Kurskompendier - utbildning för livet!

 

Personlig utveckling och och själslig expansion

Kurserna som här erbjuds är till för alla och ska vara tillgängliga för alla! Därav den ringa kostnaden på 50 kr/kurs. De hade likaväl kunnat kosta flera hundra kronor. De brukar ju nämligen göra det om man googlar runt på nätet. Många som behöver en förändring i livet har inte ekonomisk möjlighet att göra det och tänker att: ”Ja, ja. Jag får väl göra det en gång i framtiden när jag har råd.” Då hamnar man omedelbart i tanken om brist och den tanken leder till att man skapar ännu mer brist i sitt liv och man hamnar i en cirkel av kamp. Eller så tar man sig råd eftersom det utlovas resultat som bringar framgång. Då är det farligt lätt att tänka: ”Jag tar de pengar jag ska betala mina räkningar med eftersom jag utvecklas genom den här kursen så att jag får in nya pengar!” Så lätt är det nu inte, utan kräver mer insats än så!

 

Det du lär dig på de här kurserna är att hantera alla de verktyg du behöver för att nå framgång i ditt liv – att kunna leva ditt liv fullt ut! Du blir tydligt guidad i att ta de första stegen till att på olika sätt fördjupa dem, att gå inifrån och ut! Här sker efterhand mirakler! Det kan i alla fall upplevas som mirakler när allting plötsligt faller på plats och när saker och ting sker med lätthet.

 

Kurserna är sammanställda utifrån allt jag själv har insamlat. Allt jag har lärt mig, allt jag har läst men även via andliga mästare som är och har varit mina mentorer genom åren. Kurserna är alltså en kista av guld för er att ta del av. Jag skickar allt jag har vidare nu. Därför att det är hög tid att göra så! Efter lång tid av egenutveckling och insamlande är det nu tid för att agera från mitt håll. På så sätt fullföljer jag nu mitt arbete på jorden som informatör och healer, vägledare och guide.

 

För att det inte ska bli för mycket åt gången har jag valt att dela upp kurserna i delmoment. I grundkursen får du del av grundpelarna, verktyg som du behöver för att sedan kunna fördjupa dig. Du får en insyn i vad meditation faktiskt gör för dig i ditt arbete från insidan och ut. Varje kurs innehåller värdefull information på djupet – vad som finns under ytan av allt som berör självhjälp så att du en gång för alla ska nå framgång i din insats som du gör för din utveckling. I grundkursen tar du de första stegen i att våga vara modig och att reda ut för dig vem du är!

 

Varje kurs innehåller värdefulla övningar som du vinner mycket på att verkligen genomföra. Det är en sak att läsa sig till information som vi tar in och som landar i hjärnan, en helt annan att praktisera den informationen. Det är genom själva praktiserandet som det kan landa i hjärtat och ge genuina resultat. Genom handling som det blir verklighet!

 

Välkommen till ditt fördjupade, ljusa och fantastiska Jag!

 

Namasté

Maria Corall

 

Kursutvärdering:

 

Har du lite tid över får du gärna ge mig respons på de kurser du gått. Det hjälper mig att hjälpa dig!

 

Fyll i formuläret intill.

 

Namasté

Maria Corall

copyright © 2016 All Rights Reserved Maria Corall