräp. Sådant som inte längre gynnar dig och därför inte ska vara kvar på din livsscen. Ta reda på vad som måste bort för att det nya ens ska få plats! Här handlar det om att bli medveten om sig själv.

 

Affirmation som hjälper dig att bli stark idag: Jag ordnar mitt liv och förbereder en nystart.

 

 

Låt din inre glöd slå ut i en levande flamma!

 

Namasté

Maria Corall

Dag 9

Att vara själv

 

Det är stor skillnad på att vara ensam och

på att vara för sig själv. Känslan av ensamhet

innehåller saknad av någon som inte är där

och kan skapa en låg energi hos dig. Om du

tillhör dem som idag upplever känslan av

ensamhet försök då att ”stämma om dig”,

som att stämma ett piano. Passa på att njuta

av din avskildhet och att få tillfälle att vara för

dig själv. Njut av den här tillfälliga friheten du

har i att vara själv och känn din överflödande närvaro!

 

Idag är dagen då du behöver vila i ditt inre centrum. Om du tillhör dem som har rensat ut på insidan, rensat bort och städat upp i den yttre världen och igår (dag 8) upplevde att du kunde landa i din inre balans, din inre trygghet, behöver du nu landa. Låta det nya som börjar ta form, sprida sig som ljuset i mörkret – mörkret du nu bör ha jobbat med och lämnat bakom dig. Tänk dig att du har varit på en lång resa och behöver landa efter en sådan. Låta intrycken få utrymme. Kontemplation är ledordet idag!

 

När du kan vila i dig själv har du funnit vägen hem och du upplever att den yttre världen inte spelar så stor roll. Däremot upplevs den inre världens rikedom desto mer viktig för dig idag. Allt du fokuserar på nu växer! Fröet som sattes i jord börjar sprida sina rötter och växa uppåt. Mot solen! Sträck på dig och känn hur även du följer med uppåt! Här behöver du det mod och den tillit till dig själv som du skapat fram till idag. Resan inåt kan vara både snårig och besvärlig – men nödvändig.

 

Njut alltså av din egentid idag. Acceptera att du behöver vara själv ibland även om det känns ovant. Självvald själv-tid kan man alltid avbryta!

 

Andra kan försöka dra in dig i gruppgemenskapen och kanske inte förstår dig just nu. Låt det vara så. De behöver inte förstå.

 

Inåt för att nå utåt, uppåt och högre!

 

Namasté

Maria Corall

 

Dag 8

Balansering

 

 

 

 

Fram till idag har du jobbat med dig själv. Städat upp på insidan. Städat upp på utsidan. Har du inte gjort det ligger du i ett uppskjutande! Du får så klart alltid en ny chans att göra detta arbete i nästa cykel och fram till dess får du försöka hänga med!

 

För dig som gjort ditt arbete har du nu sått ett frö. Nu ska det här fröet slå ut och bli blomman. Fröet har aldrig upplevt blomman och vet inte vad som ska hända. Det vet inte du heller. Men om du nu är centrerad och balanserad, låtit motsatser förenas då har du också blivit nyfiken. Nyfiken som barnet!

 

I den nyfiken finns ett slags naturligt mod precis som hos barnet. För var föds barnet? Barnet föds i hjärtat. Barnet föds inte med tusen tankar i sitt huvud. Barnet ger sig orädd ut för att utforska. Precis så ska du nu vandra på din väg med den nya styrka du har! Här har du inget kontrollbehov utan vågar låta livet leva dig. Du ser klart och ser därför vilka gåvor som kommer till dig. Dessa gåvor är till för dig att plocka, att säga ja till. Gåvor du tidigare vänt dig bort ifrån och sagt: "Jag ska bara… (göra det ena eller det andra först) sen ska jag förändra! Sen ska jag ta tag i mitt liv!"

 

Nu ser du gåvorna! Nu vågar du plocka frukterna och smaka på dem! Är det ett nytt jobberbjudande? Öppna ett företag? En ny kärlek? Nu är livet spännande!

 

Varningar! Balans. Att hålla balansen. Tänk dig själv att gå på lina och hur du ska hålla balansen på den tunna lina du har dina fötter på. Det är lätt att falla! Det är en stor konst att hålla balansen på den här linan på samma sätt som att hålla balansen i livet. Det är ofta när vi upplever att nu har jag kommit fram! Nu är jag harmonisk! Nu är livet lätt! som det är som lättast att falla. Vi blir övermodiga! Vi börjar hoppa över meditationer, vi tror att vi är starkare än vad vi är och tror att vi är motståndskraftiga gentemot obalanserade människor, energitjuvar som gärna vill se dig falla ner från din lina.

 

Faktum är att dessa människor gör allt för att du ska falla så att du kan vara på samma nivå som de är. De vill nämligen inte göra sitt arbete så att de kan gå på lina tillsammans med dig, det är de för lata för. Men de vill inte heller stå och titta upp på dig där du balanserar framåt med ena foten framför den andra eftersom det påminner dem om deras egna tillkortakommanden. Så se till att du håller den inre balansen. Se till att du gör någon form av meditation varje dag som ständigt skapar balans i ditt inre centrum.

 

Tips: Om du känner att det börjar gunga: Lägg en hand på ditt HARA-centrum som du hittar med en hands bredd under din navel och samla all energi där. Djupandas! Detta kan du göra var du än befinner dig!

 

Övning idag: Gör dig uppmärksam på de situationer i vardagslivet som ofta får dig ur balans. Vad/vem utgör den här risken hos dig? Gör också klart för dig vad du kan göra för att återskapa harmoni och balans. Är du medveten om vad som snabbt kan återföra dig till ditt inre centrum är det naturligtvis lätt att ta sig dit.

 

Balansdag idag. Här har du tillryggalagt dig ett stort arbete men är skör. Den inre balansen ska slå rot. Fröet ska slå rot. Var ödmjuk mot dig själv och medveten om hur lätt det är att falla. Omge dig med sådant som stärker din balans. Föreställ dig återigen att du går på lina. Då håller du i en balansstång. Vilka/vad utgör den här balansstången i ditt liv? Omge dig med de människor och de situationer som utgör den balansstången.

 

Vila i ditt inre centrum!

 

Namasté

Maria Corall

 

Dag 10

 

Lyckan

 

Livet upprepar sig självt hela tiden. Men även om vi upplever livet som en upprepning är det trots allt ändå nytt på det sättet att du står vid en ny punkt. Även om du kanske inte tagit ett så stort kliv, kanske enbart ett myrsteg så är det ett steg. Vi kan inte stiga ner i samma flod ens en gång. Floden är alltid i rörelse. Här handlar det om att se ditt mönster. Först när du ser ditt mönster kan du bryta dig loss från det!

 

Den 17 november, för 9 dagar sedan stod vi i dag 10. Nu är vi där igen enbart 9 dagar senare. Vi får en ny chans att göra det vi inte påbörjade för 9 dagar sedan! Så det handlar inte om att vi backar bandet, det handlar om en chans till att få möjligheten att ta de där jättekliven som handlar om just din nystart! För 9 dagar sedan stod vi alltså i dag 10 som följdes av 11, 12, 13, 14 och 15. Sedan bröt vi och gick in i dag 7 för att få möjlighet att få fart på, landa i och etablera det nya.

 

För er som kom igång med ert arbete och tog dessa jättekliv handlar det nu om att expandera och ytterligare fördjupa det som redan är igångsatt. Upplever du tröghet i din framfart får du nu en chans att ytterligare göra ditt arbete i att städa upp inifrån och ut. Att lägga bort ytterligare ett lager på löken för att nå in till kärnan!

 

Fundera idag på vad Lycka är för dig. Vad lycka innebär för dig i din nuvarande situation. När du ser detta, ta reda på vad som hindrar dig från att vara lycklig just nu och lyft bort det!

 

I 10:an ligger nummer 1. Men eftersom vi har dag 10 ligger 1:an mer inbäddad. Den är ännu inte främst. För att nå 1:an måste vi först ta de övriga stegen. I 1:an ligger existensen. Här ligger allt. Här ligger alla element såsom eld, vatten, luft och jord samt (metall). Här ligger helheten och delarna ligger på plats. Men för att nå hit måste vi stå rena, klara, ja, självlysande! När du uppnår detta och har arbetat dig igenom alla de steg som leder hit, med alla delarna på plats – pusselbitarna (på insidan) regnar kärleken och allt annat som fullbordar dig, över dig!

 

Du ska idag förstå att du är viktig för världen. Om du inte fanns skulle universum uppleva att en plats är tom! Ta din plats idag! Kommunicera utåt. Handskas med lekfullhet i alla typer av kommunikation. På så sätt undviker du att hamna i dramatik som innehåller rädslor och försvarspositioner.

 

Om det är så att du har upplevt att alla är ute efter dig ska du ta en paus. Gå i vila. Meditera och återhämta för att hitta vägen utåt igen.

 

Dagen idag står för expansion, kreativitet, att självförverkliga och att gå in i nytt! Ta nu chansen när du fick den igen, att påbörja det du skjutit upp eller fördjupa det du har satt igång!

 

Ps. Den 1 december bryter vi igen! Att vi har så täta brytpunkter just nu har att göra med att vi står i ett paradigmskifte och så många som möjligt ska ha chans att följa med upp i Nya tiden, i frekvenshöjningen, att följa med upp till Frihetsfrekvensen där allting är betydligt mycket ljusare och framstår tydligare och klarare eftersom vi lämnar kontroll/makt-frekvensen bakom oss! Vi lämnar dessutom en era av nio år bakom oss och 2017 går vi in i år 1!

 

Gå också in i ”Dagar som gått” för att läsa om dag 10 som vi alltså hade för 9 dagar sedan!

 

Gå ut ikväll och titta på stjärnorna. Känn hur du har en plats i alltet!

 

Namasté

Maria

 

Dag 11

 

Genombrott

 

 

”Nu är det nog!”

Kanske säger

du så idag? Bra!

Här vinner du

styrka och egenkontroll. Egenkontroll betyder här att du närmar dig frihetsfrekvensen som handlar om att vara fri inifrån och ut – frihet under ansvar. Ansvar här betyder nu att du inte längre kan lägga skulden på något eller någon i din yttre värld. Inte på chefen, barnen, mannen eller frun. Inte på hunden eller på systemet. Här pekar alltid allting tillbaka på dig själv. Du lever där du står! Iaktta vem eller vad du skuldbelägger och inse att du kan förändra det du pekar ut här! Det är det högsta ansvaret du kan ta. Här kan du sudda ut dualiteter genom att ställa dig över dömmanden, genom att inte använda dig av värdeord. Exempelvis: "Det är rätt, det är fel. Det är bra, det är dåligt." Om du inser att det inte är upp till dig att avgöra detta blir du fri. Om du inser att allt enbart är. I sig självt. Som det ska. Då upplever du frihet. Att acceptera att saker kommer till dig för att du ska lära dig något eller se något tydligare skapar lätt energi hos dig. Även om du inte idag kan se vad det är du ska lära dig kommer svaret att visa sig för dig genom de förändringar som kommer till dig. Här kan du då också se att det du sa var dåligt, visade sig vara bra. Alltså är det inte upp till dig att ha åsikter om sakernas tillstånd så länge du inte känner till de underliggande, dolda avsikterna med vad som sker omkring dig och inom dig.

 

När vi upplever känslan av att vi har fått nog finns risken att vi börjar agera i den yttre världen och börjar förändra den. Kanske skiljer vi oss eller lämnar ett jobb för ett annat. Detta visar sig ofta vara ett misstag. Upplever du att du har fått nog gå då nu in och bryt gamla mönster och möt dig själv. Vem ser du i spegeln? Vad vill du se i den spegeln nästa gång du tittar? Först när du löser upp dina inre begränsningar, som håller tillbaka ditt energiflöde kan du se klart. Först då kan du ta beslutet om du ska skilja dig eller byta jobb. Inåt först. Sedan utåt.

 

1:an och 2:an ligger inbäddad i vår 11:a. 1 och 2 talar om existensen, om att nå ett fullbordande och om att lyssna till din inre röst. Det är hjärtat som talar och i hjärtat bor sanningen. På din väg här och nu, där du nu vandrar i cykler, idag i dag 11, men där vi har snabba skiftningar/brytningar just nu, är det just din inre sanning du söker. Ingen annans sanning. Din. Du kan enbart nå din sanning genom att lyssna på din inre röst. Men så länge du lever i begränsningar, blockeringar och hinder i form av oupplösta mönster är det svårt att höra den här rösten. Det beror på att vi är uppe i vårt huvud. Här skapas förvirring eftersom vi här lyssnar på många olika röster som drar oss åt olika håll och vi tappar bort oss själva. I det här arbetet kan man behöva lite hjälp att reda ut vad som är vad. En coach, en vägledare eller liknande.

 

Gå inåt. Sök tystnad och centrering inom dig själv. Ta hjälp av meditation. Faktum är – gör meditationen till en rutin, som att borsta tänderna varje dag!

 

Namasté

Maria Corall

 

 

 

Dag 12

 

Acceptans

 

Är du fortfarande blockerad? Tillåter du inte att frigöra dig själv? Vad är du rädd för? Vad finns på insidan som du inte har lust att möta?

 

Hur olustigt det än känns är det inte så obehagligt som du kanske tror. Upplevelsen du hade för många år sedan som idag hindrar dig i din framfart, var otrevligt då. Det kanske skapade ett trauma? Det är förståeligt att du inte vill möta det där, men kom ihåg att det var obehagligt då. Idag har du mer livserfarenhet. Mycket vatten har runnit under broarna och du har faktiskt styrkan att möta din insida, det du har sparat och gömt undan där. Lyft fram det, titta på det och släpp det! Om du upplever att detta är svårt att göra på egen hand, ta hjälp av någon som kan hjälpa dig! Vi har fortfarande några dagar på oss innan vi når nästa brytpunkt, den 1/12. Ta chansen att bli den du egentligen är! Bli modig genom att lyfta bort det som gör dig livsrädd!

 

I 12:an ligger också 1, 2 och 3. Inte som huvudaktörer men som ligger i bakgrunden och pekar på var du är på väg om du investerar lite tid i dig själv och gör den nödvändiga utrensningen på insidan och omkring dig. Insidan först! Så fort du tänker: ”Jag ska bara göra X först, sen ska jag ta hand om min insida, sen ska jag meditera.” Tänk om! Tänk: ”Jag ska meditera först och sedan kan jag se klart och då kan jag putsa fönster!”

 

Allt det där du tror att du måste ordna först, i den yttre världen, ordnar sig själv om du går inåt. Mediterar! Använd dagen idag samt de återstående två dagarna fram till 1/12 till att meditera så fort du får en chans. Tid finns! 5 minuter gömmer sig bakom varje annan handling du väljer att utföra istället! (Kanske är det någon annan som väljer att putsa fönsterna under tiden! I annat fall springer inte dammråttorna sin väg. De finns där och väntar! Gör det som är nödvändigt först! Då blir städningen en glädjefull händelse!)

 

1:an för nystart och din existens i balans. 2:an handlar om att du har höjt din energifrekvens och har möjlighet att se genom det första ögat (tredje ögat), dvs. du tar intuitiva beslut. Du befinner dig här i perfekt synkronicitet. 3:an handlar om den högsta formen av kreativitet – alla tings födelse. Den här energin har ingen form eller struktur. Den ÄR. Här har du skapat det du egentligen är och gör det du är ämnad att göra. Här älskar du det du gör! Vill du komma hit? Är det här du vill stå och leva? Påbörja din resa inåt och yttervärlden faller på plats. Scenen är din om du vill! Det är ditt val!

 

Släpp fram och erkänn. Följ och acceptera. Människor som gjort dig illa i det förflutna kunde inte bättre än så! Släpp stafettpinnen! Du behöver inte längre behandla dig själv som de behandlat dig. Du kan bättre än så! De kunde inte bättre än vad de gjorde!

 

Ps.

Angående dagens symbol. Här har man intuitivt tolkat Fågel Fenix rörelse i en pånyttfödelse. Genom den här pånyttfödelsen lämnar man allt gammalt och onödigt, oanvändbart bakom sig för att bli fri från alla restriktioner som håller oss tillbaka. Res dig som Fågel Fenix. Flyg!

 

Namasté

Maria

 

Dag 14

Alkemi, balans, skaparkraft, ett stort språng

 

 

Motsatser förenas och skapar ett kreativt flöde som innebär ett stort språng idag! Ta till dig av andras åsikter, lyssna på människor omkring dig som du normalt sätt inte skulle ägna din uppmärksamhet – enbart av den orsaken att ni är olika. I den här alkemiska föreningen, där olikheter möts och förenas blir grus till guld! Att tillåta detta ske gör att du växer som människa och utvidgar din bekvämlighetszon. Du fyller din värld med nya kunskaper och nya perspektiv. Du ser nu att ditt sätt att se på världen inte är det enda sättet och att utvidga horisonten, höja din blick ger dig möjlighet att se lösningar på sådant du tidigare inte trott varit möjligt att lösa.

 

Dagen idag handlar även om kontemplation. Att gå inåt. Att låta motstridigheter förenas och bilda inre balans. Konflikten finns inom människan. Kan man inte lösa den där, kan man inte lösa den någon annanstans heller. Konflikten skapar en inre obalans som innebär en inre splittring – du blir två ansikten och ger ut dubbla budskap. I ena stunden är du varm och glad, i nästa arg och väldigt annorlunda. Genom att gå inåt och tillåta en alkemisk förvandling finner du den gömda stenen – Diamanten.

 

I nummer 14 ligger i bakgrunden 1, 2, 3, 4, 5.

Idag är 5:an stark (1+4=5) 5:an uppmanar dig till att bli din egen mästare! Men för att bli det behöver du kunskap om dig själv, om vad det högsta bästa innebär för dig! Om du inte gjort ditt arbete och finner det svårt att göra detta på egen hand, sök en ”mästare” som kan hjälpa dig, en rådgivare, vägvisare. Detta är viktigt! Du kommer först, sen kommer världen. Förändras inte vi människor, förändras inte världen!

 

Fundera idag på vad det skulle innebära för dig att finna din diamant. Överlämna dig till de högre krafterna och låt dem fylla dig med kraft. Bada i ett hav av kristallvatten och känn hur motstridigheter faller in i varandra och skapar en helhet som i sin tur skapar kreativ vishet!

 

Namasté

Maria Corall

 

Dag 13

 

Illusioner

 

Nu är det dags att krossa alla illusioner!

Vad är egentligen en illusion?

Egentligen handlar det om de tankar vi har.

Ju mer tankar, ju mer rädslor!

Illusioner är tankar vi har som bygger upp

en sanning om verkligheten som inte är sann i sak.

 

Ormen är en symbol för dagen i nummer 13. Om vi lär oss av ormen som ömsar skinn för att vinna föryngring kan vi göra på precis samma sätt! När vi kapar de bojor som håller oss fast påbörjar vi en föryngringsprocess. När vi släpper våra rädslor lämnar vi huvudet och landar i vårt hjärta och där finns ingen rädsla. I hjärtat bor sanningen. I hjärtat finner du ditt barn. Där föddes du för första gången!

 

Idag talar vi om att förändra insidan. För inte så särskilt många dagar sedan när vi befann oss i dag 13 talade vi mer om de yttre förändringarna. Nu, efter brytpunkten, går vi mer på djupet när vi återvänder till dag 13. Det vi upplever i vår yttre värld återspeglar sig i vår inre värld. Ser vi orättvisor, smärta och lidande i världen är det också det du bär på inom dig. Möt din smärta och din sorg, eller annat du finner inom dig när du vänder blicken inåt och tillåt all smärta och all sorg. Acceptera. Se dina rädslor. Möt dem. Se din rädsla i ögonen. Då ser du att det inte är så farligt, det där du är så rädd för och blir modig! Du ser illusionen och kan nu krossa den på sanningens altare. Här blir du klart seende och kan gå in i döden och nå återfödelsen! Här ser du klart och tydligt vem du är och inte den du tror att du vill vara eller som andra vill att du ska vara. Nu ser du vad du är ämnad för istället för att leva i illusionen som byggs upp utifrån vad du tror att du vill göra!

 

Allt som lagts på dig sedan du var barn, samhällets uppfattning som lagts på dig och fört dig på villovägar under lång tid kan du nu träda ur, som ur en missklädsam kostym. Så som ormen som lämnar sitt gamla skinn bakom sig. Är du idag den du egentligen är? Ställ dig frågan! Här kan nästa fråga dyka upp: Vem är jag? Vilka är mina åsikter? Ställ hur många frågor du vill! Hjärnan påbörjar omedelbart arbetet med att finna svaren!

 

Om du i världen ser kärlek, värme, omsorg och samarbete. Då är det också det du finner på din insida. Harmoni. Då kan du idag hjälpa till genom att sprida mer av detta ut i världen tillsammans med att du inom dig kan dyka ner på ytterligare djup för att ytterligare höja dig uppåt i frekvens!

 

Är du rädd för talet 13? 13 står för portalen som står öppen mot universum. I talet 3 ligger magin. Här ligger också universums lärdom. Det är när vi ser sanningen bakom hemligheterna som vi höjer vår vibration. 1+3=4. Talet 4 står för våra 4 element – jord, eld, vatten och luft, för våra väderstreck och de fyra årstiderna. Talet 13 talar om tro, hopp och kärlek genom talet 3 men också om att se saker och ting för vad de verkligen är. 13 är nyckeln till hjärtat. Nummer 1 – alpha - talar om Den Nya tiden. Nystart och förändring. Om det första.

 

Talet 13 symboliserar återfödelse. Det är ett styrkenummer som vi blivit övertygade om att undvika. Detta för att olika makthavare inte vill att människor ska se sanningen bakom illusionen. Kyrkan ville hålla människorna i blindo och genom att tala om talet 13 som något vi ska undvika genom att skapa rädsla kring talet höll de människor borta från att upptäcka sanningen. De pekade mot den yttre världen, för att vi skulle hålla blicken där och lämna insidan. På så sätt började vi separera oss från oss själva.

 

De så kallade häxorna som började gå bakom och göra upptäckter kring talet 13 brände man på bål, dränkte eller på olika sätt torterades till döds. Den gången handlade det också om transformation och om att krossa illusioner. Den gången gjordes ett försök att träda in i Nya tiden och att krossa dogmatism men makt/kontroll-frekvensen var för stark då och kvävde frekvenshöjningen i sin linda. Vi har nu fått en ny chans att träda in i Nya tiden, i frekvenshöjning där vi stiger mot frihetsfrekvensen. Var mycket uppmärksam på hur man fortfarande försöker hålla dig i den yttre världen!

 

Uppstår det mycket tvivel för dig idag? Ifrågasättanden? Det beror på att nummer 2 ligger inbäddad i talet 13. (1,2,3) Tvivel kan skapa förvirring först men är också vägen mot medvetenhet när dessa tvivel skingras och du når tillståndet av att vara klart seende. Ödmjukhet är viktigt här! Att förstå att även när vi tror att vi vet hela sanningen måste vi också ha med oss tanken: ”Det enda jag vet är att jag ingenting vet.”

 

Nu är det din tur. Din tur att se igenom illusioner, lyfta bort slöjan och skingra dimman! Ju mer av detta du ser ju mer fri blir du! Nu är det din tur att landa i ditt hjärta och upptäcka sanningen! Ta chansen att förändra världen genom att börja med dig själv! Du är droppen i havet som skapar ringar på vattnet!

 

Namasté

Maria Corall

 

 

Dag 13

 

"Jag säger nu JA!"

 

Det går som en dans! Två steg fram ett tillbaka.

Fem steg fram ett tillbaka. Tio steg fram och ett tillbaka. Så har det sett ut de senaste veckorna. Intressant nog landar vi ofta tillbaka på nummer 13. Städa upp, lämna gamalt bakom, säga ja till det nya och lämna det som inte gagnar oss bakom oss. Transformation. Alkemi. Ta det vi kallar för negativt och transformera till positivt och bekräftande. Gå inåt för att kunna skapa på utsidan. Gå inåt för att skapa ringar på vattnet så att vi skapar en bättre värld. Människor som mår bra gör bra och i förlängningen, om alla gör den här transformationen mot sitt eget högsta bästa, som i förlängningen är det högsta bästa för alla andra finns inga rädslor kvar, inget ego som måste hävda sig och konkurera ut andra för att skapa utrymme åt sig själv. Här finns inget förtryck och ingen flykt. I det här tillståndet är vi i harmoni. Det betyder inte att det inte händer sådant som vi upplever som jobbigt, eller tråkigt men vi kan i vårt tillstånd av det högsta bästa hantera dessa händelser på ett helt annat sätt. Vi är här klart seende och vet att det vi hamnar i handlar om förändring och också sådant som vi återigen behöver rannsaka och städa ut. Det som sker i vår yttre värld pekar inåt, därför att det vi har på insidan pekar utåt.

 

I uppstigningen, frekvenshöjningen, Nya tiden, ja vad du vill kalla det för, kärt barn har många namn, vill universum nu att vi ska städa upp vår insida och därifrån höja vår inre energi så att vi kan höja oss i frekvens. Att vi gång på gång, under de gångna veckorna kastas tillbaka till dag 13 beror på att man är högst medveten om att människor skjuter upp. Man ska bara… först, sen ska jag… Allt vi väljer att skjuta upp skjuts upp och världen kan inte förändras. Världen kan inte transformeras om människor inte förändras!

 

Vi uppmanas nu att ta vårt ansvar för att vi ska kunna nå frihetsfrekvensen. Imorgon bryter vi igen så denna dag 13 är enbart ett snabbt tillbakakastande, där vi kan se att vi inte riktigt får komma framåt utan att städa först. De som inte städar upp här får en besvärlig period fram till den 12/12 då vi bryter igen. Om man upplever att det är en kamp framåt nu får man en ny chans att städa upp och göra den viktiga självrannsakan som krävs för att kunna höja sig den 10/12 då vi återkommer till dag 13. För er som städar och städar, fördjupar och höjer bör använda er av dagarna för utrensning att ytterligare höja och förändra. Förändra matvanor för att komma ännu högre – vad det nu kan handla om för dig för att verkligen nå ditt högsta bästa!

Så följ med i den här vilda dansen! Så som fjärilen talar om för dig: Dansa! Dansa din dröm levande!

 

Namasté

Maria Corall

 

Dag 5

 

Tabula rasa

 

 

 

 

Tabula rasa är latin och betyder: ”Den tomma tavlan”. Det finns en humanfilosofisk teori bakom begreppet som handlar om att vi skriver in våra erfarenheter i livet efterhand som vi lever. Man går djupare än så också och talar om att vi ska återerinra oss de kunskaper vi har med oss in till det här livet på jorden, vilket förutsätter att man tror på ett liv före och efter det vi har här på jorden. Det är självklart upp till var och en vad man tror på i det fallet!

 

Det vi istället talar om här är ett ord som Buddha använde: shunyata som är ett ord med verklig potential. Skulle man översätta det skulle ordet betyda ingenting vilket för oss låter väldigt tråkigt men om vi istället säger ingen-ting får det en mer rättvis betydelse. Att vi iakttar vårt liv just nu som en tom tavla. Där vi har skalat av allt vi blivit pådyvlade av åsikter, dogmatism, rätt och fel etc. Då vibrerar ordet shunyata av alla möjligheter. Möjligheter som ännu inte är manifesterade i verkligheten. Där vi står med en lerklump i våra händer som är vårt liv och som vi nu kan forma och skapa till det vi verkligen vill.

 

Att stå i ingenting, i ett vakuum, kan verka obehagligt och förvirrande men samtidigt betyder detta att alla möjligheter är närvarande! Ta vara på det här ”tomrummet”. Iaktta uppehållet mellan dina andetag. Här är något fantastiskt på väg att förlösas! Istället för att skriva in våra erfarenheter på den tomma tavlan, tar vi våra erfarenheter med oss, suddar ut vad som står på tavlan och börjar skriva in något helt nytt. Något som är helt och hållet ditt!

 

Häri ligger den högsta förvandlingen! Efter de dagar som gått kan vi lätt förstå att vi nu har nått fram till den här punkten. Vi har kastats fram och tillbaka och landat i nummer 13 om och om igen – för att rensa upp och städa bort. Nu kan vi fylla på med det som blir våra nya erfarenheter. Där du gör det som är genuint och sant för dig!

 

Stå still och andas i den här energin som den här dagen erbjuder. Stå still och känn. Andas. Du förbereder nu din nya väg, tar sats, kastar dig ut och börjar flyga!

Ditt liv är ditt!

 

Ps. Omge dig med de människor som påminner dig om vem du är! På så sätt blir det lättare för dig att manifestera din nya riktning!

 

Namsté

Maria Corall

 

Dag 6

Kärlek

 

 

Det är många av oss som frågar sig: ”Vad är kärlek egentligen?”

Den jordiska kärleken är en sexuell attraktion. Den är inte varaktig. På den här nivån av kärlek är den också ofta förankrad i behov och förväntningar och ger för att få tillbaka. Kärlek på den här nivån handlar ofta om att vi har en längtan efter någon annan. Njut av den här kärleken så länge den är där.

Den här kärleken innehåller enbart en potential att växa sig till kärlek, men är inte kärlek. Den är full av föreställningar och tabun som vi fått med oss sedan barn domen och som vi försöker leva upp till. Den här kärleken ligger på kontroll/makt-frekvens och kan enbart ska pa drama i form av svartsjuka och annat maktrelaterat uppträ dande. Dessa realationer innehåller en upplösning redan vid inledandet av den och bygger enbart på att förändra varandra hellre än att omfamna varandra i det vi ser hos den andre. Här kan vi inte överleva men vi kan finna sidor hos oss själva som inte är så fördelaktiga men som nu blivit synliga och kan förändras!

 

Vi behöver gå bortom den sexuella, djuriska kärleken om vi vill uppnå något varaktigt. När vi förstår detta kan vi se den andres unika individualitet. Vår partner fungerar som en spegelbild som reflekterar dolda aspekter av oss själva och som hjälper oss att bli hela, att uppnå vår högsta potential, vårt högsta bästa Jag.

 

Man har definierat kärleken så här: ”Sex är fröet, kärleken är blomman och medkänslan doften.” Här menar man att den sexuella kärleken kan transformeras till kärlek om man är meditativ och blir medveten. Man fortsätter definitionen så här: ”När din kärlek inte är en längtan efter någon annan, när kärleken inte är ett behov, när kärleken är delad och inte frågar efter att få något tillbaka utan är redo att ge, enbart för givandets glädje – då frigörs den rena doften.”

 

För att nå denna höga, fantastiska kärlek som alla frågar efter är det nödvändigt att lägga till meditation. Det går inte att nå dessa tillstånd utan att gå inåt först. Medvetenhet och balans är vägen som leder till sann, genuin kärlek.

 

Dagen idag är till för att fundera över de här frågorna för att kunna fördjupa dig själv på din väg upp i frekvenshöjningen, i det paradigmskifte som pågår just nu. På frihetsfrekvensen existerar inte rädsla, makt och kontroll, svartsjuka och ägande. På den här nivån av frihet (under ansvar) hedrar vi varandra genom givandet. Genom att växa tillsammans. Enbart genom gemensam utvecklig kan vi leva i bestående kärlek.

 

Betänk: Av olika orsaker kan det bli nödvändigt att lämna varandra. Att vi har lärt tillräckligt av en person och måste vidare i vår utveckling. Kan vi gå in i acceptans här om att uppskatta kärleken när den är där, välkomna den och ta farväl av varandra i tacksamhet när den är borta, vågar vi också älska fullt ut varje gång. Här närvarar inte rädslan av förlust eftersom det i sak inte existerar förlust då vi längs vägen lärt mer om oss själva på vägen om att nå vår högsta potential. Se vinsterna hellre än tanken om förlust. Förlust ligger på makt/kontroll – frekvensen och föder enbart kramp och bristtankar. Välj alltid att gå i tacksamhet. Tacksamhet i vad du har lärt dig och vart kärleken förde dig! Det öppnar dig för din nästa kärlek som är på väg åt ditt håll.

 

Kärleken på en ytterligare högre nivå, den till världen, har förmåga att förena olikheter och oliktänkande. När människor når nivån av den högsta kärleken är jag övertygad om att ingen vill höja ett vapen i syfte att skada en annan. Den högsta kärleken för människor samman, den splittrar inte, den härskar inte, den dödar inte. Den healar. Den här kärleken börjar med var och en av oss - att börja älska oss själva!

 

Idag kan vara dagen du möter den stora, genuina kärleken! Var vaken och meditativ! För att attrahera den här kärleken måste du börja med dig själv – finna din inre diamant så att du blir självlysande!

 

Namasté

Maria Corall

 

Dag 7

Förändring

 

Allt vi gör nu bör handla om att förändra för

att kunna skapa den nya

livsstil som leder dig mot ditt

högsta bästa! Idag handlar det om

att sätta den här förändringen i rörelse.

Här ska nu världen anpassa sig efter dig och inte du som ska anpassa dig efter världen.

 

Faktum är att världen inte är statisk, enbart de dogmatiska regler uppsatta av samhället du lever i är statiska, men även en illusion. Världen är rörlig och när du börjar röra dig i den på dina egna villkor, utifrån den du är beter sig världen efter dig! Illusionen som har hindrat dig från att se hur världen verkligen är upplöses nu och du kan se klart. Du ser illusionen – reglerna uppbyggda för att hålla dig på plats, som har till uppgift att se till att du inte blir dig själv utan håller dig innanför ramen.

 

Jantelagen är en sådan ram som vi, i vår del av världen har inpräntat som ett brännmärke på huden. Makt/kontrollfrekvensen vill inte ha medborgare som lever i individuell frihet. Det talas om individen och vikten av denna men här skapas ytterligare illusioner. Illusionen om att du ska tro att du är unik och därför inte försöka bli det. Makt/kontrollfrekvensen gör vad de kan för att du ska hålla dig så långt borta från dig själv som möjligt.

 

Vi lever i en tid där vi återknyter till oss själva. för att bli den vi är - för att bli autentisk. Det är en spännande tid men även en tid av förvirring, som ofta uppstår när vi gör något nytt och annorlunda. Det tecken vi kan se på att vi går i rätt riktning är att saker och ting börjar kännas lätt och man känner sig ofta mer glad än förr - framförallt att vi faktiskt känner!

 

Finns där fortfarande sådant som håller dig tillbaka? Sinnet ger dig en slags dvala som är nedtyngt av minnen från ur det förflutna, även drömmar om framtiden som inte förverkligas håller dig nedtryckt så att du lever på ett minimum. För att leva maximalt bör du idag gå inåt. Meditera. Meditation rensar ditt sinne och befriar dig från det som tynger dig. Meditation är A och O. Men – om där finns sådant som är svårt för dig att släppa för att du saknar verktyg att göra så – be om hjälp! Sök dig till någon som kan dela ut de verktyg du behöver för att befria dig själv.

 

Denna förestående förändring lovar att leda till en positiv fas i livet. Förbered dig, ordna upp och städa upp på insidan men även på utsidan. Du kommer att lämna mycket bakom dig så att du kan välkomna det nya! Även om vi här talar om introspektion, meditation och en vädjan om att förbereda dig väl är det samtidigt en snabb energi som rör sig här. Full fart fram! Därför att när du ser bakom illusionen, har förberett dig väl och vet åt vilket håll du ska gå, lyfts stenarna bort som hindrar hjulen att röra sig och då går det fort! Den här resan kan aldrig gå fel!

 

Våga och vinn!

Du är kraftfull!

Du ÄR…

 

Obs!

Omge dig med kärleksfulla och bejakande människor idag! Se upp för dem som vill se dig snubbla! Lyssna inåt. Du bär på svaren själv och behöver inte be om råd i omgivningen. Det kan skapa förvirring hos dig i det du redan har tagit beslut om. Sök stöd inom dig själv och inte utanför dig själv! Du kan lita på din intuition nu.

 

Namasté

Maria Corall

 

Dag 8

Balans

 

 

 

 

Nu var det tio dagar sedan vi befann oss i dag 8 senast. Läs gärna om förra dag 8 på sidan: Dagar som gått. Där finns väldigt nyttig information som gäller även för dag 8 idag. Men dagen 8 idag handlar mer om vårt mod, om vår självkänsla och vårt självförtroende. Från att fröet slagit rot i vår förra dag 8 ska det fröet blomma.

 

Precis som bambun växer ska vi se på vårt eget växande. Bambun låter först hela rotsystemet under jorden utvecklas fullt ut och bli starkt för att sedan börja växa uppåt, mot solen. Det är det som gör bambun så motståndskraftigt och står stadigt i vilken storm som helst! Sådan ska du också stå! Stadig. Stabil. I balans oavsett vilken storm som drar förbi! Har du lärt dig att dansa i regnet? Har du lärt dig att gå in i vila när det stormar? Eller följer du med och dras med och påverkas av de konflikter som finns omkring dig? Eller tänker du att de avvisanden du får är motstånd? Eller dansar du i regnet och tacksamt tar emot den vägledning ett avvisande innebär?

 

Har din självkänsla och ditt självförtroende blivit kantstött? Vi lever i en gungig värld just nu där det gamla ska bytas ut mot det nya och att där plötsligt börja tänka på: Vem är jag egentligen? En tanke som kan få hela vår världsbild i gungning – vilket är meningen, men börjar även du gunga? Det gör inget! Det är vägledande och talar om för dig att du ska ta reda på vem du är nu. Inte vad du vill, utan vem du är.

 

För att få tillbaka vår självkänsla och därmed också vårt självförtroende behöver vi ta oss utanför vår bekvämlighetszon, eller mer som jag ser på saken, utvidga din bekvämlighetszon, vi behöver inte ta oss utanför den, men utvidga den! Här handlar det om mod! Att våga göra de där sakerna vi upplever att vi inte vågar för att rädslan står i vägen. Så länge rädslan står i vägen befinner vi oss inte i balans! Genom att utsätta dig själv för det du upplever obehagligt vinner du din självkänsla. Vad ska andra säga? Det spelar ingen roll. De har åsikter oavsett vad du gör!

 

Att utsätta sig för det man inte riktigt vågar men man gör det ändå, kan kännas som att ta en kalldusch – man skriker till och sedan känns det riktigt skönt!

 

Ta ditt mod i handen, skölj bort rädslor med en kalldusch och din självkänsla kommer tillbaka. Det handlar inte nu om att ta reda på varför den försvann. Det är oviktigt i just det här skedet. Det enda viktiga är att återerövra! Då är du i den skönaste balans och kan vila i trygghet långt bak i ryggraden!

 

Så. Gå ut idag och gör något du egentligen inte vågar! Omfamna ditt mod!

 

Namasté

Maria Corall

 

Dag 9:

Närvaro

 

Idag handlar det om att träna på att vara

närvarande. Om du är bra på detta så ska

du idag satsa på att fördjupa din närvaro.

Det är 11 dagar sedan vi senast var i Dag 9

och då handlade det om att förstå konsten

om att vara själv och skillnaden på det och

att vara ensam. Gå gärna till:

”Dagar som gått” och läs om detta och

känn, inte tänk, känn om det är något just

du behöver lära dig konsten om.

 

När vi bryr oss vad andra tycker, eller att andra inte förstår dig är risken stor för att du förlorar din självkänsla. De blir osäkra på dig för att du är annorlunda och vill att du ska tillhöra flocken för deras skull, så att de kan känna sig trygga. Gör du annorlunda än de gör blir de oroliga och kan komma att känna egen osäkerhet på om deras uppfattning är rätt eller fel. Eftersom de inte är flexibla eller vill förändra, vänder dig sig emot dig. De ifrågasätter dig, kanske blir elaka rent av. Dessa är energitjuvar!

 

När du tillåter andra stå för att värdera dig sjunker din självkänsla. Skapa dig ditt självvärde och bry dig sedan inte om vad andra tycker. Tillhör du dem som hjälper alla andra först, låter alla andra komma före dig är det dags att ändra på det. Du kommer först! Om här finns en rädsla för att bli utfryst eller att ditt nya synsätt leder till att du blir ensam, våga möt den här rädslan. Blir du avvisad på grund av den du är omger du dig ändå med fel människor. Låt de städa ut sig själva. Det blir lätt att se vilka som accepterar dig och lyfter dig och vilka som inte gör det. De ska helt enkelt inte vara där!

 

Om du har några olösta situationer eller relationer i ditt liv så försök att lös detta idag! När du städar ut på din scen får du massor av plats med nya relationer som passar dig bättre. Olösta konflikter ska inte behöva stå i vägen för dig på din väg mot ditt inre ljus, där du nu är på väg att bli den du är!

 

Idag behöver du vila i dig själv. Resan inåt kan vara besvärlig och du behöver känna tillit till dig själv. Du går nu enbart in i relationer som förenar på djupet. Du har nämligen inte tid för andra slags relationer i ditt liv längre. Tills du finner dessa relationer, eller snarare som kommer till dig eftersom de dras till dig i den nya energi du befinner dig i, bör du finna den inre tilliten, tryggheten och balansen så att du klarar av att vara för dig själv under en period. Är vi rädda för ensamheten söker vi oss till vad/vem som helt som kan lindra den negativa känslan som ensamhet kan skapa om vi inte är trygga i oss själva. Dessa relationer är bromsklossar och hindrar din framfart, även om de lindrar din upplevelse av ensamhet. Det kommer då alltid att finnas en viktig du alltid saknar och längtar efter och som ändå leder till känslan av ensamhet - Dig själv!

 

Ge dig själv utrymme idag och tid för att meditera. Meditationen bör handla om att grunda dig!

 

Gör upp om notan i din omgivning och gå inåt. Mot din inre diamant där allt du behöver för att stå stabil i världen finns! Lyssna till din inre vishet och vackla inte på det du hör där! (På grund av sådant du hör i den yttre världen. I den yttre världen går rädslans röst som ett eko.)

 

Namasté

Maria Corall

 

Dag 10:

 

Förändring

 

Allting går som ett eko i världen! Det du har i hjärtat är det du upplever i den yttre världen. Upplever du att allting upprepar sig men utan att det ligger någon förändring i upprepningen då har du fastnat och behöver ta dig loss. Gå in och känn efter vad du har i hjärtat. Är du arg hela tiden? Dömande? Småsint? Avundsjuk? Talar du illa om dig själv och säger att du inte kan? Här ligger nyckeln till det som du uppfattar som motstånd i den yttre världen!

 

Tillhör du dem som har ljus i ditt hjärta och känner till ditt självvärde? Då är det bara att gå ut och ta mer av det du önskar dig! Plocka guldäpplen!

 

Allting är som ett eko i världen. Även jag upprepar mig och säger samma sak som står under de övriga dagar där vi har gått in i dag 10. Jag kan inte uttrycka det bättre än vad jag redan har gjort! Gå in under Dagar som gått och läs om de två tidigare tillfällen vi nu har haft under dag 10.

 

Samma sak gäller för dagen idag och vi får ytterligare en ny chans att sätta fart på lyckans hjul och 1:an som ligger inbäddad i 10:an ger löfte om det nya. Det första steget in i det nya där du höjer dig ytterligare på grund av de erfarenheter du redan har tillryggalagt dig!

 

Råd för dagen: Visualisera ditt ideala verksamhetsområde

 

Affirmation: Min skapandeförmåga uppfyller mig, gör mig lycklig och tillfredställd.

 

Hantera alla situationer idag med lekfullhet och briljans!

 

Namasté

Maria Corall

 

Dag 11

Gryningsljus

 

 

Upplever du kaos omkring dig, i ditt liv? Ditt kaos är gammalt och ligger inte bara här utan vi blir tvungna att kasta en sten rakt in i evigheten för att förstå att det här kaoset har du levt i under många, mån ga liv men i det här livet står du i en uppgörelse. När vi börjar möta det här kaoset innehåller det faror men om vi inte möter dessa faror, utmanar dem – kan vi aldrig bli hela. Sammanbrott för ett genombrott!

 

I sammanbrottet ligger ett löfte om ett genombrott där man mitt i nuvarande mörker kan se gryningsljuset men där det först känns väldigt svårt och mörkt. Tankar som att: ”Det är omöjligt”, är återkommande men springer ur de rädslor som dyker upp när faran blir påtaglig och vi vill fly. Här är flykten ingen lösning utan skapar enbart ett uppskjutande i det som i själva verket är ditt genombrott – där det i faran, i kaoset finns ett inneboende löfte om frihet, om att för var och en av oss kunna leva efter den vi ÄR, leva vårt livsändamål, ditt livssyfte och bli hel.

 

Vi måste passera eldar och drakar för att kunna rädda oss själva från fångenskap. Den fångenskap som skapats av samhället men som vi är medbrottslingar till att skapa genom att nagla oss fast vid idéer vi har om oss själva och världen!

 

Dagens energi ligger i solar plexus, som kraftens centrum ligger i. Mediterar du på detta centrum når du din inre styrka och blir stark gentemot den yttre världen. Du blir beslutsam och full av glädje. Den glädjen är starkare än de faror du möter längst ditt genombrott genom sammanbrott.

 

Idag kan känslan av: ”Att nu är det nog!” vara stark. Här upplever vi att vi måste agera även om vi inte agerar utifrån det som är hundra procent ”rätt” har vi satt fart på vårt genombrott och kan göra oss av med restriktioner som hindrar oss, skapar begränsning. Om du inte gör detta kan det leda till att man förlamar, kväver livsenergin.

 

Våga! Ta alla risker som du tänker finns i att lösa upp gamla mönster som håller tillbaka energiflödet. När du vågar möta dina drakar och gå genom eldar kommer du att förvånas över den vitalitet och kraft som detta genombrott leder till. Här är du fri! Här gör du dig av med allt gamalt karma. När vi träder upp i frekvenshöjningen, i den skiftning som nu pågår, är vi befriade från karma. Kruxet är att du inte kan följa med i skiftningen om du inte gör din del!

 

Livet är ditt! Tillåt ingen begränsning!

 

Här finns ett förslag på en meditation som hanterar solar plexus. Lägg dig ner om du vill ligga. Sitt om du vill. Bara det är bekvämt för dig. Plugga in lurar i öronen och följ denna guidade meditation där du stärker ditt energicentrum. (Den här meditationen kräver inte hörlurar utan det går bra att lyssna utan. Hörlurar gör att du kommer lite "närmre".)

 

Meditation: (Du omdirigeras till youtube.) Om du inte tycker den här passar just dig kan du se massor av förslag på andra meditationer som också behandlar solar plexus när du väl kommer ut på youtube.

 

Människor som vandrar i ljuset delar med sig av dessa meditationer. Det är vi tacksamma för!

 

Namasté

Maria Corall

 

Dag 12

Befrielse

 

 

Idag får du en ny chans att befria dig från de bojor som håller dig kvar på den plats där du nu står och lever ditt liv. Fastbunden till händer och fötter. Varför knyter du inte upp de här repen? Du vet exakt hur de är knutna eftersom det är du själv som gjort knutarna! Tredje gången som dag 12 nu dyker upp på kort tid. Tredje gången gillt? Ja! Fatta mod och gör dig fri!

 

Orsaken till att vi inte gör loss de här repen beror många gånger på att vi är rädda och faktiskt känner en slags trygghet i det fängelse vi själv väljer att skapa och som vi tillåter att den yttre världen lägger på oss. Snara på snara. Eftersom vi tillåter det är vi medbrottslingar och har inte rätt att lägga skulden på andra. Så länge vi stannar kvar i det vi inte vill ha är vi medbrottslingar.

 

Här blir vi gärna offret som lägger skulden på vad som helst i den yttre världen. VAD SOM HELST. Huvudsaken är att du hittar något som gör att du kan rättfärdiga den plats du faktiskt väljer att sätta dig själv.

 

Självklar kan det finnas omständigheter i våra liv som gör att förändring ”kräver” lite mer, att gå den extra milen. Hur ska vi orka det då? Kanske har vi barn som vi ägnar mycket tid åt och den bästa ursäkten att komma undan förändring är: ”Dygnet har faktiskt bara 24 tim.” Finn tid! Tittar du på tv som i sak är helt meningslöst? Slösar bort tid på sociala medier?

 

Samla ihop en timme åt dig själv varje dag. För meditation i första hand och i andra hand att kanske börja söka efter det där nya, spännande jobbet du gärna vill ha! Men meditation först. Varför? Därför. Därför att du får ordning på insidan och kan se klart och tydligt. Du kan se tydligare vem du är och vad du vill, tillsammans med att det du trodde var omöjligt blir möjligt genom meditation och de förändringar du behöver göra för att nå… dit du vill – hur högt du vill - går mycket lättare att genomföra.

 

Ställ klockan 30 minuter tidigare på morgonen och börja dagen med en morgonmeditation. Då möter du världen med andra ögon och kan hantera det som kommer din väg med lätthet.

 

Genom att ta ansvar för alla delar i ditt liv och inte lägga skulden utanför dig befriar du dig från den ena snaran efter den andra och du blir fri! Det du upplever att du inte kan hantera ger du upp om – skickar alltså uppåt. Låt dina guider får en chans att hjälpa dig!

 

När du nu får möjlighet att låta din höjd och ditt djup mötas, kan du höja blicken och se ut mot horisonten. Där är perspektiven annorlunda. Uppåt och högre. Det du ser här är att ”alla tio riktningar” hela tiden har varit samma väg!

 

Inne i meditera Mera hittar du en meditation som hjälper dig att befria dig. Det är en hjälp på vägen!

 

Ps. Läs gärna de föregående dagarna 12 inne i Dagar som gått. Där står skrivet mer om dagen 12 som kan hjälpa dig ytterligare.

 

Namasté

Maria Corall

 

 

Dag 13

Förändring

 

Dags för ytterligare en storstädning!

Ytterligare ett skal på löken som ska bort

så att du kan närma dig kärnan!

 

Genom att städa upp runt omkring dig

och inom dig, börjar saker och ting falla

på plats. Här får du nu möjlighet att finna

din egen rätta plats i ditt liv, i världen, i

universum. Här får du nu chans att förstå

vad det är du egentligen ska göra.

 

Du städar på insidan för att göra dig av med gamla rädslor, idéer om dig själv och andra, dogmatisk propaganda som lagts på dig från dagen du föddes. När du gör detta börjar du också närma dig människor som bättre förstår dig. Umgås du med människor som inte förstår dig är det alltså dags att förändra här!

 

På utsidan städar vi bort de människor som inte passar oss. Du behöver omge dig med människor som kan påminna dig om vem du är så att du i din nystart har de människor omkring dig som är ett stöd för dig i det du nu ska få fart på. Det kan också handla om saker som behöver slutföras men inte når mål eftersom det finns hindrande energi i och omkring dig.

 

Obs! Dessa människor som gagnar är inte nödvändigtvis dina Ja-sägare, utan vågar utmana dig! De finns där för att du ska utvecklas, där ni utvecklas tillsammans!

 

Dessa förändringar blir alla till det bättre. Ibland kan vi inte se det först men vi måste lära oss att vi inte alltid står med svaren. Det är i det här läget vi kan välja att stanna kvar i det gamla därför att det känns tryggt. Det läget gagnar inte och vi får oräkneliga örfilar av universum tills vi begriper att vi måste fullfölja det vi är här för att göra!

 

Det viktigaste är rörelsen. Ta ett stort steg och fortsätt gå! Det finns en garanti – Det kan aldrig bli fel så länge du är i rörelse. I den rörelsen skickar du ut ditt inre eko och börjar uppleva reflektion – Hur människor som stämmer för dig hör dig och närmar sig. Jobbet du vill ha hör dig och närmar sig. Det du ÄR hör dig och närmar sig!

 

Verklig trygghet kommer inifrån. Den kan du aldrig finna i den yttre världen. Ljug inte för dig själv längre. Gör inte längre sådant du inte vill. Befinn dig inte på platser du inte vill vara på eller bland människor du inte vill umgås med. Våga säga nej! Våga säga ja! Det är nu!

Ur askan av det vi bränner ner nu framträder din inre diamant!

 

Ps. Gå gärna in i rummet: Dagar som gått och läs om de föregående dagarna 13 vi har haft nu inom kort tid. Där finns information om den inre och yttre uppgörelsen som ligger i energin av nummer 13. Även information om de bakomliggande energierna av nummer 1, 2, 3 och 4 som ligger i nummer 13.

 

Namasté

Maria Corall

 

Dag 14

Konsten

 

 

Vi talar i dag om kraft och styrka. Vi talar om konsten som en utmaning att lära oss att gå inåt. Idag står vi i förening av motsatser. Den här förvandlings processen i just den här energin är skör och bräcklig och tål inte intryck från omgivningen. För att finna din inre diamant behöver du idag lugn och ro utan impulser utifrån. Den yttre världen har en tendens att lätt skapa distraktion.

 

Kontemplation och meditation.

Vem ÄR du?

Vad ser du när du blickar inåt?

 

Blunda och känn, inte tänk, känn hur svaren uppenbarar sig för dig. På detta sätt kan du ta reda på vad det innebär för dig att finna din inre diamant. När du finner den här inre diamanten, finner du din inre rikedom och ny vitalitet och föryngrad energi uppstår. Du fylls av ny glöd och livsglädje. Nyfiken som barnet där också modet finns att göra det du tidigare inte vågat.

 

Det är idag dags att göra en utvärdering.

Vad har du i livet som inte ska vara där?

Vad vill du plocka in istället?

Vad har du i ditt liv som du vill behålla och utveckla?

 

Se genom klarsyn. Gå bortom illusionen. Då kan du ta ett stort språng. Här finner du inre balans och stressen rinner av dig. Genom att du släpper den stress som du tror att du måste befinna dig kan du kapitulera inför dig själv och ser klart och tydligt vem du ÄR.

 

Släpp taget. Var fri. Var lycklig.

 

Var idag en öppen kanal för skapande kraft. Den kraft som låter dig framstå som den du föddes till den här gången.

 

Läs mer om Dag 14. Det finns en fördjupad text inne i "Dagar som gått."

 

Namasté

 

Dag 6

 

Älska dig själv!

 

Idag har vi en brytpunkt!

När vi iakttar hur de här

brytpunkterna har rört sig under

de senaste veckorna kan vi se en

intensitet som har handlat om

utrensning, städning på yttre

och inre plan, att göra sig av med

gammalt skräp och att få pusselbitarna

att falla på plats, att landa i all ny

information vi har fått till oss i vårt

intensiva arbete med oss själva för att

kunna följa med upp i den rådande

frekvenshöjningen. Nu har intensiteten

lagt sig och vi kan njuta av det arbete vi har

gjort fram till nu. Kom ihåg att det arbete vi gör inifrån och ut inte är ett tillfälligt arbete som man sedan lägger åt sidan utan är en livsstil. Ett sätt att leva! Först då kan du nå ett bestående.

 

Idag behöver vi arbeta med det viktigaste av allt – Kärleken till dig själv! Älskar du dig själv? Om inte är det tid för det nu. På så sätt kan ditt självarbete landa på djupet.

 

Hur vet man att man älskar sig själv då?

Du kan granska hur du lever ditt liv. Där finns tydliga svar!

Äter du bra mat? Äter du alltså mat som fyller dig med glädje och energi eller äter du tung, trött, traumatiserad mat? Mat är energi. Mat innehåller livserfarenhet. Den livsenergin får vi i oss när vi äter den!

Det du stoppar i dig är det du ger ut, men också vad du ger din själ.

 

Andra vanor som du har som är bra för dig, som är sådana vanor som visar dig att du älskar dig själv? Mediterar du? Utövar du yoga? Gör du det du gärna vill i livet? Omger du dig med människor du trivs med och som du växer tillsammans med? Det är sådant som visar på att du älskar dig själv, därför att om du älskar dig själv vill du dig själv det högsta bästa!

 

Vi säger ofta att ”jag ska unna mig.” Detta är ett intressant uttryck eftersom det ofta innehåller något onyttigt som inte tillför något bra för oss. Exempel på det kan vara en stor köttbit som gör dig trött och tar din energi ifrån dig, något som är fyllt av socker eller alkohol och liknande som lägger locket på din själsenergi och som gör att veckans nya vanor av meditation eller annat förgörs och man får börja om igen.

 

Vi har en tendens att börja om varje måndag. Det är inte detta vi kallar för den nya livsstil du behöver ha med dig i frekvenshöjningen - på Frihetsfrekvensen. Vi behöver ”unna” oss balans och jämvikt där vi har en livsstil som roar oss. Den nya livsstilen ska vara rolig. Det ska inte vara så att vi ser det nya som ”måsten” då kan vi lika bra upphöra med det på en gång!

 

På frihetsfrekvensen är vi som vi hör på ordet - fria. Så den här nya livsstilen vi nu ganska lätt skiftar över till ska kännas så tillfredställande att det är så du lever ditt liv alla dagar i veckan. Du ”unnar” dig ett fantastiskt liv sju dagar i veckan! Det är ditt högsta bästa och när du lever här vet du att du äntligen älskar dig själv!

 

När det gäller det här skiftet kring livsstil handlar det om skifte om perception. Vi kan inte göra den här skiftningen utifrån och in, den måste vi ha inifrån och ut. Det är enda vägen. Det är med nödvändighet vi måste skifta vårt sätt att uppfatta oss själva och världen, skifta vårt sätt att tänka. Det kan ta lite tid för detta nya att landa men ett litet steg är ett steg mer än det du tog igår och är kärlek till dig!

 

Lilla hemligheten: Ja, du har hört det förut men har du förstått innebörden? ”När du älskar dig själv, kan du älska andra och andra kan älska dig.” Genom att älska dig själv drar du till dig genuin, vacker kärlek. Du drar till dig din andra hälft. Du dras till någon som är som du.

 

Det är inte förrän du når den genuina kärleken till dig själv som du kan få möjlighet att öppna upp ditt kronchakra. Det är problematiskt att arbeta på djupet med dessa energier eftersom de låser sig om vi själv är bundna. Man kan låsa upp dem tillfälligt men de sluter sig snabbt igen.

 

Fråga dig själv idag om du är redo att börja älska dig själv. Får du ett ja på den frågan då är det bara att få hjulen i rullning. Får du ett nej på den här frågan är det ingen fara. Då kan det ligga som ett slags underliggande ”problem” som har med förflutna minnen att göra och som du först måste "radera". Här skulle jag föreslå att man med fördel kan läsa om de dagar som gått inne i rummet ”Dagar som gått”. Här finns en hel del hjälp att få. Eller så får du gärna kontakta mig. Jag finns till för att hjälpa!

 

Dagens devis: För att få allt måste du vara allt!

 

Namasté

 

Dag 7

Frigörelse

 

Då har vi återigen hamnat i dag 7.

De föregående 7:orna har handlat mycket om förberedelseakten och om att känna tillit till oss själva. Ni som inte gjort det arbete som legat i de föregående 7:orna bör fördjupa er i dessa först. Du hittar information om dessa inne i ”Dagar som gått.” På så sätt kommer du ikapp den 7:a vi har idag. Nej. 7:orna är inte samma varje gång de dyker upp. Vi lever i en dynamisk energi och innebörden av våra tal påverkas av den energi som omger dem. Vi stiger, för varje dag som går, högre i energi och universum förväntar sig att vi hänger med!

 

Dagen i dag, vår 7:a idag, handlar om att du nu lyft bort slöjan som gjorde att du tidigare inte har kunnat se. Nu är du i ditt klarseende, stenarna framför vagnens hjul är bortplockade och du får nu fart på hjulen! På chakrahjulen, på hjulen som rör sig och som är ditt liv, som rör sig för att du ska befinna dig i balans och inte i blockering. Finns här fortfarande blockerad energi då är inte dessa hjul i den rörelse de behöver vara i och du bör backa bandet och börja rensa ut, inifrån och ut och utifrån och in. Det finns ingen genväg. De leder alltid till en senväg!

 

Idag ska du vara uppmärksam på egentligen en enda sak. Iaktta dig själv. Se dig själv från tiden då du var barn. Orädd. Tog livet skönt förgivet och litade på dig själv utan att ens tänka att det fanns en möjlighet att inte lita på sig själv. Se på dig själv med barnets ögon. Vad ville det här barnet? Vilka lekar lekte det här barnet? Vad drogs det här orädda barnet till? Här ligger nämligen ledtråden till den du ÄR. Det du vill göra med ditt liv. Hur du vill att världen ska inrätta sig efter dig. Bli barnets längtan! Lyssna på barnet. Då lyssnar du på ditt hjärta.

 

Nästa steg idag. Se med klarsyn på hur ditt liv har varit fram till nu. Vad i livet har du stött på som du kallar för motstånd och hinder? Där motstånden och utmaningarna ligger, ligger också ledtråden som visar dig vad du ska göra med resten av ditt liv. Har du varit utsatt för tuffa händelser? Det är universums sätt att utbilda dig och genom det vet du hur du kan arbeta i världen för att göra den bättre. De erfarenheter vi får med oss genom livet är din utbildning och det är genom dina livserfarenheter du kan hjälpa dig själv och andra!

 

Lyssna enbart på dig idag. Omgivningen har ingenting att göra med de val du behöver göra för att skapa det liv som är ditt. Passar inte dessa förändringar får de flytta på sig. Då är de bromsklossar och stoppar hjulen. De ska inte längre vara där.

 

I förändring visar det sig väldigt tydligt vilka som ska stanna kvar i ditt liv och vilka som inte ska. Det visar sig tydligt vilka situationer som inte längre passar. Skon är för liten och skaver. Var inte rädd för dessa förändringar. De kan innebära uppbrott som kan vara smärtsamma men de är nödvändiga. Se med klart seende idag och gör det nödvändiga för att få fart på hjulen och låta dem fortsätta i rörelse.

 

Dagens devis: Våga känna!

 

Meditation för dagen: Jag delar med mig av 2 meditationer för dagen.

(Du länkas till youtube)

 

Meditation 1: Hjärtchakrat

 

 

 

Meditation 2: I am

 

 

Namasté

 

Dag 8

 

Perspektivskifte

 

 

Det är idag tredje gången dagen 8 dyker upp på kort tid. Detta är så spännande! Det handlar om att stegvis ta oss inåt för att sedan kunna leva balanserat i den yttre världen. Först sådde vi fröet och byggde upp rotsystemet för att i nästa dag 8 låta detta frö, som byggt ett stabilt rotsystem, börja sin vandring upp ur jorden och blomstra och här hamna i vår finaste inre balans. Här snurrar chakrahjulen som de ska och fälten du omges av expanderar och blir allt vidare. Uppåt och högre. Mot horisonten! Där kan vi nu skifta perspektiv och se att vi kanske levt i en illusion på många sätt och kan landa i det nya – det som nu är sant för dig!

 

Vår dag 8:a idag handlar just om att vila i den inre balans som nu har infunnit sig genom det hektiska arbete vi har legat i under ett par månaders tid nu. Uppstigningen är fulländad under sommaren 2017 och det är därför inte underligt att det är intensivt just nu - för att så många som möjligt ska vakna.

 

Under dessa månader av snabba skiftningar har vi fått chansen att rensa ut inifrån och ut. Gjort vår städning på alla plan och står nu starka eftersom vi plockat bort sådant som försvagar oss. Nya tiden innebär att fler vaknar och eftersom vi blir fler ökar också energin och därför bör vi vara i vår finaste energi. Eftersom just du nu har gjort ett så fint arbete kan du nu känna stabilitet och den inre balansen sprider sig. Nu går du inte längre på en tunn lina, nu går du med säkra steg i självtillit och med ökat självförtroende. Du tror på dig själv oavsett vad andra tycker. Ditt ökade självförtroende gör att du nu tror på dina idéer och är trogen dig själv och det nya du nu går in i. Du är orubblig!

 

När man nu gått igenom dessa tvära kast, arbetat med sig själv och låtit detta arbete etablera sig på djupet kan din styrka sättas på prov. Rädda människor som befinner sig på kontrollfrekvensen vill se om det går att blåsa omkull dig. Det går inte längre. Du står stabil som bambun i en orkan! Leende när du frågar dem: ”Varför har du rätt att göra så här, tycker du?” Med lite tur får den här frågan dem att ställa frågan inåt och du har sått ett litet frö inom dem så att de kan börja arbetet med sig själva! Ringar på vattnet!

 

Gå ut och le idag! Känn hur tryggt du vilar, tillbakalutad in i din ryggrad!

 

Ps. För er som nu känner att aj, aj, jag har inte gjort det här arbetet. Jag har skjutit upp det! Ingen fara! Mjölken är inte utspilld än! Du har fortfarande möjlighet att göra det här jobbet. Du går in på Dagar som gått och läser igenom texterna där. Du behöver avsätta lite tid åt det eftersom det är en hel del att gå igenom men sedan är du lite mer ikapp dig själv!

 

Namasté

 

Dag 9

Kontemplation och introspektion

 

Idag är du inte så social. Åtminstone

borde du dra dig tillbaka och vara i

dig själv. Vara ifred. Vara i frid med

dig själv för att kunna ge dig själv

det viktiga utrymmet av att tänka

och fundera. Låta information du fått fram till nu landa och ta form för att kunna skapa det nya i ditt liv inifrån och ut. Här kan finnas funderingar kring existensen idag, de djupa livsfrågorna, men som ger dig möjlighet att granska de grundvalar du fram till nu har vilat emot. Granska dem och se om du verkligen står på ett fundament du själv har skapat av vad du tror på är rätt eller om det är så att du faktiskt fortfarande följer en grundläggande struktur som byggt av de auktoriteter du haft omkring dig i din uppväxt – föräldrar, lärare etc. Vad är ditt och vad är egentligen någon annans? Du gör idag en utvärdering kring din livsstil och avslutar det som inte leder till det högsta bästa! Du har nu alla verktyg med dig för att kunna bygga dina egna grundstenar!

 

I vår 9:a idag går du inåt för att finna din inre stillhet. Meditera så når du detta tillstånd mycket lättare! Det inre växandet ska nu ytterligare fördjupas. Denna stillhet kan lätt distraheras av omvärlden. Omvärlden ser ut precis som den gör, men du kan hantera den annorlunda genom att din inre värld är i stillhet, i ett leende!

 

Ps. Mer om 9:an finner du under ”Dagar som gått”. I de cykler vi nu har gått in och ut ur i snabb takt gör att vi vid två tillfällen har djupdykt i vår 9:a.

 

Namasté

 

Dag 10/1

Helhetsperspektivet

 

 

Idag kan du vara mer social och utåtriktad. Ta en fika med likasinnade och dela erfarenheter! Då och då behöver vi lägga upp våra erfarenheter på bordet och lyssna på andras så att man kan lägga till något till sitt eget och dela med sig av det man själv har. På så sätt når vi dubbel effekt av vårt arbete med oss själva! Idag kan vi växa tillsammans och glädjas i varandras sällskap. Det handlar om att ta delarna och leva i helheten och tvärtom.

 

Idag kan du också ta det där stora steget som innebär något nytt för dig därför att 1:an ligger i 10:an. Här kan du förverkliga dina idéer och tankar då alla möjligheter ligger i din hand. Detta kommer inte till dig av sig själv. Du måste ställa ut foten i det nya du önskar dig för att få det du önskar dig! Vid det här laget har du ju tränat på att ta den där iskalla duschen det innebär att ställa sig utanför bekvämlighetszonen, du har också ställt upp vad du tror att du vill mot vem du egentligen är. Har du inte gjort detta är det där din nystart ligger. Att påbörja det här arbetet med dig själv!

 

Du som har arbetat dig igenom dina steg inifrån och ut, städat och rensat har nu förmågan att se ett helhetsperspektiv. Delarna börjar falla på plats och du ser nu klart. I detta perspektiv av helhet ser du hur delarna hänger ihop – att du är en del av allt och alla andra, att andra och allt är en del av dig. Detta har nu också fört dig fram till den enkla tanken om att vara mot andra som du vill att de ska vara mot dig!

 

Nu börjar du dra till dig de människor du förtjänar och ni kan nu utvecklas tillsammans. Alla är kanske inte där för att stanna men har något med sig som du behöver i ditt liv – kanske en tanke som för dig vidare. Eller så har du något att dela med dig av som de behöver för att kunna fortsätta på sin individuella resa! Allt som görs nu är hela tiden till det bättre!

 

Se idag din egen kapacitet och ge inte upp! Händelser kan i snabb takt avlösa varandra men där allt ingår i ett större sammanhang!

 

Idag kan du trolla med knäna! Du är alkemisten där dina tankar hjälper dig att transformera det som tidigare upplevts som ”omöjligt” nu blir möjligt. Lättheten är närvarande – därför att du har skapat det med ditt fina arbete!

 

Idag blir allt tydligare och dina talanger visar sig för dig!

 

Namasté

 

Dag 11/2

(Lejonets energi)

 

Expansion

 

 

Om gårdagen, dag 10,

just var sådan att du fikade

med likasinnade,

utbytte tankar och

erfarenheter finns

idag två lägen –

balans eller oro och

förvirring. Balans kan man känna här om möten med människor igår kunde bekräfta att du är på rätt väg. Då kan du idag fatta beslut utifrån alla de erfarenheter du har med dig och de goda råd du fick med dig från gårdagen, genom samtal som stärkte dig och gjorde dig mer modig. Det beror på att man nu har provat på att vara för sig själv, man har fördjupat sin dagliga meditation, man har städat upp inifrån och ut och därför nu känner trivsel med sig själv och sin tillvaro. Här känner man stark inre tillit och vet att de val man nu gör och de beslut man nu fattar är rätt för dig. Du har tagit reda på vem du är och följer inte längre illusionen om vem du tror att du är eller vad du tror att du vill. Nu vet du vem du ÄR och agerar därifrån.

 

Om du idag upplever oro och förvirring beror det på att du ännu inte har gjort det som ovan står beskrivet och kan ännu inte uppleva den inre tilliten, den inre tryggheten. Du vet inte ännu vem du är och famlar i ett mörker. De möten och de samtal du hade med människor under gårdagen har rört vid något som ligger inom dig men du vet inte hur du ska nå det. Det är ingen fara! Ta det med ro! Men skynda dig nu att sätta fart på det arbete som skapar din personliga utveckling, din själsliga expansion. Börja med ett steg och så ett till. Det första steget är meditation. Genom meditation lugnar du din oro och förvirringen lägger sig. Det är nödvändigt för att du ska kunna se klart. Genom mörker – förvirringen, kan du inte se vem du ÄR.

 

Väljer vi nu att skjuta upp det viktigaste av allt – dig själv! Skjuter du också allting annat på framtiden! Sådant som kärleken du gärna vill ha, pengarna, känslan av lycka och tillfredställelse, nära relationer i den yttre världen. Vad som helst som ligger i dina önskemål, som ligger i din längtan skjuts på framtiden så länge du flyter långt utanför dig själv. Du vet att detta är sant och du vet att det är dags att få pusselbitarna på plats!

 

Du som nu har tagit dina steg, gjort meditationen till en daglig rutin kan nu rulla ut den röda mattan och börja gå på den! Dina önskemål ligger längs din väg bara för dig att plocka! Finns de ännu inte där för att plocka kan du med lätthet skapa det du nu vill ha! Karma betyder handling. Agera!

 

Ps. För er som behöver lite mer på fötterna kan med fördel gå ut i ”Dagar som gått” och läsa om de tidigare dagarna 11 för att idag ta emot de verktyg du behöver.

 

Namasté

 

Dag 12

 

Att hitta hem

 

 

Då är vi här igen! Det är riktigt bra! Vi har sällan fått så många tillfällen som nu i att frigöra oss från det vi har på insidan! Det vi har inom oss är det vi också ser i den yttre världen. Den resa vi gör nu upp mot Frihetsfrekvensen, frekvenshöjningen, uppstigningen – vad vi vill kalla det, innebär också ett stort utrensningsarbete. Inte bara sådant som vi blivit utsatta för, där kan vi klara av att hitta acceptans – inte förlåtelse alla gånger, vilket inte är nödvändigt, utan acceptans. Sådant kan vi också omvandla till guld i kistan, livserfarenheter som vi kan använda oss av. Men här syftar jag på andra saker. Sådant som blivit pålagt oss genom vår uppväxt – rätt och fel osv. ”Så-här-är-det –auktoritet som lagt sig som en hinna över oss alla och styr oss med osynlig hand. Vi behöver lägga bort allt sådant och börja skapa våra egna rätt och fel. Göra tydligt var vi står här på jorden! Vad vi tycker om att få vinden i ansiktet när det stormar ute. Små saker. Stora saker. Det lilla definierar oss. Det större finns i det lilla.

 

När vi inte gjort detta arbete med oss kan vi uppleva panik och ångest, känsla av ensamhet och utanförskap av den orsaken att vi inte känner oss hemma på den plats vi står på. Du upplever en känsla av behovet av gränslöshet, därför att du är gränslös! Det är enbart omvärldens auktoriteter som talat om för dig att du är begränsad. Att du inte är merän kroppen och utanför den finns du inte. Du vet liksom jag att det inte är sant. På samma sätt är det med alla trosföreställningar! Först när den här uppstädningen är klar som du kan bli fri och det är också först då som saker och ting som du vill ska fungera för dig också börjar fungera för dig!

 

Ps. Jag råder verkligen till att läsa igenom de tidigare dagarna 12. Där finns mer fördjupande information om detta som står ovan! Genom att ta den informationen till dig ger du dig själv en gåva som hjälper dig i ditt arbete med de här delarna.

 

Till vänster finner du meditationer som lindrar extrem stress, ångest och panik. Jättefina! Du kan med fördel lyssna på dessa båda efter varandra. den ena förstärker den andra.

 

Namasté

 

Dag 13

 

Våga det nya!

 

 

Idag är sista dagen på det här året som vi landar i dag 13. Vi har på mycket kort tid landat i dag 13 fyra gånger. Idag blir femte. Universum samverkar med oss. Ger oss chans efter chans att göra de nödvändiga förändringarna för att skapa balans på alla plan. Men samverkar du?

 

Talet 13 är portalen – porten vi går igenom och på andra sidan förenas vi med Universum, med Moder jords pulsslag, med vårt inre. Det är inte underligt i tider som dessa med frekvenshöjning och paradigmskifte att vi återkommer till dagen 13 så ofta som vi nu gjort. Död – återfödelse. Gammalt mot nytt.

 

Dagens 13 handlar nu om att verkligen riva ner det gamla för att kunna bygga nytt. Många går nu igenom ett oerhört lidande i att de förstår att det liv de trodde de skulle få leva var en illusion (läs om detta i de föregående dagarna 13), att de nu tvingas se igenom dimman, slöjan – samsara och börja skapa det liv de nu ska leva. Det kan verkligen kännas som att man lämnar ett helt liv bakom sig och att man verkligen ska/måste skapa ett helt nytt. Det känns så därför att det är så! Detta är samtidigt ett slags reningsbad – en katharsis. Detta reningsbad behöver vi alla nu gå igenom. Genom att illusionens slöja lyfts bort, det du trodde var sant ska bort, kan man nu ersätta med det som verkligen är sant för dig och som nu ska ta plats.

 

Detta är lättare för dem som har arbetet mycket med sig själva under de senaste åren och kan djupdyka i sitt upprensande nu för att helt och hållet bana väg för det nya eller till och med enbart att lägga till ytterligare på livsscenen. Här förstår man att det är tid för att låta livet leva oss, att vi ska ta emot det som kommer till oss, istället för att tvinga in sådant i vårt liv som vi tror att vi vill ha där. Här förstår vi att allting egentligen är tvärtom än vi fram till nu har trott.

 

Svårare är det nu för dem som inte har gjort sitt arbete, utan har stirrat sig blind på det de trodde att de vill ha. Det kan vara så att man försökt hålla fast vid sådant som inte ska vara där – att man krampaktigt håller fast och tvingar in situationer eller människor i sitt liv för att man inte ser andra alternativ. Detta beror på att vi lever i en illusion om hur vi uppfattar oss själva tillsammans med bilden av hur livet ska gestalta sig. Dem av er som nu har det så här går igenom ett oerhört lidande, men lidandet är också renande därför att här kan man inte längre stanna kvar. Det är för smärtsamt.

 

Här ska man nu ta reda på vem man egentligen är. Människor tar avstånd från dig för att de inte ska vara där – de visar sitt rätta ansikte. De är inte där när du mest behöver dem. Titta på dem som finns där. Dessa kan du behålla. Finns där ingen kvar? Bra! Då går du inåt nu och finner dig själv först. Ta reda på vem du verkligen ÄR – bli totalt transperant! Våga se det som är där. Var ärlig mot dig själv. Här uppstår förändring. Nya människor kommer att träda in i ditt liv!

 

Det gör ont att födas. Det kan göra ont att dö. Det beror på hur djupt man ligger i sin förnekelse och hur starka illusionerna är som man har byggt upp omkring sig. ”Det gör ont när knoppar brista”. Så beskrev Karin Boye förlösning, förlossning, pånyttfödelse, men om vi sedan ser hur blomman vecklar ut sig och sträcker sig upp mot solen och himlen som i en oerhörd längtan efter att få bli sig själv är det värt den smärta denna resa innebär.

 

Bli den blomman! Våga ta första steget! Det kan kännas riktigt svårt att ta just de första stegen eftersom i det här läget kan man ha hamnat riktigt på botten – allt har rasat. Här har man ingen kraft och energi. Då kan det kännas omöjligt att resa sig. Från botten finns bara en väg och det är upp! När du tar det första steget – trots motstånd och kraftlöshet börjar du alstra ny energi. Du har mer i reserv än vad du först tror. Ingenting är omöjligt men det kan kännas motigt att vända allting rätt!

 

Sträck dig upp mot himlen idag! Sträck dig upp mot solen! Ställ dig den första frågan: Vem är jag?

 

Om du behöver hjälp med detta ska du ta hjälp. Jag finns till förfogande. Det är mitt uppdrag på jorden – att få människor att förstå att de vill må bra! (Bara en sådan sak!) Men självklart också att hjälpa till på vägen så att du kan bli ditt högsta bästa! När du är ditt högsta bästa tillåter du inte längre destruktivitet i ditt liv!

 

Jag sänder ljus till er alla idag! Ta emot.

 

Namasté

 

Dag 14

 

Harmoni

 

Fantastiskt! Du har gjort ditt arbete om du idag kan uppleva balans, inre trygghet och därmed en känsla av harmoni. Här finns också känslan av tillfredställelse. När du nått det här tillståndet av inre harmoni och upplever styrka upplever du inte längre ytterligheter såsom djupt mörker eller överdrivna glädjeutbrott – du är i jämvikt. Leende. Du hanterar alla situationer med ett lugn. Blir du stressad är det ingen fara, du får bara gjort väldigt mycket! Du vet ju förstås hur du ska plocka ner din stress. Du har lärt dig att andas!

 

I din samstämdhet kan du nu skapa det liv du ÄR. Du har nämligen förstått skillnaden mellan vad du tror att du vill och vad du ÄR. Du ser nu klart och din kreativitet har inga gränser. Däremot klarar du nu av att sätta ner foten och just sätta ut gränser för omgivningen. Genom att du nu vågar säga ifrån hjälper du dem i din omgivning som ännu inte börjat gå inåt, att faktiskt ta de första stegen. De blir tvingade att granska sig själv utifrån dina gränsdragningar. De som inte ”drabbas” av dig utan istället lägger skulden på dig, lever i sina rädslor och ska inte längre finnas på din scen. Du flyttar helt enkelt bort dem! Du vågar ju det nu! Stort grattis!

 

För er som inte påbörjat ert arbete, som ligger i ett uppskjutande kan nu välja att ta steget inåt och lägga bort uppskjutandet. Uppskjutandet skapar stagnerad stress. I den stresskänslan får man inget gjort. Man har ett dåligt omdöme här och trampar ständigt fel. Exempel på detta är att man säger till sig själv: ”Jag ska först ordna den yttre världen, sen ska jag meditera.” Jag lovar att om du börjar i andra änden kommer du inte längre att snubbla runt i den yttre världen med bindel för fötterna! Men – Det är som vanligt upp till dig själv. Men minns att du inte kan lägga skulden på något eller någon, även om det är det du just nu gör. Du skapar din verklighet helt på egen hand!

 

Idag är det sådan energi att det är bra att använda kroppen för att nå en högre energi. Du kan använda dig av rörlig meditation eller bara välja att röra din kropp i dag så att dens rörelse stämmer med den inre harmoni du nu känner.

 

Det finns en meditation för rörelse inne i rummet Meditera MERA.

 

Namasté

 

Dag 15

Less is more

 

Nu har vi ett skönt flöde framåt och inte lika snabba skiftningar och brytpunkter. Nu kan vi ta allt det arbete vi har gjort och som också har fått landa och gå in i dag 15. Här ska du nu tänka mer på dig själv! Om du sätter dig själv i centrum och satsar på det du tror på genom att du tror på dig själv mår du otroligt bra – Inifrån och ut! Om du mår bra mår din omgivning bra. Mår din omgivning bra mår deras omgivning bra och här föds de första cirklarna till att människorna över hela världen kan må bra. Så enkelt egentligen. Det lilla skapar något oerhört!

 

Utmaningen idag är att granska dina idéer om vad framgång är. Utmaningen handlar också om att se om du kan agera helt och hållet inifrån utan att påverkas av den yttre världen med hela sitt bländverk som lockar dig bort ifrån dig själv. Ligger din idé om framgång i den yttre världen? Är idén om framgång en ny bil, ett större hus och mer pengar? I själva verket är det så att ju mer vi lägger tanken om framgång i den materiella världen ju sämre mår vi. Ju mer får vi att bekymra oss över, ju mer pengar måste vi dra in för att kunna underhålla idén om framgång i de materiella tingen. Du är inte framgångsrik eller rik för att du har massor av pengar. Du kan enbart vara rik på ett enda plan och det är på insidan. Du är framgångsrik när du följer dig själv och den du ÄR. Men det mest intressanta här är att när du gör det du ÄR leder det ofta till ekonomisk tillgänglighet.

 

Se över vad i den materiella världen som ställer till det för dig. Vad kan du plocka bort och befria dig ifrån? Less is More! På något vis är detta sant. Ju mindre du har som distraherar dig ju mer kan du satsa stort på det som verkligen är viktigt!

 

Sök i ditt inre idag efter de svar du behöver som handlar om att befria dig själv från den materiella världen så mycket du kan. Det gör att du expanderar. Det gör att du blir alltmer gränslös!

 

Idag är det viktigt att vara jordad. Under vår senaste dag 15 står det mer om detta. Se under ”Dagar som gått”. Nedan lägger jag ut en guidad meditation som hjälper dig att grunda dig så att du kan slå rot men med blicken upp mot skyn, mot horisonten där perspektiven vidgas!

 

Namasté

 

Dag 7

 

Engagemang

 

Då har vi idag en brytpunkt.

Vintersolståndet inföll igår och är årets mörkaste dag. Nu går vi mot ljusare tider! Rent biologiskt påverkas vi inte av detta ljus förrän in i januari som då fyller på med D-vitaminer och vårt inre mörker börjar lätta. Tänk på att under dessa mörka dagar gå ut i naturen eller gå till en park de dagar solen skiner så lyckas hjärnan kicka igång även om vi nu har en mörk årstid. Hjälp till så mycket du själv kan!

 

Tillsammans med vintersolståndet igår gick vi in i halvmånen. Nu har vi en period då månen står i sin 7:e fas – nymåne, sista kvarteret. Eftersom vi ligger i sista kvarteret, där vi gått från fullmåne, till avtagande och nu till nymåne handlar denna nymåne om upprensning. Att göra dig av med allt som inte gagnar. Människor som inte tillför något dvs. energitjuvar. Under denna nymåne är det tid för vila och återhämtning. Det är också en bra tid för självanalys. Att göra detta under denna nymåne lämnar väg och utrymme till att gå in i nymånens första kvarter med vitalitet och ny energi. Det är i nymånens första kvarter vi talar om att starta nya projekt.

 

Vår 7:a idag handlar om frigörelse, vilket ju passar bra med den nymåne vi har. Gör idag något oväntat utan att bry dig om vad omgivningen säger. Bär du på en dröm du länge velat förverkliga men som hindrats av andra eller av annat? Ta tag i den idag! Planera och skissa! Se till att den blir förverkligad! Handlar det om en speciell resa? Ge dig iväg! Men som sagt, planera och skissa!

 

Eftersom vi har haft ett antal nedstamp i 7:an har du redan gjort en hel del av 7:ans arbete och kan nu just ta tag i, planera och förverkliga! Du kan nu tro på dig själv eftersom du har jobbat så fint med dig själv. Ditt självförtroende är på topp och du behöver inte hämta stöd i den yttre världen. Du förstår dessutom nu hur förgänglig den yttre världen är och hur bedrägligt det är att lägga sin tillit där ute – där ju rädslorna bor och människorna som vill bromsa dig står. Nu är du självständig och vågar stå för dina åsikter.

 

En dag i full fart! Full kraft! Utnyttja den energin – Det är inte mycket som kan stoppa dig idag!

 

För er som ännu inte kommit igång med ert inre arbete kan läsa om de tidigare 7:orna för att förstå vad du behöver göra för att nå fram till den energi dagens 7:a ligger i. Du hittar dessa inne i "Dagar som gått."

 

Tecken som visar dig att du inte är i balans med dagens 7:a är att man tappar fokus, förlorar målet ur sikte, att man ångrar tidigare handlingar/beslut och därför inte trivs där man nu befinner sig. Man gick inte mot att förverkliga drömmen. Man valde att gå dit omvärlden talade om för dig att du skulle gå. Du trodde att du valde trygghet men inser nu att det är en illusion. Du förstår att du inte lyssnade inåt och kan uppleva en känsla av att du svikit dig själv. Här kan du också känna att din självkänsla är låg.

 

Hemligheten här: Det är bara du som kan förändra! Påbörja den förändringen. Ett litet steg räcker för att du ska uppleva en inre lättnad och då blir det lättare att fortsätta ta ytterligare steg. Snart flyger du! Snart tar du beslut som är dina därför att du lyssnar på ditt hjärta!

 

Till din hjälp idag lägger jag ut en chakra-meditation som balanserar upp alla dina energifält. Det behöver vi alla i dag då vi har 7:ans energi omkring oss – så att våra beslut blir rätt för oss! Eftersom vi har en energi av full fart behöver vi ett inre lugn. Dagen handlar inte om att rusa fram eller stressa. Då glömmer du nycklar, pass eller något annat viktigt! Inre lugn och totalt kroppsmedvetande gör att du kan fara fram i lugn och ro!

 

Namasté

 

Dag 8

Jämnvikt

 

Egentligen handlar vår dag 8 idag inte om annat än att fullfölja gårdagens arbete men där vi idag kan nå ytterligare inre balans och därför också stå i harmoni med omvärlden – hur galen den än är just nu! Du som redan har följt med i de tvära kast som pågått de senaste månaderna kan nu uppleva ett lugn även om vi hade en brytpunkt igår. För dig handlar det enbart om att fördjupa det du redan har. Du tror på dig själv. Ditt självförtroende är stabilt och du har inget behov av att få bekräftelse från omvärlden. Den yttre världen är inte van vid den här självständigheten och kan börja flytta på sig eftersom de blir rädda för det mod de ser hos dig. Du reflekterar det de andra vet att de måste ta tag i för att bli lika modiga och det skrämmer dem. Man skulle kunna tro att du känner dig ensam just nu men istället trivs du med att vara för dig själv och lägga upp nya planer på den väg du nu slagit in på. Du lever det du ÄR!

 

Eftersom du arbetat dig igenom de tidigare 8:orna har du sått ditt frö, rotsystemet är väl utvecklat och du har börjat växa uppåt, inåt och utåt. Du har därmed också följt med upp i frekvenshöjningen och känner inre frid. Du drar inte på dig något nytt nu utan utvecklar det som tidigare planerats och som nu blir verkställt. Allting är nu till din fördel – av den orsaken att du har förstått att allt som sker är rätt. Du gör nu bara vinster i ditt liv därför att du inte kan bli bedragen av yttre världens metrixer. Inte ens idén om det frustrerande tålamodet lyckas etabreras därför att du nu kan tänka långsiktigt.

 

Om du upplever att du blir ifrågasatt och motarbetad så vet du nu också varför eller hur? Du vet att du nått Frihetsfrekvensen och förstår att kontroll - och maktfrekvensen gör allt för att få ner dig i energi. Det kan aldrig lyckas därför att du är i din inre styrka och balans.

 

För er som inte upplever att ni befinner er i detta tillstånd som beskrivs ovan, kan då nu sluta er till att ni inte gjort ert arbete. Vill ni också nå dit? Ta första steget! Du kan med fördel läsa om de föregående 8:orna ute i ”Dagar som gått” och på så sätt börja komma ikapp dig själv!

 

Tecken på att du inte ens är på väg är att du idag, om du rannsakar dig själv, känner dig svag och saknar disciplin. Du känner dig omotiverad därför att du inte gör det du ÄR. Du känner dig feg istället för modig, ensam istället för att vila tryggt i dig själv. Du upplever att du inte har kontroll över dig själv och lever i illusionen om att andra styr ditt liv, tillsammans med att du lägger skulden och ansvaret på den yttre världen och tar alltså inget eget ansvar.

 

Det finns fler tillstånd som jag inte har nämnt här som pekar på att du tillhör dem som söker efter genvägar – andra ska skapa din lycka, och att du söker snabba, kortsiktiga lösningar som självklart inte är hållbara. Det finns bara en som kan skapa ditt liv och din upplevelse av tillfredställelse och det är DU! Det är dags att ta eget ansvar! Väljer du att fortsätta lägga ut ditt liv på den yttre världen kommer du till slut ändå fram till att genvägar är inget annat än senvägar!

 

Njut idag! Se med nyfikenhet på världen och livet. Vila i ditt inre centrum.

 

Idag mediterar vi på HARA-centrum. Lägg en hand på ditt HARA-centrum som du hittar med en hands bredd under din navel och samla all energi där. Detta kan du göra var du än befinner dig! Andas in i ditt HARA-centrum och samla din energi där. Känn hur den energin sprider sig uppåt längs din ryggrad och upp genom ditt huvud vid utandning, tillbaka in igen vid inandning och fyller dig med ett gyllene ljus. Varje cell fylls med detta ljus!

 

Namasté

 

Dag 9

Närvaro

 

Vi har idag dag 9.

9:an talar om för oss

att vi behöver dra oss

tillbaka och vara för oss

själva. Introspektion,

kontemplation och

meditation. Det är inte

en dag då vi ska vara

sociala så för er som

inte ska fira jul idag är

det en perfekt dag för egentid. Utnyttja en dag som den här där affärer stänger tidigt och människor drar sig in i sina vardagsrum och bara njut av en dag utan yttre plikter!

 

För er som firar jul och ska vara i sociala sammanhang idag bör satsa på att vara i total närvaro. Meditera gärna på morgonen så att du är väl rustad, i fokus, i närvaro. Många träffar idag släkt som man kanske inte träffar så ofta. Dessa har ofta en åsikt om hur du väljer att leva ditt liv. I 9:an är man lite känslig för kritik och kloka råd från dem som inte förstår sig på dig. Här är idag bäddat för konflikter om man inte är i total närvaro, inåt och i trygghet med sig själv. Var idag leende. Svara människor idag som har åsikter: ”Tycker du det?” Det är avväpnande.

 

Hellre än att gå in i konflikter kan du reda ut konflikter. Du måste inte ta diskussionen utan kan med din blotta närvaro, med din inre kraft sätta ner foten runt omkring dig idag och genom energi tala om var gränsen går.

 

Utnyttja dagen idag till att få liv i samtalsämnena kring julbordet. Flytta fokus bort ifrån dig själv och ställ ”djupa” frågor till din bordsgranne. Exempel: ”Lever du din livsdröm?” ”Vad tjänar du?” Att tala om pengar är tabu men genom att ställa frågorna ställer man allt på ända och plötsligt har samtalsämnena fått ett djup men bortom dig och du slipper höra åsikter om dina livsval.

 

I de tidigare dagarna 9 ligger fördjupad information om detta. Läs dem gärna inne i ”Dagar som gått”. Speciellt den 9:a som har samma rubrik som dagens 9:a – Närvaro - eftersom det är det du behöver ställa fokus på idag.

 

Gå inåt i meditation innan du gör något annat. Hämta din inre diamant och placera den vid ditt tredje öga. Det gör dig självlysande men framförallt skapar motståndskraft och inre trygghet.

 

Att se upp för idag: Människor är idag grälsjuka eftersom vi har en 9:a idag. Tyvärr vet inte människor om detta utan tänker att det är julafton, att det är den 24:e. De missar 9:an som ligger i bakgrunden och är inte medvetna om att de borde vara för sig själva. Här uppstår mycket frustration när vi ska vara sociala i en energi där vi inte bör vara det!

 

Namasté

 

Dag 10

Är det lätt är det rätt!

 

Vi kom inte hit för att passa in, vi kom hit för att sticka ut! Vi går nu in i sista veckan av året 2016 och är en spännande vecka! Under denna vecka tillåts vi passera nummer 15 och tar ytterligare steg i vår utveckling där vi hinner landa i dag 16 och 17 också innan vi når nästa brytpunkt. Dra nytta av det här och red ut vem du ÄR och stryk ett sträck över den du tror att du vill vara! Kanske hinner du inte sätta alla dina idéer i verket men du hinner med att börjar skissa på dem så att det blir mer tydligt för dig åt vilket håll du ska gå. Skapa en livsstil som handlar om vem du är och inte vad du måste. Har du ett arbete där du inte kommer till din rätt? Kanske arbetar du med siffror och papper men är i själva verket en kreativ människa? Gör din sanna livsstil till ditt arbete!

 

Dag 10 idag. Hjulen rullar. Om du är vaken och lyhörd står det klart och tydligt för dig vad det är du ska. Du har alla guider och hjälpare med dig idag som talar till dig på alla möjliga sätt för att du ska se. Lyssna till dig själv och då menar jag idag inte inåt utan vad det är du uttrycker högt och tydligt. Uttrycker du ett missnöje? Titta på hur dina tankar uttrycker sig genom ditt tal. Hjärtat vet redan men lyssna på hur du väljer att tänka. Här ligger de dolda svaren på hur du kan förändra. När du väljer att skapa ditt liv börjar saker och ting falla på plats och du upplever en oerhörd lättnad. Är det lätt så är det rätt!

 

Det enda som just nu hindrar dig i ditt liv är du själv!

Upplever du motstånd?

Du skapar det!

Upplever du att du tänker att saker och ting är orättvist?

Du skapar det!

Jag har sagt det förut – Det du har på insidan skapar din verklighet, vilken du kan förändra nu! Ta första steget mot det nya! Våga vara modig!

 

Idag är en dag för socialt umgänge. Att passa tider idag är viktigt för att inte hamna i känslan av stress eller så att du inte missar sista tåget. Skulle nu det ske – då finns det något i detta som får dig att stanna upp så att du ytterligare förstår vem du är. Njut av oväntade sammanträffanden!

 

Släpp kontrollen idag. Se vad som kommer till dig! Detta är de sista dagarna av en nio år lång era där vi lämnar en livscykel för att 2017 träda in i en ny era, en ny livscykel. Bara du styr vad du ska ha med dig in. Bara du bestämmer vad du vill ställa på din livsscen!

 

Idag erbjuder jag två meditationer som handlar om att finna vårt sanna jag - Vårt högsta bästa Jag!

 

Orsaken till att jag lägger ut två är att den ena är kort, ca 15 minuter och den andra är på ca 1 tim. Alla har inte en hel timme att avsätta idag då vi fortfarande har helgdagar som gör att omvärlden sliter och drar i oss, men 15 minuter kan alla avsätta!

 

Namasté

 

Dag 11/2

 

Allt handlar om Dig!

 

Inledningsvis vill jag verkligen

råda till att gå ut i

Dagar som gått och läsa

de föregående dagarna 11

som vi har gått igenom i den process mot högre frekvens vi nu går emot! Där ligger mycket viktig information kring dag 11 i de tidigare numerogrammen som är bra om du får med dig idag om du inte har följt med fram till nu!

 

Allt handlar om dig! Allt börjar med dig!

 

Idag handlar det om att höja sig i frekvens! Har du hängt med i processen och de oerhört snabba svängningar som pågått de senaste månaderna blir detta mer lekfullt för dig eftersom du redan är på god väg. Har du inte hängt med kan det kännas lite mer motigt eftersom du troligtvis är sjuk ofta och därmed förlorar kraft och energi, kanske är du förblindad av förvirring eller av offermentaliteten du bäddat in dig i och skuldbelägger omvärlden. Här är det viktigt att ta eget ansvar nu. Att förstå att allt du lever i nu har du själv valt. Det kan låta hårt och du tänker säkert lite ilsket att det där är ju inte sant! Det där var verkligen orättvist! Självklart tänker du så! Självklart är du i tanken om orättvisa eftersom du ligger tryggt inbäddad i ditt offertäcke. Nåja. Det går enkelt att förändra! 1.an och 2:an ligger inbäddad här och handlar i 1:an om vår existens. (Om detta står det mer om inne i Dagar som gått.)

 

Nu behöver du höja din frekvens. Det är ganska lätt i tider som vi nu har av högtider och där vi ofta är lite snällare mot varandra men hur lever vi detta alla andra dagar i livet? (Om detta kan du lära dig mer på djupet i kursen som handlar om frekvenshöjning. Det medelas när den är publicerad.Finns ingen möjlighet att djupa på det i detta numerogram.)

 

Använd dagen i dag till att vara snäll mot dig själv. Rikta din vänlighet inåt i dag och inte så som du brukar göra och lägga all din energi på alla andra och glömma bort dig själv. För att höja din frekvens, för att reparera DNA ska du idag börja med att vara snäll mot dig – gå åt det håll som innebär det högsta bästa för dig! Här skapar du kreativ energi där du börjar se klart och du upphör att leva alla andras liv.

 

Nu ska du börja leva ditt liv. Iaktta vilka rädslor som rör sig inom dig som sänker din frekvens. Rädslor för dig långt bort ifrån dig själv och här sänker du din frekvens. Ju närmre du kommer dig själv, ditt sanna jag, den du ÄR, höjer du din frekvens. Separation sänker frekvens och när du inte är i dig själv lever du dagligen i separation och skapar separation omkring dig.

 

Sök dig idag till dem som befinner sig på högre frekvens än du gör. På så sätt höjer du din egen automatiskt!

 

Omge dig med leende, omtänksamma människor. Bara genom att vara i deras närhet höjer du din frekvens. Eller gå ut i naturen. En skogspromenad eller vid havet. Här höjer du omedelbart din frekvensnivå eftersom naturen har en högre energi än du själv.

 

Det handlar om att skapa helhet men då måste du först identifiera delarna.

 

Undvik människor som är på väldigt låg frekvens. Sådana som vill illa, eller talar illa, som använder sig av negationer i sitt tal. Exempelvis: ”Det går inte.” ”Det är omöjligt.” Osv. Undvik energi som inte gagnar dig därför att du dras ner till deras tunga frekvensnivå. Ytterligare tecken på att du omger dig med lågt ställd frekvens är människor som skvallrar om andra.

 

Känner du dig svag? Det är helt ok. Påbörja nu din frekvenshöjning så får du tag i din inre styrka – Den du tror att du inte har, men som du faktiskt har. Du har bara inte använt dig av den eftersom du har lagt skulden på den yttre världen – där det är alla andras fel, där du inte tar eget ansvar för vad som sker. Det försvagar därför att genom att man lägger skulden på andra känner man sig maklös och oerhört begränsad eftersom man inte kan förändra där ute. Här sänker vi oss i frekvens och börjar bli fysiskt sjuka !När du väljer att gå inåt och ta ansvar börjar du gå mot att bli ditt högsta bästa jag och blir stark! Du blir ledare i ditt liv! Nu börjar du leva ditt eget liv!

 

Så fort du omger dig med frekvenshöjande energi blir du kreativ och skapande. Du förstår vikten av meditation och börjar nu göra detta till din nya livsstil. När dimman lättar och du ser klart känner du att du har fått nog! ”Nu räcker det!” ”Nu är det min tur, därför att sanningen är att allt faktiskt handlar om mig!” Ha roligt i detta nya! Det är det viktigaste – att möta det nya med lekfullhet och nyfikenhet – som barnet inom dig!

 

Så fort du börjar höja din frekvens kan du börja ta större beslut som är av vikt för ditt liv där du lever din livsstil utifrån den du ÄR!

 

Dagens meny:

- Karmabefriad mat (Det är helt och hållet upp till dig vad du väljer att äta!) När vi äter djur äter vi också torterade djur som inte ville dö. Vi äter ångest. Människor som lider av depression blir ofta befriade från den här låga frekvensen genom att sluta äta rädsla och ångest. Väljer du att äta högfrekvent mat höjer du din frekvens. Då äter du kreativitet, livsglädje och sådant som harmonierar med Moder jord och universums höga frekvens! Jordgubbar idag? En avokado idag? Kanske. Fundera på saken!

- Musikdiet (Inför musik som är i frekvens med universum.) Kan du spela ett instrument? Damma av det och spela på det idag! Lyssna på musik som gör dig gott. Lyssnar du på musik som gör dig ledsen? Då sänker du din frekvens!

 

- Läs en bok som är på hög frekvens! Paulo Cohelo är en sådan författare!

 

- Utöva någon form av fysiskt utövande! Kom ihåg att det ska vara något roligt! Yoga? Dansa vilt i 20 minuter? Tycker du om att springa så gör det! Du höjer din frekvens oavsätt vad du väljer. Du är ren energi. Rör du inte runt på den här energin kan du inte höja dig uppåt. Sitter du still stagnerar din energi. Välj exakt vad du vill bara du tycker det är roligt och så börja göra det! Vet du inte vad du tycker är roligt, sätt dig då ner och djupandas. Blunda. KÄNN efter vad du vill göra. Lyssna på vad kroppen talar om för dig! Qigong är kanske något som du tycker är jätteroligt men du vet bara inte om det just nu!

 

- Tala kärleksfullt till dig själv! (Tänk på att skvaller sänker vibration. Talar du illa om dig själv ligger det under samma kategori av skitsnack!)

- Undvik alkohol. "Alkohål" (läs det exakt som det står) och andra berusningsmedel är kraftigt frekvenssänkande! Vet du med dig att du ska förtära dyligt idag och inte vill ta ett nytt beslut i detta föreslår jag att du skjuter upp det här arbetet till en bättre dag!

 

Idag lägger jag ut två meditationer. Den ena är frekvenshöjande och höjer upp till 5:e dimensionen och öppnar upp alla 12 chakran. (ca 36 min) Den andra reparerar DNA. (ca 24 min) Jag lägger också ut ett exempel på frekvenshöjande musik som du kan lyssna på i bakgrunden idag. Du hittar dessa inne i Meditera MERA.

 

Ta dig själv på största allvar! ;-)

 

Namasté

 

Dag 12

Befrielse

 

Då gör vi åter ett nedstamp i vår 12:a. 12:an som handlar om blockeringar, begränsningar, känslan av motstånd och att den ena motgången avlöser den andra. Tittar vi i tarot då har vi den hängde mannen. Han hänger upp och ner och sitter ofta fast i den ena foten. Det handlar om en enda sak här. Att släppa taget. Vänder man upp och ner på kortet på den hängde mannen kan vi se hur han dansar när han blir fri. Men han BLIR inte fri – han gör sig själv fri! Det har tagit tid för den hängde mannen som hänger där och väntar på att han ska bli befriad, att förstå att det bara är han själv som kan sätta fri! Det är den lilla hemligheten! Vi väntar ofta på att någon eller något ska befria oss. Vi vill att någon eller något i den yttre världen ska komma till oss och vi väntar och väntar och väntar och väntar och väntar… (Jag säger det inte en gång till men du hör hur det bara fortsätter va?)

 

Är det dags att släppa loss dig själv, att lossa snaran om din fot? Bra! Titta på ditt liv idag. Vilka tankar har du? Gnäller du så mycket att du skulle kunna skriva en lång lista över ditt missnöje? Bra! Skriv den! Iaktta ditt gnäll, ditt missnöje och se vilka punkter här som är viktiga för dig att förändra. Vilket gnäll är viktigast här? Välj ut de tre viktigaste! Och, och, och… börja meditera! Genom meditation ser du sanningen och där sanningen är att ditt liv inte är så illa i alla fall. Allt handlar om vilket perspektiv du väljer att iaktta ditt liv ifrån!

 

Idag råder jag till meditation i rörelse. Dansa! Utöva yoga eller på annat sätt som passar dig.

 

Ute i Meditera MERA hittar du en fantastisk rörelsemeditation. Man kan inte ens sitta still även om man skulle försöka! Var i din kropp idag! Rör dig graciöst! Gå lite långsammare även om du befinner dig i den storm som drar över delar i vårt land! Hur reagerar du på vinden när den slår upp i ditt ansikte? Är det skönt? Blir du irriterad? Det spelar ingen roll vad. Det som spelar roll är att du tar reda på vem du ÄR och går mot att identifiera dig. Bli ditt eget högsta bästa genom att iaktta dig själv idag!

 

Namasté

 

Dag 13

Portalen

 

Det är dags att se igenom den matris som kontroll- och maktfrekvensen har byggt upp åt oss. Det är som ett slags hologram som byggts upp omkring oss, ringar in oss i ett slags gigantiskt fängelse. Detta yttersta tyranni i ett samhälle styrs via kontroll genom psykologisk manipulation av medvetandet och där verkligheten definieras efter vad de vill att vi ska tro på är sant. På så sätt inser vi inte att vi befinner oss i ett fängelse. Kontrollfrekvensen är mästare på att använda sig av termer från Frihetsfrekvensen så att vi ska tro att vi är fria.

 

Dag 13 idag. Vi fick ytterligare ett nedstamp i vårt nummer 13. Det största. De farligaste sammansättningar av nummer och som är kontrollfrekvensens största hot. De talar om för oss att vi ska akta oss för talet 13. Det heligaste talet. 13 innehåller porten ut ur fängelset de byggt upp åt oss men genom att skapa fasa runt talet ser de till att vi håller oss innanför murarna! Här kontrolleras vi som får i en inhägnad! De gör vad de kan för att vi inte ska gitta den här porten.

 

Denna nu, dag 13, trodde ju att vårt förra nedstamp var det sista för året, men vi fick ytterligare ett. Därför blir det nödvändigt att ta upp detta. Ni som har jobbat er igenom de dagar som gått och verkligen städat, sorterat och fördjupat står nu som systemförstörare som de ljusarbetare ni nu har blivit och därmed ”väktare” av frekvens. Ni har också börjat ratta er bort ifrån kontrollfrekvensen och märker att det finns så många fler frekvenser och dimensioner vi kan befinna oss på. Frekvenskontrollen har sett till att begränsa antalet frekvenser vi kan ratta in och antalet frekvenser har varit oerhört begränsade under lång tid.

 

När du nu har gått inåt och öppnat upp och står vid portalen och håller i ljuset, blivit en del av ljusfamiljen, hjälper du till att förankra nya frekvenser som lyfter bort det störande bruset och hjälper till att föra in dessa frekvenser i den fysiska världen. Det är i detta vi talar om i det rådande paradigmskiftet – uppstigningen. (Jag kan inte gå in på det djupare här men kommer att fördjupas i andra arbeten i form av artiklar, där jag även kommer att lyfta upp forskningen runt detta som finns och där dess anhängare just lyfter upp möjligheten för den multidimensionella verkligheten.)

 

Nu är det dags att spränga oss ut ur det här hologrammet. Det är hög tid att vi tar eget ansvar och höjer oss över den rådande kontrollfrekvensen som styr oss genom teknik – genom tv, radio och tidningar. Vi matas med information som anses vara lämplig så att vi håller oss inom frekvensen. Den moderna teknologin är det största vapen kontrollfrekvensen har och använder det flitigt. Vi ser på tv. Det som sänds därifrån är till för att skapa en viss typ av emotionella reaktioner som sprids ut i världen. Vi kopplar därmed inte upp oss mot den information vi egentligen alla bär på inom oss – det styrs bort. Man skapar vissa ämnen åt oss som vi ska koncentrar oss på så som exempelvis en abortfråga. Nyheterna sänder ut bilder av krig som pågår i världen så att vi ska koncentrera oss på vad som händer där – så att vi inte kopplar upp oss mot den rikedom av information vi har inom oss. Faktum är att vill vi verkligen utvecklas och komma åt källan – vår inre kunskap och den information som finns där bör vi undvika att se på tv, lyssna på radio eller läsa tidningar. Åtminstone under en period. Vi behöver äta planterad mat och inte karmabelastad mat. Den karmabelastade maten håller oss kvar i fängelset eftersom den gör oss trött och avtrubbad.

 

Det handlar om uppstigningen. Att börja leva dem vi ÄR som jag har nämnt ett otal gånger genom vår resa i de numerogram jag skrivit som innehåller information åt er så att ni kan jobba er bort från kontrollfrekvensen – slå sönder det här hologrammet så att vi inte längre kan luras till att tro på att exempelvis rädslan existerar. Rädslan är en konstruktion som byggts upp för att kontrollera oss eftersom det självklart krävs mod för att träda igenom portalen med nummer 13 på!

 

Det mod jag talar om här är inte motsatsen till rädsla. Detta mod är genuint och oförfalskat och handlar om kärlek. Inte den kärlek de fått oss att tro är kärlek - där vi älskar varandra via ett transaktionskonto, utan universums kärlek. Den kärlek som finns i barnets hjärta där vi också hittar barnets mod i det hjärtat, där vi också hittar tilliten. Den tilliten ser vi hos barnet genom på vilket sätt den använder sin kropp – hoppar och studsar runt överallt men kan också snabbt gå in i stillhet. Barnet har fullständig kontroll över när det ska vara i rörelse och när det ska befinna sig i stillhet. Detta barn bor i ditt hjärta men vilket kontrollfrekvensen styr bort så fort vi hamnar i skolans miljö som självklart ingår i den här matrisen.

 

Dag 13. Dags att bryta sig ut ur denna matris för att skapa en ny på högre dimension. Det är enbart för dig att gå ut genom porten. Egentligen står den vidöppen. Den har aldrig behövt vara låst eftersom vi varit låsta inifrån genom rädslan som paralyserar och håller oss på plats. Nu träder vi in i Frihetsfrekvensen – rattar in oss på nya och fler kanaler och du kan nu göra exakt vad du vill med ditt liv!

Lev fri!

 

Är du inte redo att ta dig genom portalen som leder dig till högre dimension? Ingen fara! Gå in i Dagar som gått och läs igenom de föregående dagarna 13 för att förbereda dig för det här steget!

 

Meditationen för uppstigning till 5:e dimensionen hittar du här: Meditera MERA

Du hittar även meditationen Solar Plexus som hjälper dig med att hämta ljuset som underlättar din uppstigning där.

 

Namasté

 

Dag 14

Utvärdering

Om dagen igår var i en känsla av frustration, irritation och rastlöshet är dagen idag lätt och skön! Idag känner du harmoni och du ser klarare över din livssituation idag. Känner du dig fortfarande tung föreslår jag att du höjer huvudet lite så att du sträcker ut halsen lite. Gå runt idag med hakan lite lätt uppåt. Du släpper spänningar och kroppen börjar slappna av tillsammans med att hjärnan förstår att du är i ett avslappnat läge. Du sänder också ut styrka och vägen mot succé i ditt liv rullas faktiskt ut!

 

Idag är det bra om du genom rannsakan tar reda på var dina begränsningar ligger och var din kapacitet ligger och går all in på din kapacitet! Att lägga tid på sådant där dina begränsningar ligger är idag slöseri med tid och tar dig inte framåt. Dessa begränsningar kan du vid ett annat tillfälle tänja på! Om du idag tar reda på, ärligt och tydligt för dig själv var du har din kapacitet och satsar där kan du ta ett stort språng mot att förändra ditt liv till hur du vill ha det!

 

Om du känner dig känslosam just nu, så här på slutet av 2016 – sista året av en era på nio år – ställ dig neutral. Om du hittar neutralläget kan du också se på din livssituation ur mer än ett perspektiv. Blunda och andas djupt in och ut! Bli en fågel som flyger över fälten. Fältet är ditt liv. Ur detta perspektiv ser du tydligt hur det ser ut och du kan lättare göra en utvärdering. Vi gör gärna dessa utvärderingar när vi står vid ett årsskifte. Vad lyckades jag åstadkomma under året? Vad hann jag inte med?

 

Det vi inte hunnit med behöver vi inte bli stressade över! Det kommer nämligen ett nytt år där du kan verkställa dessa situationer – om du, i din utvärdering, anser att de fortfarande är viktiga. Det kan finnas en orsak till att vissa saker släpar efter – att de egentligen inte tillhör dig! Kanske tillhör dessa saker någon annans önskemål om dig men i själva verket är det inte dina önskemål. Då hade du högst troligt verkställt dem!

 

När du gör det som är DU upplever du att du har kontroll. Du känner dig glad i det du gör och blir därmed harmonisk. Om du hamnar utanför kontroll och ofta hamnar i känsloutbrott är du troligtvis på fel plats i livet eller tagit på dig för mycket. Våga göra en utvärdering! Bry dig inte om vad andra vill att du ska! De borde faktiskt börja skapa sig egna mål och drömmar att följa!

 

Dagens devis: Less is more (Det stämmer så väl in idag där vi behöver plocka fram det vi vill ha och behöver och plocka bort resten!)

 

Uppskatta idag det sköna och vackra! Börja din dag med en meditation som höjer dig och gör dig glad. Gå sedan ut i naturen och iaktta den. Andas in den. Gå på en utställning eller en teater idag. Lyssna på hög, skön musik!

 

Namasté

 

Dag 15

Individualitet

 

Om du tillhör dem som vill ha andras godkännande, som vill vara populär i din krets och kanske även utanför den, är du inte ensam om det! Alla vill ha ett godkännande och känna sig accepterad och omtyckt. Om man inte erkänner detta lever man i förnekelse och försöker vara någon man inte är. Däremot finns det ett problem med detta som skapar bromsklossar i ditt liv eftersom när vi söker efter andras godkännande måste du göra som de vill att du ska göra. Här förlorar vi vår individualitet, vår sanna identitet. Vi förlorar förmågan att kunna bli den bästa versionen av den vi ÄR – vi kan inte bli vårt eget bästa Jag eftersom vi gör vad andra vill. Här ligger också ett problem i att vilja tillhöra flocken, att inte bli utstöt. Problemet med det är att du då skapar dig en gruppidentitet och går inte utanför gruppens bästa. Man väljer ett lägre tonläge för att inte rubba gruppens cirkel. För somliga kan detta vara tillräckligt men för den av er som känner irritation, trötthet och frustration är inte detta tillräckligt. Du är en av dem som behöver få stå som individ för att nå ditt högsta bästa. Du har lite högre visioner om ditt liv men hindras av gruppens begränsningar. Våga ta dig utanför!

 

Jag nämnde igår hur mycket du kan vinna på att ställa dig neutral. Som neutral kan du se allt ur alla perspektiv. Du kan se gruppens rädsla när du börjar röra dig i utkanten av den eller helt utanför. Här kan du också se hur du dels kan vara den du ÄR och dels befinna dig i flocken. Hur det än är – ensam är inte starkast. Även om du är en av dem som vibrerar på högre frekvens och inte behöver ta del av sociala sammanhang, som sitter på din kammare och skriver din bok, står i beroende till världen om du vill leva på ditt skrivande – du behöver att någon köper din bok. Vi står alla i någon form utav beroende till varandra!

 

Genom att vara nöjd med dig själv och du lever i ditt eget godkännande behöver du inte hämta den i den yttre världen. När du tror på dig själv, gör omgivningen det också. När du söker godkännande utanför dig själv hamnar du i inre stress och blir osäker. Du hamnar i läget av att tänka för mycket, analysera för mycket och plötsligt är du inte längre i ditt hjärta. Nu börjar du förlora fokus och koncentration.

 

Utgå från den du ÄR. Lev i ditt hjärta och skapa din värld inifrån och ut. Jag lovar dig att det finns alltid någon i världen som uppskattar dig för den du är och för det du gör. Håll dig inte inom ramen för andras standard, håll din egen! Möt din omvärld med ett leende, med humor och ett lättsamt sinne. Eftersom du lever inifrån och ut lever du i inre trygghet som du sprider i din omgivning. Därmed känner de ett lugn oavsett vad du gör!

 

Gör dig av med allt som begränsar dig. Dels i den yttre världen men framför allt dina egna tankar. På så sätt klamrar du dig inte fast vid något utan kan fullt ut njuta av livet och sova lugnt på natten. Du söker inte längre samhällets normsättningar, att bli accepterad utifrån den ramen – Du spränger den ramen och går in i fullständig självacceptans!

 

Ta emot vad livet bjuder dig på! Bli ledaren i ditt eget liv! Våga vara det original du är! Våga vara unik istället för att bara vara ytterligare en tegelsten i muren!

 

Gå inåt idag. Jorda dig. Stå förankrad med fötterna nerborrade i Moder jord men med blicken mot skyn. I skönaste balans! I det skönaste agerandet! I den skönaste acceptans av dig själv och andra!

 

Inne i Meditera MERA finner du två passande meditationer för dagen. Du hittar en om att jorda/grunda dig samt den som heter Solar Plexus som även den grundar dig men som också väcker elden i dig, sprider ljuset i dig. Genom att leva i balans i Solar Plexuschakrat är du alltid trygg och ser ur alla perspektiv utan att döma vare sig dig själv eller andra.

 

Namasté

 

Dag 16

Energi: Planeten Mars

Upplösning

 

Precis på sista dagen av år 2016, år 9 – Det sista året av en era – gör vi nu ett nedstamp i dag 16. Första gången på länge som vi inte får en brytpunkt efter dag 15. Idag fick vi möjlighet att ta ett steg till! Talet 16 är Tornet inom Tarot, stora arkanan. Allting faller. Allting ska falla för att ge plats åt det nya. Iaktta talet och du ser att det innehåller både 1 och 6 – Både nystart tillsammans med existensen i vår 1:a och kärlek på hög nivå i vår 6:a. Det innebär att Tornet som kan upplevas tufft då allt ska falla i tusen bitar, upplösas i de minsta partiklar, uppkastade atomer i luften som ska formas till något nytt. Nytt, högre och större. ITornet ligger det Tredje ögat som beskyddar oss i den här processen så här finns inget att vara rädd för och som vi ser på nummer 1 och nummer 6 handlar den här upplösningen enbart om vår existens som är omfamnad av universums underbaraste kärlek!

 

1+6=7. Vi har alltså en 7:a inbäddad här också som ju handlar om en ny början, förändring till det ”bättre” (om vi nu ska lägga in en värdering), högre kan vi också säga och hur vi öppnar upp för den högsta andliga vägen. Jag blir själv lite exalterad i att se hur allting hänger ihop och hur Tornet dyker upp sista dagen på året och eran och hur 1, 6 och 7 ligger inbäddad för att tala om för oss vad det egentligen handlar om. 7:an talar också om full fart framåt! Gå inåt för att agera i den yttre världen på högsta bästa sätt! Vi är nu på väg mot något exceptionellt och nytt. Våga följa med! Du blir förvånad över vad som finns att upptäcka!

 

Dagen idag, dag 16, handlar om att du är mitt upp i eller på väg in i en intensiv förvandlingsprocess! Oavsett vad som ska demoleras och oavsett vad som ruskar om och skakar om dig och världen är detta den yttersta reningsprocessen som ger plats för något nytt. Vad vill du ha på din livsscen? Vad står ställt på din livsscen idag som inte passar in där längre eller kanske aldrig har gjort? Iaktta! Riv ner för att bygga nytt!

 

Vi går nu mot Frihetsfrekvensen, vårt nya paradigm och lämnar kontrollfrekvensen. Det handlar om frihet under fullständigt ansvar. Därför måste vi idag gå igenom dag 16 och ta ansvar för att skapa transformation och förändring i våra liv inifrån och ut, utifrån och in! (Vi ska inte lura oss själva här. Kontrollfrekvensen kommer fortsätta sin kamp om att få makt! Men ju starkare vi står ju mindre chanser har de att lyckas.)

 

Idag erbjuder jag en guidad meditation som just handlar om rening. Duscha dig i den här meditationen och låt allt som skapar tung energi inom dig och i ditt liv här på jorden rinna av dig! Jag har också lagt upp en guidad meditation som hjälper oss att fixera våra "nyårslöften", vår intention om 2017 inifrån och ut, istället från utifrån och in!

 

Allt som sker gör det för att det ska ske! Allt som sker, sker till det bättre! Iaktta! Finns det saker i ditt liv som upprepar sig? Då vet du vad som ska plockas bort! Transformation!

 

Jag önskar er alla ett gott slut och ett riktigt gott nytt år i Nya tiden – Vattumannens tidsålder som blomstrar ut!

 

Namasté

 

Dag 12

Ingen-Ting

 

Iaktta ordet Ingen - Ting. Jag skulle kunna påstå att dagen idag innehåller ingenting. Det skulle då uppfattas som tom och innehållslös. Jag kan istället påstå att det är en dag som innehåller ingen – ting. Inga ting. Inga uppgifter. Inga måsten. Att lägga allt åt sidan idag och unna dig den här dagen bara åt dig själv. Vi har dag 1 i månad 1 under år 1 idag. Det är många ettor och som står för existensen och nystarter. Tillsammans med att ur numerologisk aspekt har vi dag 12. Det är det nummer som har dykt upp oftast under en längre period. Inget konstigt med det. Människor har under de senaste flera hundra åren samlat på sig en massa skräp. Utbyggnad av samhällsstrukturen har också fört människor allt längre bort ifrån sig själva och även i separation till människor i omvärlden. Människor mår dåligt. 12:an ger den energi, den knuff vi behöver för att rensa upp skiten på insidan. Shit in. Shit out. Det du har på insidan möter du i din omvärld, i den yttre världen! ”Varför får jag inte det där jobbet?” ”Varför går jag inte ner i vikt?” Frågan ´varför´ står längst upp på agendan. Det handlar om att vi har så mycket bromsklossar som ligger inom oss och som behöver lösas upp för att det ska flyta på i den yttre världen!

 

Idag. Första dagen på det nya året som också är inledningen på en ny era vaknar många upp med en massa nyårslöften och som faktiskt skapar optimism och tillförsikt men efter ett par dagar byts entusiasmen ut mot stress och vånda. Ingen fara! Du kan inte uppfylla dina nyårslöften! Ingen fara! Ingen fara! Byt ut alla de nyårslöften du har lagt på dig som en hög nya krav och lova dig själv en enda sak – att du ska börja lyfta bort inre blockeringar genom att städa upp på din livsscen inifrån och ut! På så sätt faller dina situationer på plats utan ansträngning. Är det lätt, är det rätt! Välj den lätta vägen!

 

Detta livet är din fest! Gör den festig! Ingen annan kan göra det åt dig! Du kan inte hitta någon i den yttre världen som kan göra detta åt dig. Inte jobbet du länge velat ha och nu får, inte kärleken som kommer till dig etc. Därför att du har fortfarande dig själv med dig i alla situationer i den yttre världen!

 

Vi har lämnat en era. Vi har lämnat 2016 som har varit ett oerhört tufft år och som påverkat oss mycket mer än vi kanske tror. Trump sitter på kontoret nu. Vansinniga anvasioner och massmord! Flyktingvågen som har varit en förfärlig upplevelse. Dels för dem som är flyktingen men också för oss alla andra som inte är på flykt och iakttar detta utifrån. Vi känner oss maktlösa. Vi har fyllts på med tung energi vilket blir som ringar på vattnet och påverkar även vår egen inre cirkel. Vi stänger ner oss. Off - läge. man orkar helt enkelt inte ta in allt detta men det leder också till att vii stänger ner alla aspekter av oss själva, inte bara en del.

 

Det som finns i den yttre världen lägger sig som de tyngsta regnmolnen inom oss och blockerar oss. Vi fastnar. Även om inte alla tänker på det så vet vårt undermedvetna om att vi alla, var och en av oss, är skyldiga till det som händer i omvärlden. Vi deltar inte i att förändra. Vi deltar inte aktivt och sätter ner foten. Det är som man säger: ”Den största faran är inte de onda människornas handlingar, utan de goda människornas tystnad.” Ingenting är statiskt. Vi kan alla, var och en av oss resa oss upp och göra det som krävs. Vi kan använda oss av den demokrati som råder i större delen av världen. Vi kan börja först och främst med att förändra oss själva; inifrån och ut! Om vi börjar där leder det till förändring i världen. Människor som mår bra, gör bra och tvärtom. Vem vill du vara? Ta först reda på vem du ÄR!

 

Vi går idag in i första dagen under Frihetsfrekvensen. Paradigmet handlar om att leva fri under ansvar. Väljer vi inte detta kan man räkna med en rörig tillvaro. Vi tillåts inte längre under den här frekvensen att lägga skulden på andra. Vi skapar själv. Vi har ansvar för alla våra handlingar, val och beslut. Väljer man nu att fortsätta lägga skulden på andra faller det platt. Det har helt enkelt ingen verkan längre. Du kan ju pröva det! ;-)

 

Idag. Dag 1, månad 1, år 1. En ny era. Ett nytt paradigm. Uppstigning. Dag 12 enligt numerologin. ”Den hände mannen” inom tarot. Blockeringar som ska lyftas bort. Städning. Samtidigt. Ingen – Ting. Idag kan du med fördel ta det lugnt. Världen är ganska stängd idag. En röd dag. Dagen efter festen kanske. Vila. Läs. Meditera naturligtvis. Lugn och ro. Dagen är din.

 

Du kan med fördel bädda upp dig med en dator, platta eller mobil och läsa årshoroskopet som du hittar här på hemsidan. Du kan med fördel gå in i Dagar som gått och läsa om de föregående dagarna 12 så att du förstår vad det egentligen handlar om idag och börja ta inre nya beslut så att du kan bli den bästa versionen av dig själv – Ditt eget högsta bästa! Det är ett mer fruktbart löfte till dig själv än alla de eventuella nyårslöften du har belastat dig med under gårdagen!

 

Gårdagens meditationer som hanterar djup rening och hur vi befäster våra löften till oss själva hittar du inne i Meditera MERA.

 

Dagens meditation handlar om Ingen - Ting

Den ligger också inne i Meditera MERA

 

Avnjut en promenad i de nya energier som tagit plats! Känn dem!

God fortsättning!

 

Namasté

 

Dag 4

Pionjär

 

 

 

Detta är en gynnsam tidpunkt för en förändring eller en ny början med start idag! Du behöver nu lita på din egen energi och följa den. Här finns nu inte längre utrymme för att undertrycka dina åsikter eller känslor. Tala klart och tydligt. Säg vad du tycker. Säg inte ja när du menar nej och tvärtom. Gör du det du har lust att göra är du på god väg att nå inåt och bli den du ÄR och kan agera som den du är i den yttre världen. Världen formar sig efter dig om du har ärligt uppsåt, är uppriktig mot dig själv. Då kommer gåvorna till dig i överflöd! Om du väljer agera utifrån rädsla stagnerar du på den platsen du står och du gräver dig bara längre ner precis där du står och det blir svårt att komma framåt då du först måste ta dig upp.

 

Tillsammans med dag 4 idag ligger också 1:an som det år är som vi nu har gått in i. 1:an är inriktad och går mot målmedvetenhet. Mycket kommer att hända under året 2017. Mycket nytt sätts igång – men ingen gör det åt dig – det sätts igång av dig och bara av dig! Många idéer du har som nu kan förverkligas med start idag! Granska dina idéer och se vilka du vill behålla och vilka som inte längre stämmer för dig. På så sätt har du en fruktbar förutsättning! Börja skissa på den idé du brinner mest för. Känn vilken som stämmer bäst för dig – Tänk inte vilken som passar bäst i den yttre världen eller den som verkar mest förnuftig. Välj den/de idéer du brinner för, som du känner för! Det du skapar är det du får!

 

Lita till din kraft! Den finns inom dig. Du är pionjären, upptäckaren som nu kan bli ledaren i ditt liv om du inte tillåter rädslan leda dig. Här blir du vis och kreativ initiativtagare med en oerhörd handlingsiver på grund utav att du nu så gärna vill kasta dig ut i det äventyr som ditt liv ju faktiskt är!

 

Våga ta de steg du behöver ta för att få den nystart du längtar efter! Här finns inget utrymme för uppskjutanden – Tiden väntar inte. Detta betyder inte att skynda och stressa, det betyder att du ska slå ner på takten och befinna dig i sinnesfrid. Först i detta inre lugn som du kan ha fokus på det du ska förändra eller sätta igång något nytt.

 

Råd för dagen: Granska dig själv kritiskt i förhållande till andra människor, till under- och överordnade och till dig själv framför allt. På så sätt tar du över och blir ledaren i ditt liv!

 

Meditation som passar här är den du hittar under Meditera MERA och som heter Kreativitet.

 

Behöver du vägledning på din väg bokar du enkelt en tid via länken nedan. Det finns inga frågor som är oviktiga eller för små. Är de viktiga för dig är det viktigt för att kunna komma framåt!

 

Namasté

 

Dag 5

Den högsta Förvandlingen

 

I 5:an har vi förenat alla element inom oss – jord, eld, luft och vatten. På så sätt bär vi materia, det materiella med oss tillsammans med intuition, viljekraft och dynamik. Vi har det mentala och andliga tillsammans med alla våra känslor som hjälper oss i den högsta förvandlingen.

 

Att söka efter Självet leder dig inåt, når din ande. Du kan inte söka Självet utanför dig själv – Du finner det enbart inom dig. Det är mångas misstag att gå i sitt sökande för att försöka finna det utanför oss. Det finns inte där. Många mystiker har under hundratals år, tusentals år, talat om den här hemligheten men det var faktiskt inte längesedan som man började tala om för oss var "Den vises sten” finns. I dessa sammanhang har man talat om alkemi – förvandla något mindre värdefullt till något värdefullt – oädla metaller till ädla och att Den vises sten innehåller mirakulösa egenskaper så som att bota alla sjukdomar och förlänga liv. Det är sant i sak men ligger inte utanför oss, inte i något elixir – Du finner denna hemlighet inom dig själv. Du är den högsta förvandlingen!

 

Genom att vi har förenat alla element inom oss är vi i absolut balans, i fullständig harmoni. Du är här Upplyst. Du kan nu heala dig själv. Så visst är det sant att Den vises sten innehåller något ”mirakulöst”. Vi ser det så eftersom vi under så lång tid – från medeltid och kanske längre levt utanför oss själva, lagt miraklerna utanför oss själva. Detta blev ännu mer påtagligt genom olika trossamfund som uppstod – att miraklerna ligger utanför oss själva och enbart kan utföras av Gud och genom Gud via Jesus – Guds son. Men om vi iakttar Jesus – Var hämtade han sin kraft ifrån? Varifrån utförde han sina mirakler? Varifrån kom hans healande förmåga? Exakt! Inifrån! Där finner du Din vises sten!

 

Din uppgift är att nu slipa din sten, att gå in i förening med allt – med alla element – all energi och bli den du ÄR! Detta är vad du är. Så enkelt. Och så svårt. Det har blivit svårt eftersom vi lämnat oss själva och befinner oss någon helt annanstans. Nu måste vi gå inåt. Här kan man absolut ta hjälp i processen eftersom vi befinner oss långt utanför oss själva, i en känsla av hemlängtan, men inte hittar vägen. Här kan man behöva en vägvisare. Denne hjälper dig att hitta tillbaka till barnets oskuldsfullhet, att koppla upp dina känslor eftersom enbart genom just känslan, vattenenergin, som du kan nå inåt. En vägvisare hjälper dig att befria dig från det som håller dig tillbaka och hjälper dig att släppa de förvarsmekanismer som styr dig bort ifrån dig själv. Så länge man befinner sig i försvarsposition blir du din egen väktare och du släpps inte in. Det är ingen annan än du själv som håller dig borta från dig själv.

 

I vår 5:a idag är det dags att vakna ur slummern, att låta det omedvetna komma till medvetandenivå. Det är här det nu är dags att lägga bort egot, att lägga bort alla själviska motiv så att du kan finna din sanning. Sanningen här, kommer du att upptäcka, handlar inte alls om något om det du trodde att du ville. Hur kan du veta vad du vill när du inte känner dig själv?

 

Din resa inåt kommer att visa dig, bortom egot, bortom själviska motiv, bortom rädslor och självbevarelsedrift eller önskan om att passa in – vad som är sant för dig! En sann vägvisare kan hjälpa dig att hjälpa dig själv. Den ger inte dig det du vill ha eller det du vill höra, för hur ska du då kunna nå din högsta förvandling? Denne ger dig vad du behöver! Kommer du i kontakt med en vägvisare som ger vad du vill ha eller höra är detta en falsk vägledare. Det kan vara bra att veta! Tänk på att det nu är viktigt att vara öppen och våga lyssna. Går du i försvar märker du det snabbt och har kopplat på försvarsmekanismen och är inte längre mottaglig. Fäll då ner visiret och öppna dig igen!

 

Detta händer över hela världen just nu. Miljontals människor finner Den Vises Sten. Går inåt och lägger bort egot. Egot har inte längre någon roll att spela i den Nya tiden och faller platt. Så fort du väljer att agera utifrån själviska motiv går du mot förlust efter förlust tills du förstår vad det är du måste göra. Vi går mot fred på jorden. Inget annat är längre möjligt. När människan lägger bort sitt ego finns det ingen kvar som vill höja ett vapen. Men som jag alltid säger – Det börjar med var och en av oss!

 

Nu är det din tur att börja vandla på den här vägen – Din väg inåt mot din högsta förvandling!

 

Dagens meditationer handlar om att gå inåt. De är djupa och till för er som har gjort det arbete som legat före vår 5:a idag. Vi kan inte hoppa över alla steg och gå rakt in. Det är ohälsosamt och fruktlöst. Det är också orsaken till att vi inte gjort så många nedstamp i 5:an – att många inte är redo. Igår fick vi förtroende att besöka 4:ans djup men som ni ser, längre än så har vi inte fått gå på lång tid. 1,2 och 3 står fortfarande bortom oss. Vi får ett oerhört förtroende att nu gå in i 4:an igår och 5:an idag. Man måste ju låta barnen gå över den stora gatan någon gång – annars kan vi ju inte växa som människa! Men, vi måste förstå att att hantera detta som det förtroende det verkligen är! Men precis som föräldrarna övervakar barnets steg, har vi Universums stöd hela vägen!

 

Upplever du att du har försvarsmekanismen påkopplad är det inte rätt meditation för dig idag eftersom du kommer att bromsa upp. Börja då hellre med att befria dig från den mekanismen så att du blir tillåtande mot dig själv.

 

Dessa meditationer hittar du inne i Meditera MERA och heter "Den vises sten 1 och 2.

 

Är du inte redo för 5:an just nu är mitt råd att du går in i Dagar som gått och börjar uppifrån och ner för att komma ikapp. Det är oerhört viktigt att växa med sin uppgift så att man inte bedrar sig själv! Det finns redan alltför många av dem som bedrar sig, vilket leder till att de bedrar dem de vill hjälpa!

 

Du är varmt välkommen att boka tid hos mig om du känner att du behöver hjälp på din väg. Välj någon som du känner dig dragen till. Då brukar det vara någon som kan hjälpa just dig på din väg uppåt, högre och inåt!

 

Namasté

 

 

Dag 6

Förening

 

Om det finns ett mål med allt vi gör och om det finns ett mål med de studier vi gör i ”Livets skola”, är det att bli hela och fullständiga individer. När vi säger att vi gått i livets skola signalerar vi ofta budskapet att ”jag har haft ett tufft liv”. Här kan vi välja att se på våra erfarenheter kärleksfullt eller med missnöje.

 

Om vi väljer att se våra erfarenheter med kärleksfulla ögon kan vi också omfamna allt vi har fått erfara av smärta och sorg men också av gemenskap och välmening. På detta sätt når vi enhet och inre harmoni. När vi lever utanför oss själv och söker kärlek och sällhet i den yttre världen kan vi inte hantera störningar. Dessa störningar leder enbart till ännu större missnöje och bitterhet. Här spårar man ur gång på gång! Kärlek och sällhet finner du enbart inom dig och först när du lever den kärleken inifrån kan du leva den i den yttre världen.

 

Att leva med en annan människa handlar bland annat om att släppa taget så att man kan förenas med den andra personen. Du ser dig själv i den andre. Kanske sådant inom dig som du inte vill se men som du behöver se för att gå mot fulländning. Att förstå att kärleken i ett förhållande inte kan vara allt, inte kan bära hela dig eller livet är nyckeln till en harmonisk relation och blir utvecklande.

 

Att finna den djupaste kärleken i en annan person innebär att du bär den kärleken till dig själv först. I annat fall väljer vi dramatisk kärlek som bygger på makt och kontroll där svartsjukan bor och där kan vi inte låta vår andra hälft leva i inre frihet och harmoni, i utveckling. Vi tvingar vår partner att gå på äggskal, att vara på sin vakt. Är det att älska? Fråga dig själv! Se på kärleken som en fjäril som vilar i din hand. Den stannar tills den måste vidare och vidare måste vi om vi inte kan utvecklas tillsammans. Utvecklas tillsammans kan vi bara om vi låter den andre vara fri. Finns här tvång kan du inte utvecklas genom din partner och tvärtom! I kärlek är det otroligt viktigt att vara ärlig mot dig själv. På så sätt kan du se din partner. Utan melodrama blir du och din partner mer och mer fri och når högre och högre tillsammans. Din oro och svartsjuka för dig ingenstans eftersom det är det enda du ser.

 

Vi har landat i 6:an ett par gånger under de senaste månaderna men vi ska komma ihåg att denna 6:a idag är högre. Vi har gått in i ett nytt paradigmskifte som ligger på frihetsfrekvensen. Vi har inte rätt att binda någon vid oss. Det högsta är att låta människor vara vid din sida så länge de vill. Måste vi gå skilda vägar bör vi skiljas åt i kärlek – Det handlar ju bara om en enda sak – vi måste komma vidare mot vårt mål med våra studier i livets skola som handlar om att bli hela. Kan de vi har omkring oss inte följa med upp utan bromsar oss måste vi släppa taget i acceptans. Det är kärlek. (Eller om du bromsar din partner, måste du släppa denne fri och börja jobba med dig själv.)

 

Människor kommer nu att förenas i stark kärlek därför att vi knyter an till oss själva. Det är som när vi vill skapa en vacker trädgård med frukt, bär och blommor som slår ut. Många koncentrerar sig på frukten och blommorna där vi istället bör koncentrera oss på rötterna och jorden de växer i, som får frukten och blomman att ens kunna växa och slå ut. Man kan skaffa sig en plastblomma - precis som många går in i en sådan relation - men är plastblomman en blomma eller bara en avbild av något man i verkligheten inte själv kan skapa? På samma sätt som plastblomman inte är äkta är inte den typen av kärlek äkta och kan inte växa och utvecklas. Ta reda på varför du vill ha en kärleksfull relation. Om ditt svar är för att du känner dig ensam kan du gå till affären och köpa en plastblomma som påminner dig om att dina avsikter inte är äkta eller så går du inåt och med kärleksfull hand arbetar med ditt inre rotsystem så att dina kärleksfulla avsikter till andra kan byggas på äkthet.

 

Många relationer ska nu upphöra eller fördjupas. Man och kvinna ska separera för att förenas i ren kärlek med en person som vibrerar på samma nivå som du själv. Häri ligger hemligheten för det vi kallar för ”lycka”. Här finns inte plats för fastnaglande eller rädslor. Släpp det som inte är rätt och bjud in det som är det! Men som jag alltid säger – Det börjar med dig! Gör dig redo för att möta den partner du djupt inom dig alltid längtat efter! Se till att ditt inre rotsystem först och främst mår bra.

 

Fråga dig själv idag två saker: Vad vill du inte ha i en relation? Fråga 2: Vad söker du hos din partner? Det du inte vill ha i en relation eller inte vill se hos din partner är sådant du ska granska hos dig själv, om du själv bär på detta. Var ärlig. Nu kan du arbeta bort detta hos dig så att du slipper attrahera detta hos din framtida partner. Kring fråga två om vad du söker hos din partner – Iaktta dig själv och se om du bär dessa egenskaper själv. Om inte, jobba med detta hos dig först, annars kan du inte attrahera en sådan människa vid din sida som du önskar dig. Du kan inte dra till dig vad du själv inte har! Här har du nyckeln. Här gör du dig redo för att möta din livskamrat som står sida vid sida – Uppåt och högre!

 

Dagens meditation är 2. Den ena handlar om att älska dig själv. Den andra är till för dig som känner kärlek till dig själv, som lever i harmoni och har städat ut inifrån och ut och nu vill möta din andra hälft. Meditationen hjälper dig att finna denna själ mot själ relation! Du hittar dessa meditationer inne i Meditera MERA

1. Älska dig själv

2. Finn din andra hälft

 

Läs gärna om de föregående dagarna 6 inne i Dagar som gått för att få mer till dig angående kärleken! Vid nästa nedslag i Dag 6 ska vi gå ännu djupare i frågan om kärlek. Det är vad det handlar om nu, i Nya tiden – att förstå vad kärlek är och hur vi kan leva i den.

 

Namasté

 

Dag 7

Utveckling

 

Det är dags att ta beslut.

Det är dags att göra de val som innebär

den förändring du vill ha och behöver.

Att ta beslut som innebär stora förändringar är ofta förknippat med ångest och oro eftersom vi inte känner till resultatet av de beslut vi tar och de val vi gör. Alltför ofta innebär det att vi hamnar i ett uppskjutande och stannar kvar i det vi känner till därför att det är något vi vet något om, det kan vi hantera. Det känns tryggt även om det inte är det vi önskar för oss själva. Tankar som att ”Jag har det tillräckligt bra här, där jag står,” osv. är just sådana tankar som gör att vi hamnar i uppskjutande men också i begränsningar. Tiden är inte tillräcklig för oss att vi kan tillåta uppskjutanden. Vad är det vi skjuter upp egentligen? Obehaget? Ovetskapen om det andra? ”Tänk om det inte blir bättre i alla fall?” Sådana tankar innehåller bara rädsla och leder enbart till ett fastnaglande. Tänk på att du även skjuter upp det som är ditt högsta bästa!

 

Att du överhuvudtaget tänker tankar om förändring beror på att du inte är tillfreds med det du befinner dig i, i annat fall hade tanken inte funnits där. Alltså kan inte förändringen bli sämre, bara annorlunda och högst troligt väldigt bra eftersom du väljer utifrån din inre längtan. Hade du varit tillfreds hade du fördjupat och utvecklat det du har!

 

7:an är ett andligt tal, det andliga kärlekstalet och är förknippat med gamla själar. Det handlar om att släppa taget om det förflutna, skräpet, för att kunna stiga uppåt i nivå, i frekvens. Om vi då inte har modet att våga förändra kan vi inte heller utvecklas andligt. 7:an är ofta förknippad med sökandet men kom ihåg från häromdagen då vi fick lära om ”Den Vises Sten”, (finns att läsa inne Dagar som gått) att sökandet inte står att finna i den yttre världen. Alltså kan du vara helt trygg med att släppa det som finns i den yttre världen och skapa den förändring du behöver för att bli obegränsad.

 

Idag behöver du se över din livsstil eftersom här kan finnas orsak till förändring på grund av hälsoskäl. Du behöver också göra en kärleksfull analys kring din arbetssituation för att ta reda på om du gör det du verkligen vill göra. Om du bestämmer dig för förändring sker denna förändring som en process inifrån och ut i form av healing eller med hjälp av en vägledare i någon form eftersom förändringen ligger på själsligt plan. Allt handlar om att bli medveten. Våga lyfta och vända på stenarna och lägg upp det du finner på bordet. Se sanningen i vitögat! Här startar processen av förändring!

 

Om du tillhör dem som uppoffrar allt för andra behöver du idag offra dem för dig själv. Det kan nu handla om att släppa taget om fruktlösa relationer och skapa ärliga och äkta relationer. På så sätt healar du ditt själsliga DNA. För att komma bort ifrån lidandet, problem och besvikelser behöver vi lära oss att släppa taget och på så sätt skapa inre balans. I 7:an ligger utmaningar men utmaningar betyder också utveckling. Nu är det dags att utveckla och fördjupa det andliga och tillåta dig växa i takt med den! Det är nu dags att släppa kontrollbehov där sådant som svartsjuka och liknande mörka och osäkra känslor finns så att du fullt ut kan ge av den vackraste kärlek du bär inom dig. Lärdomen här är att ge utan krav på att få något tillbaka!

 

Ord att ta med dig idag: Först när du vågar förändra kan du gränslöst röra dig framåt!

 

Dagens meditation handlar idag om att bli modig! För dig som inte gjort de övriga meditationerna så finner du en om att släppa begränsningar inne i Meditera MERA.

Jag har också lagt till en meditation idag som handlar om våra rädslor och som leder till självsabotage.

 

Namasté

 

Dag 8

Målmedvetenhet

 

 

Universum tar nu för givet att du har arbetat dig igenom de tidigare 8:orna som före årsskiftet kom väldigt tätt. Detta för att det är så viktigt med inre balans för att stå stabil och trygg i den yttre världen. Tillhör du dem som skjutit upp ditt arbete är det naturligtvis inte försent, det är det aldrig! Gå in i Dagar som gått och läs på och praktisera 8:ans visdom.

 

Där vi idag står i 8:an handlar det om att ytterligare fördjupa det mod vi hamnade i under gårdagen i vår 7:a. Om Livet har varit tufft så har det varit det för att det ska vara så. Livet är en mödosam resa för de flesta av oss och när det är riktigt motigt behöver vi vårt mod i att gå vidare. Vi kan välja att bli offer för omständigheterna eller höja oss över det och istället för att se höga klippor och vassa stenar, som de blommor omger sig av som växer på sådana platser, eller så kan vi göra som just den blomman gör – se solen och sträcka oss upp mot det ljuset. Här behöver vi vårt innersta mod för att se det mödosamma som en utmaning att växa i. Här behöver vi modet så att vi inte hamnar i förbittring och skyller på allt och alla andra. Iaktta din livssituation, din existens här på jorden. Vad har du stött på för utmaningar och vad har du lärt dig av dem? Här finns också ett vägledande finger som pekar ut den väg som är din. Bakom dina erfarenheter finns sanningen om vem du är och vad du ska göra med ditt liv.

Idag handlar 8:an om att ytterligare förena motsatser men framförallt att förena det andliga med det materiella och inte skilja dessa två åt. Då blir du ett ansikte och behöver inte längre leva i splittring. Här vilar idag målmedvetenhet och ambition. Dagens 8:a handlar om att komma över alla hinder! Du kan välja att göra det på ett lätt sätt genom att acceptera sakernas ordning eller skapa ytterligare motstånd i att beklaga sakernas ordning och önska att de var annorlunda. Det sistnämnda är oerhört fruktlöst och blomman vissnar i den här skuggvärlden. För att på lättaste sätt gå förbi de hinder du ser på din väg framåt bör du stå väl förankrad i verkligheten. Så som vi i de tidigare 8:orna fokuserat mycket på rotsystemet som behöver vara väl utvecklat för att överleva den kraftigaste av stormar.

 

8:an talar om inre balans. Om vi inte befinner oss i den balans 8:an lär oss om agerar vi istället utifrån rädslor i form utav att kontrollera vår omgivning på ett destruktivt sätt, såsom genom svartsjuka eller genom att manipulera andra. Om man har modet att erkänna dessa drag hos sig själv är halva vägen redan passerad. Nu kan du arbeta inifrån och ut och målmedvetet och med kraftfull energi börja skapa ditt högsta bästa och bli den du är – kärleksfull och tillitsfull och där den förgiftade rädslan tillhör det förflutna.

 

Läs på om de tidigare 8:orna för att få ytterligare bakgrund. Har du redan gjort ditt arbete är det idag dags att lägga bort och skala bort ytterligare av ditt ego så att du kan se vad som verkligen är sant. Här kan man tappa balansen när sanningen för dig uppdagas. Man kan här, då känslorna blir intensiva uppleva ilska, aggressivitet. Det är ingen fara! Snarare är det riktigt bra. Titta på den här ilskan. Var ligger den? På vad är du innerst inne arg på?

 

Dagens meditation är 2. I vår 8:a idag kan vi befinna oss på lite olika nivå. Dels kan vi befinna oss i finaste balans och då kan du meditera på just balans för att fördjupa den så att rötterna gräver sig än djupare. Dels kan vi just befinna oss i vårt ego men börjar se sanningen om saker och ting och där en oerhörd kraft i form av ilska idag kan få mycket utrymme. Alltså kan du också ta del av en meditation idag som handlar om just ilska. Dessa meditationer finner du inne i Meditera MERA och heter "Balans" och "ilska".

 

Idag bör du fatta mod och se ärligt på din livssituation. Insikter och kunskap gör att du nu blir målmedveten och med hjärtat kunna skapa den förändring du behöver för att skapa inre balans.

 

Namasté

 

Dag 9

Din Sanna Väg

Dagen handlar om att

vara för sig själv, att

dra sig undan för en

stunds meditation och

kontemplation.

Idag behöver du se

över om du går på din

sanna väg eller om du

har vikt av från denna.

Kanske har du aldrig

gått på din sanna väg?

Kanske har du vandrat på andras gator och torg och levt andras liv. Kanske har du levt din partners liv, efter dina föräldrars önskemål eller barnens liv men var är du?

 

Om du inte väljer att vandra på din sanna väg mår du inte bra. Du hamnar i ett självuppoffrande och livet som sådant påminner dig ständigt om detta genom att du gång på gång påminns genom din längtan vad du egentligen vill göra. Det kan också visa sig genom tillrättavisningar via motstånd i livet och där du känner dig nedstämd och tung. Såsom vi stämmer vårt instrument för att det ska klinga i sina vackraste toner ska du stämma dig själv nu, tona in dig på vem du är och börja gå på din sanna väg och klinga lika vackert som ett högst välstämt instrument.

 

När vi tonar in oss på vår sanna väg kan det innebära att vi måste förändra våra liv i grunden. Det kan leda till diverse separationer där vi måste lämna vår partner eller somliga vänner eftersom de inte spelar med i samma orkester. Du har själv valt partner och umgänge men kanske utifrån att du vandrade på någon annans väg och har därför inte valt utifrån din egen. Det är nu dags att ställa detta tillrätta. Att göra motstånd i denna fullt naturliga ”uppgradering ” leder enbart till frustration, sorger, besvikelser men framför allt ånger. Ånger kan vi inte göra något åt. Det är fruktlöst och skapar bittra och beska smaker i vår mun. Förluster som du upplever eller besvikelser visar enbart att det är dags för dig att gå vidare. Här behöver vi vårt mod. Om modet kan du läsa mer om ute i dagar som gått om du inte hänger med här varje dag.

 

Tillhör du dem som valt utifrån att du faktiskt vandrar på din sanna väg kan det vara så att man har växt ifrån varandra och inte längre kan utvecklas tillsammans. Även här, för er som vandrar på er sanna väg, är det dags att se över detta om du känner dig nedstämnd och avsluta det som behöver avslutas. Annars är detta en perfekt dag i att fördjupa de relationer du har omkring dig - att tillsammans stiga upp en nivå!

 

Det är viktigt att vi iakttar livets cykler som ett naturligt flöde, att där saker och ting ska avslutas för att nytt ska kunna ta vid. Döden och födelsen. Födelsen och döden. Vi ser den i naturens växlande årstider och även så är det med våra liv. Om träden skakade av rädsla när löven faller istället för att njuta av den vila vintern innebär kan de inte längta efter sina nya och friska löv som slår ut om våren! Din drivkraft just nu är din inre längtan efter DIG.

 

Uppgraderingen handlar inte enbart om det yttre materiella planet, det handlar i allra högsta grad om din väg på det själsliga där du får möjlighet att fördjupa och utveckla. Det är naturligt att vi får gå igenom tuffa saker i livet så att vi just kan växa. Om du undviker din egen process kan du uppfatta livet som ett enda stort lidande och hamna i offermentalitet men om du nu väljer att jobba med din andlighet och utveckla din själ upplever du plötsligt hur lätt livet egentligen är!

 

Under 2016 gick vi in i arbetet om att ta reda på vem vi ÄR. Om du inte gjort detta och upplever att du är förvirrad i detta, att du inte riktigt vet, kan du ta ikapp detta genom att gå in i Dagar som gått tillsammans med att utföra de meditationer som ligger ute i Meditera MERA. Ibland behöver vi mer vägledning och då kan du boka tid hos mig för ett vägledande samtal eller boka ett mailsvar där jag lägger fram ditt numerogram som lägger upp kartan om vem du är och hur du kan leva ditt liv ytterst och på högsta bästa sätt där du använder all din fantastiska potential. Du hittar information här: Coachning och Vägledning

 

Dagens tanke: Livet är enkelt, det är bara människan som gör det svårt!

 

Dagens meditation: Din inre röst

Inne i Meditera MERA ligger där fler meditationer för dig som inte arbetat med din process. Meditationer som handlar om att finna dig själv och att balansera dina chakran kan vara lämpliga idag. Du vet bäst vad just du behöver för att slå in på Din Sanna Väg!

 

Namasté

 

Dag 1/10

Livsändamål

 

När vi nu hamnar i 10:an innebär det att vi har gått ”hela vägen runt”. Här har vi samlat på oss kunskaper som ligger i de föregående 1-9. Du har tagit till dig kunskaper och erfarenheter inom ett eller flera områden och känner hur du hela tiden växer och utvecklas.

 

Idag handlar dag 1/10 om att ta reda på vilket vårt livsändamål är. Vi har vid det här laget tagit reda på vem vi ÄR och haft många tillfällen att fördjupa den vi är. Vi har fått förstå skillnaden mellan vem vi vill vara eller vad andra vill att vi ska vara och leva och vem vi egentligen ÄR. Vi har också förstått vilken oerhörd skillnad det är på dessa olika perspektiv. Det ena skapar splittring och tyngd och det andra lätthet och självklarhet. Idag får vi möjlighet att ytterligare fördjupa vem vi ÄR genom att ta reda på vad vi i den vi är ska göra här på jorden i det här livet, vad vi är ämnade för. Många upplever på den här resan att man inte lever det som är meningen med just det egna livet. Man ser hur man lever utanför sig själv och antingen gör sådant man trodde man ville eller vad andra ville åt oss. Klart seende ligger idag i vår 1/10.

 

Idag har vi kreativ energi. De för er som har en artistisk förmåga ska fördjupa den förmågan, men kreativitet betyder så mycket mer än det vi talar om inom konsten. Kreativitet handlar om att skapa. Här talar vi långt utanför författarens penna och konstnärens målarduk – vi talar om att skapa vårt liv så som det ska vara utifrån den vi är. Idag är du individen som står för dig själv för att utan påverkan av andras tankar och åsikter ta reda på vilket ditt livsändamål är. Som du förstår är det viktigt att just stå för dig själv idag och inte fråga andra – Fråga inåt! Detta klarar du idag med galans så klart, eftersom du redan har ställt dig som ledare i ditt liv som har behandlats i de dagar som gått. Drivkraften ligger just där, i individen och idag är du uppfinningsrik, motiverad och inspirerad. Idag kan du med fördel använda dig utav all din klokskap och visdom och som du ju vet så handlar det om slutmålet eller det vi kallar för ödet. En nyvaken nyfikenhet driver dig just nu eftersom du står som ny i dina upptäckter om dig själv och vill självklart veta mer!

 

För er som redan tagit reda på vem ni ÄR och under resans gång skalat bort all form utav påverkan utifrån som du fått med dig sedan du var barn om ”hur det är” eller ”hur saker och ting ska vara” och står nu med enbart dina egna föreställningar om dig själv och världen, har kanske också redan fått veta om vad som är ditt livsändamål, vad det är du ska göra här på jorden. Då blir din uppgift idag att fördjupa detta verksamhetsområde du verkar inom. Idag kan du fördjupa och kärleksfullt utvidga din syn på dig själv och andra. Idag känner du dig inspirerad och kraftfull. Du upplever idag att du är oerhört produktiv.

 

Om du tillhör dem som känner dig känslomässigt eller på andra områden rastlös, obeslutsam, orolig och bekymrad är det för att du inte gått inåt och gjort det arbete med dig själv som du behöver för att stiga upp i högre nivå och tagit reda på vem du ÄR. Med stigande ålder handlar detta om inre stress eftersom vi känner att vi inte gjort det vi skulle. Det är i detta tillstånd vi får de s.k. livskriserna som är åldersrelaterade eftersom vi är ur fas med oss själva i takt med att tiden har gått. Ingen fara! Skriv en lista på vad som saknas dig och börja bli det du levt utan!

 

Ett litet tips: Det kan vara lite svårt att ta reda på vad det är man egentligen ska göra med sitt liv. Vilket arbete man ska rikta in sig på osv. Men om du skalar bort allt vad du någonsin hört om dig och blundar. Tänk här på vad du tycker är roligt! Det du tycker är roligt är sanningen om vad du ska göra. Är det så enkelt? Ja. Det är verkligen så enkelt!

 

Du ska också iaktta vilka utmaningar du stött på i ditt liv. Det du kanske har tänkt är motgångar och motstånd. Även här ligger sanningen dold och riktar med tydlighet ut riktningen åt dig som handlar om ditt livsändamål.

 

Meditationen idag handlar om att finna ditt inre livsändamål så gör gärna den för att få hjälp med att vända inåt och för din inre syn se vad du handlar om!

 

Denna meditation ligger nu inne i Meditera MERA.

 

Namasté

 

Dag 11

Lekfullhet

 

Idag står det kreativa och det kommunikativa i centrum! Här har du stor nytta av all den kunskap du har inom dig och din intuitiva förmåga är på topp! Du dansar nu in i Den Nya Tidsåldern som handlar om frihet och just den här känslan av frihet som börjar upplevas som ett behov inom dig börjar nu landa. Här har du nu stor användning av din målmedvetenhet och din hand lingskraft som du byggt upp genom det fina arbete du gjort med dig själv.

 

Idag ligger du inte på latsidan och du märker att så fort du själv rör på dig börjar det röra på sig i den yttre världen. Idag händer det väldigt mycket omkring dig. Du ligger nu steget före och kan med lätthet se och greppa tag i de möjligheter som regnar över dig. Även på det finansiella planet märker du ett tilltaget flöde och du ser hur du med lätthet nu kan förbättra ditt liv utifrån vad som är meningsfullt för dig, vad förbättring innebär för dig.

 

Du har integrerat motsatserna inom dig och befinner dig idag i fin balans mellan yin och yan – manligt och kvinnligt. Du är nu alkemisten och kan röra dig fritt i alla världar. Du har lätt för att anpassa dig i alla sociala sammanhang idag men där du kan uppleva en viss otålighet med människor som du upplever inte är på samma nivå som du, som inte hänger med i dina tankar om din framtidsvision. Du har även svårt för människor som du upplever gör fel hela tiden eller resonerar ”felaktigt.” Här är det viktigt att du går in i acceptans på att människor lever där de står och är precis i de steg i sin process som de kan hantera. Kanske vill de inte ens röra sig från den plats de står på. Låt de stå där. Upplever du att dessa bromsar din framfart så är det ditt ansvar att flytta på dig och röra dig i kretsar som är mer positivt utmanande för dig och som kan höja dig.

 

I vår 11 ligger dels 1:an men framförallt 2:an med idag och som handlar om att bygga. I 2:an ligger arkitekten. Du ska nu bygga upp fundamentet för det som sedan ligger till grund för att utveckla vidare. Dels på själsligt plan där 1:an talar om existensen, men även så som företagande. Om du nu bygger grunden och in i varje detalj inreder som den bästa arkitekten bygger du också för det bestående och stabila. Om du upplever att din hälsa sviktar beror det på emotionella konflikter som du behöver reda ut inifrån och ut. Glöm inte bort hur viktig meditationen är för att stabilt kunna bygga uppåt och växa utåt och högre! Inbilla dig inte heller att du kan lägga bort de emotionella konflikter du bär på genom att bygga nytt ovanpå dessa. Då kommer till slut ditt goda byggande att rasa vid en storm!

 

Kärleken är viktig för dig men inte isolerat till en kärleksfull partner utan den universella kärleken. Det är viktigt att du kan vara i den i alla skeenden – till dig själv och andra. Kärlek är inget vi tänker utan något vi känner. Det är precis så du ska hantera dig själv, ditt liv och omvärlden idag – med kärleksfulla ögon och att du intuitivt tar beslut idag. Alltså inte med huvudet utan med känslan! Här blir resultatet bara rätt! För att vara i den här universella kärleken behöver du se förbi egot när det träder fram. Egot splittrar och kärleken förenar!

 

Dagens meditation handlar om att bygga ett nytt, hållbart fundament som tillåter dig leva i frihet och i det obegränsade.

 

Jag lägger även ut en meditation som handlar om att börja närma sig ett nytt sätt att tänka, en ny början där du här får möjlighet att lämna gamla tankesätt och skifta perspektiv så att din perseption utvidgas. Denna meditation passar med dagens energi men där du kanske inte har arbetat med dig själv så långt ännu att du kan börja bygga ett helt nytt fundament som meditationen ovan hjälper till med. Det är viktigt att vi arbetar med oss själva utifrån där vi befinner oss i vår process.

 

Se på dig själv och världen idag med kärleksfull blick!

 

Namasté

 

 

Dag 12

Brist - Tillgång

 

”Lack or attac!” Ibland finns det inget bra sätt att säga saker på via svenskan och därför får låna uttryck från andra språk. Man kan tänka tanken om brist i vårt eget språk eller så kan vi gå förbi och hitta andra sätt att säga det vi vill säga genom att höja blicken och se att det finns fler språk att använda oss av. På så sätt finns ingen brist utan istället en obegränsad källa att plocka ur! Begränsningen ligger enbart inom oss själv.

 

I tarotkorten idag har vi den ”Hängde mannen”. Han sitter fast i ena foten. Blockerad och vet inte hur han ska ta sig loss. Han är så ockuperad av tanken om brist och offermentalitet att han här inte kan se förbi sig själv och se att han egentligen har alla möjligheter mitt framför näsan på sig. Bara genom att höja blicken en aning ser man att allting finns i överflöd!

 

Om vi iakttar våra tankar ett tag och ser hur dessa tankar formar sig kring vad vi inte har, skapar vi en lång lista av allt det vi kan skapa. Lack – or attack! Brist eller agera och skapa! Tanken om brist skadar oss eftersom det vi tänker och framförallt känner är det vi får mer av. Tänker vi brist eller ännu värre – känner brist får vi mer av det. Tänker vi att vi ska skapa det vi saknar och blir kreativa i vårt agerande fylls vi av energi och plötsligt känns det lätt att fylla på det vi upplever som brist och därmed trängs bristen ut eftersom vi fyller på med det vi saknar.

 

Kliv ur din offerkofta och bli den du ÄR. Skapa det du saknar och fyll på ditt liv med det du vill ska vara där! Gå till attack!

 

Idag är det två dagar kvar till fullmåne. Precis som haven påverkas vid fullmåne gör vår kropp det eftersom vi i huvudsak består av vatten. De vise lär oss om fastan. De föreslår att vi bör vara fastande tre dagar före fullmåne samt på fullmånens dag. Precis som månen påverkar haven, påverkar månen vår kropp och allt som påverkar vår kropp påverkar våra sinnen. När vi låter vår mage vara tom ges kroppen möjlighet att rensa ut gifter. Fasta är inte att gå på brist utan att rena och höja vår energi. Så när vi inte fyller på med mat, fyller vi på med energi i takt med att vi gör oss av med toxiner. Vi skärper också våra sinnen och hjälper vårt tredje öga att öppna upp så att vi kan se det överflöd vi faktiskt omger oss med – framförallt själens obegränsade natur!

 

Träna idag på att undvika användandet av ordet ”inte”. Detta ord är ett bristord. ”Jag kan inte.” ”Jag vågar inte.” ”Det är omöjligt.” Ordet omöjligt innehåller inte bara brist utan fullständig förnekelse och skapar oerhörda blockeringar och hinder på din väg!

 

Ute i meditera Mera finner du passande meditationer som tidigare lagts ut i anslutning till Dag 12 samt att du ute i Dagar som gått finner information om de tidigare dagarna 12 där du kan fördjupa dig ytterligare kring faran av att hindra sig själv i framfarten i livet. Det är nämligen bara du som gör det även om du tror att det är andra omkring dig – Du är nämligen medbrottsling till detta brott din omgivning utsätter dig för eftersom du fortsätter att tillåta deras beteende mot dig!

 

Namasté

 

Dag 13

Släppa taget

 

Hur kan vi veta om det är dags att släppa taget om en person eller en situation? Nyckeln är att släppa taget om egot. I egot är du inte förmögen att ta sunda beslut. Sunda beslut kan du enbart fatta i ditt hjärta. Ditt hjärta bär på svaret om du ska släppa taget eller låta saker och ting eller personer stanna kvar. Hjärtat vet om situationen eller personen ger dig något av värde och vet om det du nu har på din livsscen gagnar dig och höjer dig, för dig framåt. Hjärtat vet om en person eller situation är en bromskloss för dig eller inte.

 

Genuina situationer är sådana som innehåller flexibilitet. Genuina personer är sådana som finns där även om du inte pratat med dem under många år. Egot separerar och hjärtat förenar. Egot tänker. Hjärtat känner. Hjärtat vet vad du känner för en viss person. Det vet om du inte uppskattar en person och vet att det är dags att avlägsna sig. Egot tänker och svarte blir annorlunda och ber dig stanna för det kan ju finnas något mer att plocka. Det dränerar dig och separerar dig ifrån dig själv. Lever du i separation med dig själv lever du också i rädslor och blir osäker där självförtroendet sjunker. Rädslan finns bara i egot, i vårt huvud men rädslan för det okända gör att man väljer att stanna kvar i det som inte är bra för oss. Här går vi in i förnekelse på vad vi egentligen känner. Men den vi egentligen förnekar är oss själva.

 

Lever du på dagen så att du går och lägger dig nöjd? Eller går du och lägger dig med irritation på en situation eller en person? Då är det en indikator på att du ska förändra så att du kan leva ditt högsta bästa varje dag! Lever du ditt eget högsta bästa varje dag kan du vara trygg med att veta att de människor som finns omkring dig också vill ditt högsta bästa. Är det så enkelt? Ja, Det är det! Därför ditt högsta bästa accepterar inget annat. Det skulle vara en motsägelse!

 

Här är viktigt att förstå att om vi är irriterade på en person kan det bero på att den här personen lyckas öppna upp dig så att du får syn på något inom dig. Då är detta en person som är värdefull för dig och är en att behålla i ditt liv. Men då är detta en irritation som lägger sig och skiftar till glädje i den här relationen. Det är alltså viktigt att se på situationen utifrån om situationen eller personen är en broms för dig eller faktiskt för dig framåt!

 

Allt som innebär kaos för dig är något du ska plocka bort. Det kan vara så att du dras till kaotiska situationer och dramatik därför att du själv är kaos och drama. Här är det då hög tid för dig att börja med ditt inre arbete. Inifrån och ut är den enda vägen! Här är alltså viktigt att iaktta sig själv först. Vad är det hos dig själv som gör att du har kaos omkring dig, eller att du har situationer och personer i ditt liv som inte är tillfredställande för dig och som hindrar ditt växande så att du inte kan leva i harmoni?

 

Om en situation eller en person tillför något, får dig att vidga dina perspektiv, att du utvecklas - då är det något du ska behålla. Om inte – Släpp!

 

Dag 13 idag och som har med födelse och död att göra. Död och födelse. Somligt måste bort för att nytt ska kunna få utrymme. I vår dag 13 ligger också vår 4 som handlar om nystarter. Här ligger upptäckter som för dig framåt. Det är viktigt för att du ska kunna bli en genuin ledare i ditt liv att granska dig själv först, att man inte lägger skulden på någon annan eller något annat. Det är bara du som skapar ditt liv! Här ligger också ett löfte om att om du gör de nödvändiga förändringarna du behöver i ditt liv just nu leder dessa förändringar till framgång på alla plan i ditt liv. Lita till din kraft!

 

Påminnelse: Vi går mot fullmåne som infaller imorgon och du kan nu stå under stark påverkan av dessa "vattenenergier" - som innebär att det kan vara mycket känslor som rör sig på ytan. Ta chansen och titta på dessa känslor eftersom du här finner din obalans och kan därför nå balans!

 

Meditationen "Släppa taget" hittar du inne i Meditera MERA

 

Namasté

 

Dag 5

Rastlöshet

 

Idag kan du känna dig något rastlös men är en energi som, när den används rätt, kan användas till kraftfull aktivitet där man väljer att vara aktiv – både fysiskt och psykiskt. Rastlösheten kan komma ur den energi vi var i igår där vi rannsakade oss själva med det kritiska ögat men även de situation er och personer vi har omkring oss. Vi mediterade på att släppa tag et igår. Har du gjort detta är det inte så konstigt att rastlösheten finns med idag eller kanske otåligheten, att vad ska komma nu? Det kommer inte! Vi skapar det! Så sitt inte och vänta.

 

Rastlösheten kan ligga på emotionellt plan idag där alla känslor är på plats samtidigt och vi ska också komma ihåg att vi har fullmåne idag och som är som fullast 12:35:42. Upplever du att du inte är i balans med din insida ska du inte fatta några viktiga beslut efter lunch idag. Be om att få tänka på saken! Om det går är det fint om du kan få återkomma på tisdag under nästa vecka med viktiga beslut! Måste du ge ett snabbt svar använd dig av meditationens djupandningsteknik och gå bortom ett eventuellt känslomässigt kaos och lyssna på din inre röst – Den du fann häromdagen då vi fördjupade i detta och mediterade på att lyssna inåt.

 

Känns det svårt att ta beslut idag kan du med alla fördelar söka dig till en andlig vägledare för att få vägledning kring din situation. Livet är inte alltid en dans på rosor, som man säger, men det vi möter i livet är utvecklande och där vi lär om oss själva och om andra. Om du är en högkänslig människa på jorden kan du idag känna att något pockar på din uppmärksamhet. Det kan vara något som du känner ”inte är ditt”. Det som kommer här, inifrån och ut kan vara karmarelaterat och som vill upp på bordet så att det kan städas bort. Att bli karmafri!

 

Att bli karmafri ligger i Nya Tiden. Vi blir klara med vår karma och står väldigt rena efter hand. På så sätt har vi också möjlighet att stiga upp i dimensioner. Du gör också upp med karmarelationer, vilka kan vara sådana som du fann igår i din rannsakan kring människor omkring dig. Här ligger också möjlighet här att möta din andra hälft; själ mot själ, hjärta mot hjärta. Djupa och genuint kärleksfulla relationer börjar ta form i världen nu. Människor söker sig till meningsfulla relationer i vårt nya paradigm och med start idag – där den här energin börjar få fäste i universum. Av den orsaken kan vi uppleva känslomässig rastlöshet eftersom vi ”vet” att detta är på väg in.

 

Om den här rastlösheten idag leder till otålighet och du helt saknar tålamod behöver du släppa vad du har för händerna och gå inåt. Umgås med din inre, andliga vägvisare! Du hittar lämpliga meditationer inne i Meditera MERA. Bara du vet vad du behöver idag hittar du vad du söker efter där inne.

 

Rastlösheten kan alltså vara konstruktiv där du kan få mycket gjort idag om du väljer fokus och aktion men kan också vara destruktiv och där otåligheten kan skapa splittring på det finansiella planet, men även på alla andra plan i livet. Det är också idag som du kan fördjupa de relationer du vill fördjupa – de relationer som förtjänar det. Har du väldigt många vänner kan det innebära att du inte har någon djup vänskap omkring dig. Fördjupa där du känner att det är viktigt just nu!

 

Har du tagit reda på vem du ÄR? Vi har jobbat oss igenom detta och ligger inne i Dagar som gått, för er som inte gjort detta och som ännu inte har påbörjat ert andliga arbete har många fördela av att påbörja detta nu därför att här, inom dig, finner du många svar som du behöver nu för att nå din inre balans.

 

Var tydlig i alla former av kommunikation. På så sätt släpper oro och osäkerhet. Står du inför ett beslut om att separera dig från somliga relationer bör det inte skjutas upp längre även om här kan uppstå bistra känslor. Det är nu tid för att genomföra sådant som har skjutits upp. Det finns inga genvägar och för att nå dit du vill nå, behöver nå, för att må bra och känna dig tillfreds med livet är det nu du behöver lita på dig själv och din inre röst och släppa taget, gå inåt och nu fördjupa dig själv på andligt plan!

 

Dagens meditation handlar om att bli karmabefriad. Om du har tagit de övriga stegen inåt är den här meditationen för dig idag. I annat fall är det en fördel att gå igenom din inre resa från början och som leder dig hit. Som sagt – Det finns inga genvägar!

 

Upplever du att du är väldigt splittrad idag meditera på att grunda dig.

 

Fullmånemeditation för dig som vill fullmånebada ligger tillsammans med de övriga meditationerna inne i Meditera MERA.

 

Läs med fördel inne i Dagar som gått om de övriga dagarna 5 så att du kan fördjupa dig i dagens energi och se vad som ytterligare döljer sig i dagens energi!

 

Namasté

 

Dag 6

Intelligens

 

Motsatsen till intelligens är ignorans. Att leva ignorant är att leva långt ifrån hjärtat, långt ifrån den universella kärleken – Den Högsta kärleken. Att tro att vi genom kontroll och makt kan hålla fast en människa i vårt liv är ignorant. Att tro att vi via hot och manipulation kan tvinga en människa att göra som vi vill är ignorant och handlar inte om kärlek. Kärlek handlar om att leva fri. Att älska någon så länge kärle ken är där men också att acceptera att kärleken kan falna och att vi behöver läm na varandra för att vi måste gå vidare för att utvecklas ligger implicit i att älska en annan människa men också att älska sig själv. Ibland måste vi lämna någon för att vi själva känner att vi måste vidare. Det är kärlek - att gå när det är dags. Det är en ignorant handling att stanna kvar för att man är bekväm eller för att vi inte vill såra någon. Att stanna hos någon trots att man inte vill stanna är en kärlekslös handling och en handling som verkligen sårar den andra. Du gör i det här sammanhanget dig själv till en viktigare individ än vad du faktiskt är och du blir en illusion av dig själv. Älska när kärleken är där. Gå när det är dags. Det är den högsta formen av kärlek som ska levas precis så fri som den till sin natur är.

 

”Som man sår skördar man”. Ett uttryck som lär oss om kärlekens innersta väsen. Läxan är enkel. Antingen väljer man ett liv i tillfredställelse eller så väljer man att leva ett liv som är monotont och trist. Du som individ väljer själv hur ditt liv ska se ut. Du väljer om du ska leva ditt liv kärleksfullt eller ett liv som är kärlekslöst.

 

Att lära oss om att våga förlora är att lära sig konsten om att vinna. När vi lever i vårt hjärtan, lever ett liv som är kärleksfullt, där kärleken är riktad inåt mot dig själv kan du också leva i den högsta kärleken i den yttre världen. När du väljer att leva efter vad din själ strävar efter lever du kärleksfullt. När du förnekar själen, förnekar du kärleken. Själen minns allt. Själen glömmer inte vem du är. Så länge du lever kärlekslöst och därmed förnekar dig själv mår du inte bra och kan inte göra sunda och kärleksfulla val. Du kommer då att leva ditt liv i lidandet. Det är fortfarande ditt val.

 

Så länge du söker efter kärleken i någon annan lever du i en illusion. Du lever då i kontoutdragsrelationer. Det gäller för alla relationer du ingår. Ett tecken på att du har kontoutdragsrelationer är att man gör transaktioner. Exempel: ”Nu har jag gjort X för dig. Nu ska du göra Y för mig”. Byteshandel. ”Det är bara jag som ringer dig. Du ringer inte mig”. Osv. Kontoutdraget verkar vara i obalans för dig. Detta är inte kärlek. Det är inte att ge. Det är att ge för att få. Du vet när du lever i kärleksrelationer - till din partner, vänner, föräldrar eller andra när du ger för att du vill och de ger för att de vill. Om du inte har givare omkring dig handlar inte dina relationer om kärlek. Välj att leva det högsta bästa för dig själv och omge dig med människor som lever efter sitt högsta bästa. Då vill man automatiskt andras högsta bästa. Det är kärlekens innersta kärna. Allt annat är skuggbilder. Illusioner.

 

Idag kan du göra något kärleksfullt mot dig själv som din kropp och din själ kommer att tacka dig för i framtiden. Du kan börja vara någon. Du kan inte leva som ingen. Att leva som ingen skapar smärta i kroppen. Det börjar med smärta i själen som sedan etablerar sig i din fysiska kropp. Har du smärta i din kropp? Sträva efter att bli den du ÄR. Det är den högsta kärleken! Våga älska dig själv!

 

Dagens tips: Lev idag genom ditt hjärta. Känn istället för tänk i dina beslut. Möt människor i känsla istället för i tanke. Här sker det mirakler!

 

Dagens meditation handlar om att älska dig själv. Att genom kärleken till dig själv kunna ta ansvar för dig genom att göra val som gör dig glad! Genom kärleken till dig själv kan du älska allt och alla andra. Hysa kärlek till allt levande och förstår att du inte är större eller mindre än något annat levande. Du hittar denna meditation inne i Meditera MERA och som heter Gränslös Kärlek.

 

Namasté

 

Dag 7

Inspiration

Kreativitet

 

 

 

 

Jag vill framhålla vikten av att idag gå in i Dagar som gått och läsa igenom de övriga 7:orna vi har haft om man inte redan har tagit del av den information som finns där! Viktig information!

 

7:an är ett högt andligt tal och vi behöver höja oss på det här planet idag. Inåt för att skapa och manifestera det vi vill ha i den yttre världen. Idag får du ett löfte med dig att om du gör ditt gör universum sitt. Här har vi en nystart, en ny början och den är din!

 

Idag kan du känna dig otroligt inspirerad men om du samtidigt upplever att du är rastlös kan tankarna bli splittrade och flyger iväg istället för att samla ihop sig och skapa en röd tråd som du kan följa för att förstå åt vilket håll du ska gå. Det gäller att ha nått de insikter vi behöver som handlar om vem vi ÄR. Först när vi vet det, vet vi vad vi ska och var vi ska!

 

Inre balans är A och O idag så att det du upplever vara bekymmersamt i din vardag kan läggas åt sidan. Bekymrar du dig över din ekonomi? Lägg den tanken åt sidan. Du skapar ändå inga pengar genom att bekymra dig över dem. Pengar är energi precis som allt annat är energi. Lägg tanken om pengar åt sidan. Lyft fram tanken om dig själv och vad du är och vad du vill och börja skapa där. Här kommer pengarna av sig själv. Detta gäller för allt du bekymrar dig över nu. Lägg det åt sidan istället för att gå in i pessimism och negativitet. Gå in i din kreativa energi och din inre källa för inspiration. Här blir du lugn. Här känner du inre trygghet. Här blir du positiv och känner tillförsikt. Här kan du nu skapa resten av ditt liv!

 

Att utveckla ärlighet och genuinitet ligger också i vår 7:a idag. Fråga dig själv idag hur, på vilket sätt ditt liv förändras om du väljer din egen förändring? Känner du rädsla för att lämna det du känner till för att träda in i det okända nya som en förändring innebär? Om du känner rädsla inför det okända håller det undermedvetna tillbaka din förändring. Iaktta vad som kommer upp i dig här! Enbart genom ärlighet och uppriktighet gentemot dig själv kan du se tydligt, lyfta bort det du behöver lyfta bort så att du kan gå framåt!

 

Risken för upplevelsen av berg- och dalbana är stor idag. Därför handlar dagens meditation om just inre Balans. Inne i Meditera MERA har du också tillgång till en meditation som heter Mod. Den hjälper dig att få rädslan på flykt!

 

Namasté

 

Dag 8

Emotionell balans

 

 

 

Yin och yan. Balans. Ett återkommande tema handlar just om att vara i balans. Det är ju inget konstigt med det eftersom det är grunden för allt annat och också just den som är svårast att hålla. Så som det står beskrivet om lindansaren i tidigare numerogram om 8:an. Det är orsaken till att jag alltid uppmanar till daglig meditation. Jag märker på människor omkring mig om de slarvat med sin dagliga meditation att de förlorar balansen. Tankarna blir fladdriga och är i huvudet där hjärtat inte får vara med. Alltså kan vi då inte längre känna vad som är rätt eller fel. Oron kommer som ett brev på posten och vi börjar snubbla runt på stället där vi står som om någon har bundit våra fötter och det blir en svår uppgift att röra sig framåt. Det ser ganska lustigt ut faktiskt! Vem vill gå runt med rep runt fötterna?

 

Trygghet. Söker du efter trygghet i den yttre världen? Om du tillhör dem som fortfarande gör det lever du i total obalans. Du kan enbart uppleva en illusorisk balans så länge som de som befinner sig omkring dig beter sig på ett sätt som tillför något positivt för dig. Chefen berömmer dig, du får många "gilla" på sociala medier för ett inlägg du har gjort, din partner ger dig extra uppmärksamhet osv. Så länge du får till dig av det positiva utifrån tror du att du mår bra och är välbalanserad. Detta är inte sant. Det är en illusion. Du kan inte bli hel utifrån och in. Du måste gå inifrån och ut. När du söker balans och vällevnad utifrån är du totalt beroende av att den yttre världen är i balans. Det är den aldrig. Det är inte heller människor utanför dig som ska hålla dig under armarna. Det är inte deras uppgift. Deras uppgift är att vara i sin egen inre balans - precis som det är din.

 

Hört uttrycket: "Som att dra undan mattan"? kanske har du uttryckt dig så någongång? Det är så vi upplever livet när vi lägger ut villkoren för vårt liv i den yttre världen. Den inre världen har inga mattor att dra i.

 

När du söker yttre tillfredställelse är den alltid tillfällig. Den yttre världen förändras hela tiden. Människor omkring oss förändras hela tiden. De råkar ut för utmaningar i sina liv som påverkar dem och i förlängningen påverkar dig, eftersom du har lagt din upplevelse av trygghet i händerna på omvärlden. När du söker din balans där ute kastas du som en vante mellan upp och ner. Här finns ingen balans. Allt i den yttre världen är tillfälligt. Du kan alltså bara må tillfälligt bra om du lägger din inre balans, din vällevnad på omvärlden. Här lever man i total illusion och hur är det ens möjligt att vinna över en illusion?

 

När du skapar inre balans, inre trygghet hela vägen långt bak i din ryggrad är du inte lika påverkad av vad som sker i den yttre världen. Det som sker där kan du då hantera på ett helt annat sätt. Det betyder ju inte att det upphör att ske ”tråkiga” saker. Det har det alltid gjort och kommer alltid att göra men är du i inre balans kan du alltså möta det annorlunda. Här faller du inte omkull hela tiden. Går inte längre upp och ner i din balans eftersom din balans inte längre är beroende av andras handlingar. När vi inte befinner oss i inre balans hamnar vi i depressioner och utbrändhet. Vi bränner inte ut oss för att vi har många bollar i luften, vi bränner oss på grund utav att vi låter den yttre världen vara villkoret för vårt liv och där vi definitivt inte lever efter den vi ÄR.

 

Den yttre världen går inte att kontrollera. Inte ens om du försöker under alla dygnets timmar. Du hinner inte med. Världen utanför dig förändras hela tiden. Däremot kan du kontrollera dig själv inifrån och ut. Det är konstruktivt, tydligt och klart.

 

Fråga dig själv idag om du vill leva livet lätt. Alla vill inte det. Många behöver problem för att det är det enda de känner till. Självklart befinner de sig i obalans men känner trygghet i att ha ständiga problem att lösa. De vet faktiskt inte annars vad de ska tala med sina vänner om! Det är upp till var och en av oss. Vi väljer hur vi vill leva!

 

Fråga dig själv idag om du vill skapa de förändringar som krävs för att du ska nå dit du vill? Fråga dig själv om du är beredd att göra det som krävs. Om ditt svar är ja på den sista frågan då ger du dig själv ett automatiskt löfte att införa meditation som en daglig rutin. Det är det enda du behöver göra. Ur meditation kommer de övriga lösningarna automatiskt till dig – Med lätthet!

 

Dagens meditation: Idag ska du känna efter hur just du har det på insidan. Känns det virrigt behöver du grunda dig. Känns du ledsen mediterar du på glädje. Känns det gungigt idag behöver du centrera dig osv. Känn efter hur du har det och välj en meditation ute i Meditera MERA som passar dig idag utifrån var du befinner dig så att du åter kan befinna dig i balans och inre trygghet.

 

Intill hittar du en meditation som hanterar trauma. Idag handlar det om att hitta just det som du behöver för att nå balans. Vi kan inte nå dit om vi inte skalar av lökens lager och når in i kärnan – eller som jag ser det behöver vi först in i kärnan och ta oss utåt lager för lager. Det är lite knepigare att skala löken från insidan men skalar vi den från utsidan hamnar vi igen i tanken om att vi kan gå utifrån och in – vilket vi alltså inte kan! Den vägen är vilseledande och du kommer på avvägar!

 

Namasté

 

 

 

copyright © 2016 All Rights Reserved Maria Corall