Inre trygghet - Kunskap

 

Denna meditation handlar om inre tillit för att kunna bygga upp inre trygghet. Det är av yttersta nödvändighet för att du ska kunna bygga vidare på allt annat!

 

Här ligger idag en regressionsmeditation. Den handlar om att locka fram kunskap som ligger dold i din själ. Den är enbart till för dem av er som är långt gående i er inre resa och har jobbat med er själva en längre tid. Den är till för er som har gjort meditation till en daglig rutin.

 

Var och en tar ansvar för vad den gör. I Nya Tiden äger vi våra handlingar! ;-)

 

Namasté

Integration - Allt är Ett

 

Denna meditation lägger allt på bordet!

 

Allt som finns inom dig har rätt att beakas och betraktas. Nu kan ljus och mörker förenas och samspela. Nu vet vi att det är naturligt att båda sidor finns. utan det ena existerar inte det andra. Dessa kan nu samexistera. Här finns inte längre någon separation.

 

Namasté

Alkemistens Hemlighet

 

Denna meditation handlar om att förstärka känslan och vetskapen om att du är allt. Du är ett ansikte.

 

Meditationen är healande och renande så att du lättare kan se att du är gränslös precis som universum saknar gränser.

 

Bli alkemisten som förenar delarna så att du finner enheten.

 

Namasté

Mitt Framtida Jag

 

Denna meditation handlar om att se vad det är du egentligen vill!

 

Är dina idéer sprungna ur den du ÄR eller lever du andras idé om vem du ska vara?

 

Ta reda på det!

 

Namasté

Du är Universum - Universum är Du

 

Denna meditation ger dig tillträde till något högre. Du får tillträde till universums kärna därför att du nu förstår vem du ÄR - du förstår nu att du är universum och att universum är du.

 

Meditationen bygger på ett nytt system (Kakra) och som ger tillträde till högre dimensioner.

 

Namasté

Bortom illusionen - Perspektivskifte

 

Denna meditation handlar om att gå bortom illusionen. Att gå bortom det vi tror är sant.

 

När vi skiftar perspektiv och ser ur andra upptäcker vi att det kanske är annorlunda.

 

Ta chansen idag och öppna upp dina perspektiv och vidga dem!

 

Namasté

Tystnad

 

Denna meditation hjälper oss att nå vår tystnad.

 

I tystnaden finner vi svar. I tystnaden kan vi lyssna.

 

Det är nödvändigt att använda hörlurar till den här meditationen!

 

Namasté

 

Världen är Du!

 

Denna meditation handlar om att du ÄR. I Am. Bara det. Inget annat. Du är inte världen. Världen är du.

 

Vi öppnar upp för kronchakrat.

 

Namasté

Arkitekten

 

Dessa meditationer handlar om att bygga det nya fundament du behöver för att skapa det du önskar i ditt liv i Frihet. Det är nödvändigt att riva ner det gamla för att nytt ska få plats. Såsom gamla trosföreställningar men också tankar om dig själv.

 

Om du har tid så gör gärna båda eftersom att den som handlar om övergången mellan gammalt och nytt talar till din inre arkitekt.

 

Namasté

Meditation Glädje

 

Den här meditation ger dig inre glädje! Skapar energi och positiv kraft!

 

Njut!

 

Vill du ha lite bakgrund till dina tankar här så kan du gå in i Dagar som gått och läsa om den dag 14 som heter "Utvärdering."

 

Namasté

copyright © 2016 All Rights Reserved Maria Corall

 

Prenumerera på livscoachens nyhetsbrev

Fyll i din E-postadress

Livscoachens nyhetsbrev

 

COACHEN

Meditera MERA!

Välkommen till detta spännande rum fyllt av guld!

 

Här finner du en meditation för varje situation i ditt liv. Det är bara att ta för dig! Saknar du något? Då kontaktar du mig så ska jag gräva ännu djupare för att skänka dig det guld du behöver för att finna din inre diamant!

Befrielse från begränsningar

 

 

Den här meditationen är kopplad till Dagens ord Dag 12. Läs gärna dessa texter inne i rummet för Dagar som gått.

 

Meditationen hjälper dig att släppa om det som just nu begränsar dig!

 

Lyssna med hörlurar. Det ger den bästa upplevelsen och det bästa resultatet.

 

Du länkas vidare till youtube. Helt fantastiska människor som vandrar i ljuset delar med sig av ett helt otroligt material för oss att ta del av. Läs gärna texten de har skrivit till sina meditationer. Ofta har de väldigt fina förklaringar till saker och ting.

 

Namasté

Fullmånemeditation

 

Det är viktigt för oss att meditera på just den här energin. Den hjälper oss att höja vår inre energi så att vi kan vibrera på högre frekvens! Njut av 45 minuters månljusmeditation. Den är inte guidad utan här har jag valt en som enbart sänder ljus och lätthet via högfrekvent musik. På så sätt kan du lättare koppla upp dig mot månens energi och komma i bättre balans. (Du länkas till youtube)

 

Namasté

Panik, ångest och plågsam inre stress!

 

Meditationen som du hittar här intill frigör känslan av panik och ångest som uppstår när vi upplever att saker och ting glider oss ur händerna. När vi upplever att vi inte har kontroll över vårt liv. Just den här meditationen är superfin! Den hanterar den här typen av tillstånd på ett mjukt och kärleksfullt sätt! Ge dig själv en gåva genom att avsätta tid för den här.

 

Namasté

 

Affirmationer: Panik, ångest, stress

 

Den här meditationen hänger ihop med den ovan. Här arbetar man med ett slags affirmationstänkande men på ett litet annorlunda sätt. Kombinera dessa båda och du kommer snabbt uppleva att panik och ångest minskar kraftigt.

 

Namasté

Solar Plexus Chakra. Guidad, healande meditation

 

Detta chakra är det vi kallar för det tredje primära chakrat. Det heter också Manipura på sanskrit. Manipura är centrat för dynamisk energi, viljestyrka och livsenergi (prana) och som sprider sig ut i hela kroppen. Man associerar till eldens energi.

 

Namasté

Grundad Meditation

 

Denna meditation är till för att jorda dig, att centrera dig själv. Gör denna meditation när du känner att saker och ting går trögt eller att stress skapar ett negativt tänkande hos dig! Vi behöver grunda oss lite nu och då för att vi ska hålla balansen och även för att våra energifält ska kunna röra sig fritt.

 

Namasté

 

 

 

 

 

Bli den du ÄR

Här ligger två meditationer som handlar om att finna ditt sanna jag - Ditt högsta bästa Jag!

Ta reda på vem du ÄR!

Den ena är längre - för er som har tid för er själva idag. Den andra är en kort men effektiv meditation för er som inte har merän ca 15 minuter att avsätta. Alla har 15 minuter!

 

Namasté

Chakrabalansering

 

Vi behöver balansera upp våra chakran åtminstone 1 gång i veckan. Vi tar in så mycket information utan att förstå det eller reflektera över det. Vi tar in andra människors energi i kön på Ica som ger sig in i våra centra om vi inte har stängt till om dessa innan vi ger oss ut i världen. Här kan du nu ställa rätt dina hjul så att de snurrar åt rätt håll och rensa dem från skräp som gör att de inte kan röra sig obehindrat!

 

Namasté

2019 - En ny era!

 

Dagens meditationer handlar om hur vi nu lämnar ett år och går in i ett annat. Med hjälp av dessa meditationer kan du i första hand gå inåt och rena dig på djupet och den andra meditationen hjälper dig att befästa din intention gällande vårt nya år 2019. En ny era i ett paradigmskifte!

 

Med önskan om ett fantastiskt 2019

 

Namasté

Frigör energi genom rörelse

 

Detta är en helt fantastisk meditation som utförs i rörelse. Det är nämligen omöjligt att vara still!

 

Vill man nå ett djupare meditativt tillstånd kan man pröva att röra sig i mottakt - baktakt. Efter ett tag händer det något i samspel med de rytmer som döljer sig bakom.

 

Den här meditationen är ett fantastiskt sätt att starta morgonen på och varför inte dra in hela familjen i en energidans till frukost! Den är 22 min.

 

Namasté

Kreativitet

 

Denna meditation handlar om Kreativitet!

Det kreativa flödet behöver du då du är pionjären!

 

Tips: Vill du dansa igång kreativ energi finns en sådan meditation lite högre upp i listan här! Dansa! Bli ett med din kropp!

 

Namasté

Ingen - Ting

 

Denna meditation handlar om Ingen - Ting.

 

Gå in i den här stillheten. Bli stillhet. Bli tystnad. Upplev ditt Jag i den här tystnaden som uppstår i Ingen - Ting, den yttersta existensen som är ALLT

 

Namasté

 

Höj din frekvens och reparera/utvidga DNA

 

Den ena är frekvenshöjande och höjer upp till 5:e dimensionen och öppnar upp alla 12 chakran. (ca 36 min) Den andra reparerar och expanderar DNA. (ca 24 min) Jag lägger också ut ett exempel på frekvenshöjande musik som du kan lyssna på i bakgrunden. Gå högre! Mot den bästa versionen av dig!

 

Namasté

Finn Din inre Röst

 

 

Denna meditation handlar om att finna din inre röst och lyssna på vad den säger. Din inre röst är din viktigaste källa för att finna din inre sanning. Din inre röst är din själ, ditt genuina jag- Den du ÄR. Då kan du gå på Din Sanna Väg i resten av ditt liv!

 

Namasté

Finn ditt livsändamål

 

Denna meditation handlar om att ta reda på vilket ditt Livsändamål är bakom illusionen.

 

Du har nu tagit reda på vem du ÄR och blivit ledare i ditt liv. Nu är det tid för att sluta cirkeln genom att börja göra det just du är ämnad för!

 

Namasté

Brist eller tillgång - Livet är i överflöd för dig!

 

Denna meditation handlar om att fylla på med tanken om att du har tillgång till allt. På så sätt kan tankarna om brist trängas undan och du blir mer medveten om det du har hellre än det du inte har. Se på det du har som en kista av guld och som du vill fylla på med mer guld.

 

Varje bristtanke tömmer din kista!

 

Namasté

Sov gott!

 

Den här sömnmeditationen (ej guidad) tar dig in i djup sömn snabbt och du vaknar utvilad. Den bygger på deltatoner som gör att du snabbt faller i djup sömn.

 

Tänk på att det är viktigt att befinna sig ute i ljuset under dagen då det hjälper hjärnan att reglera sömnen på natten.

 

Den här är så effektiv att du kan lägga på sömntabletter och sömnlösheten åt sidan!

 

Använd med fördel lurar. Du vänjer dig vid att somna med dem i samt att du stänger ute ljud omkring dig som annars kan störa.

 

Namasté

Inre Balans

 

Denna meditation handlar om inre balans som skapas genom en djup, inre känsla av lugn.

 

All oro, alla bekymmer som skapar stress hos dig försvinner och du kan koncentrera dig på det som på ett konstruktivt sätt skapar din värld på det sätt som du vill. Du kommer här att se att världen anpassar sig efter dig istället för tvärtom!

 

Namasté

Heala Trauma

 

Denna meditation hanterar trauma. Att bli mer medveten om känslan gentemot den fysiska uppfattningen av en händelse.

 

Det hjälper oss att komma över saker vi har upplevt i det förflutna genom att lära oss att hantera det men också genom att tillåta känslorna kring händelsen.

 

Det handlar inte så mycket om att göra oss av med de upplevelser vi har som det faktiskt handlar om att integrera dem och leva med dem - sida vid sida.

 

Du är en överlevare! Nu får du också chansen att börja leva!

 

Namasté

5:e Dimensionen

 

Detta är en väldigt fin, guidad meditation som hjälper dig att höja dig i frekvens så att du kan komma upp i 5:e dimensionen eller högre - beroende på var i energi du befinner dig just nu!

 

Tillsammans med Solar Plexus - guidad meditation som ligger ovan har du väldigt mycket hjälp på vägen.

 

Namasté

Djup Intuition

 

Denna meditation handlar om att fördjupa din intuition så att du kan leva ditt liv så som du är designad att leva det!

 

Finn din inre röst och lev din sanning!

 

Namasté

Avslöja dig själv

 

Denna meditation handlar om att avslöja dig själv. Genom att föreställa dig själv i framtiden får du syn på vad du inte är just nu men vill vara!

 

Här börjar alla förändringar för dig. Här blir det lätt att vandra på din livsväg där människor kommer och går.

 

Namasté

Befrielse från inre blockeringar

 

Denna meditation handlar om att befria dig från de blockeringar som ligger inom dig.

 

Det handlar om att plocka bort trosföreställningar som lagts på dig - om dig men också om omvärlden.

 

Börja leva din högsta potential!

 

Namasté

Kliv ut ur eller utvidga din bekvämlighetszon

 

Denna meditation (subliminal) handlar om att utvidga vår bekvämlighetszon så att vi vågar ta risker.

 

Det är där det sker mirakler!

 

Det är som att ta en kalldusch - lite obehagligt i början men som följs av en känsla av klarhet, tydlighet och frihet!

 

Namasté

 

Våga släppa taget!

 

Denna meditation handlar om att släppa taget. Att släppa taget om situationer eller personer men också om sådant som ligger inom dig - gammalt skräp som inte gagnar dig utan är tillbakahållande.

 

Släpp taget! Våga vara modig och öppna upp för det okända - Det nya!

 

Namasté

Släpp kontrollen kontrollerat

 

Denna meditation handlar om att släppa vårt kontrollbehov. Det är viktigt att vi gör detta så att vi kan fördjupa oss ytterligare - Nå nya nivåer av medvetande.

 

Bortom kontroll - kontrollerat!

 

Namasté

Våga Vara DU!

 

Denna meditation handlar om att Våga gå ut i världen precis som du är utan tanken om vad andra ska tycka!

 

Våga vara den du är för att stå sann i dig själv och därigenom odla sanna relationer!

 

Vägen mot succé i just ditt liv!

 

Namasté

Agera!

 

Denna meditation handlar om att börja agera!

Kasta dig ut i det nya!

Att ta steget!

 

Det gamla rasar ju ihop ändå just nu så ta den här chansen!

 

Att stå ny inför dig själv så att världen blir ny för dig!

 

Namasté

Läka och utvidga DNA

 

Denna meditation handlar idag om att läka och utvidga vårt DNA. Att befria oss från minnen vi är belastade med och som hindrar vår framfart!

 

Gör dig fri från minst 6 generationers erfarenheter. Befria dig från eget karma.

 

Lev Fri!

 

Namasté

Den Inre Domaren

 

Denna meditation handlar om att sätta den Inre Domaren fri.

 

På så sätt kan du bli kreativ och börja göra de saker du verkligen vill göra utan den inre förgöraren som talar om för dig att du inte kan.

 

Du kan!

 

Namasté

Att gå vidare från relationer

 

Här intill har jag samlat några effektfulla och kärleksfulla meditationer som handlar om att släppa taget om kärleksrelationer som antingen har brustit eller på andra sätt gör det nödvändigt för oss att släppa taget.

 

Släpp taget kärleksfullt! På så sätt fyller du dig med ljus och växer i de erfarenheter du har fått med dig i din situation genom relation! Även om man kanske inte tror det, när man sitter med ett brustet hjärta, har du lärt dig så oerhört mycket om dig själv genom den andre. Missa inte det perspektivet!

 

(Längre upp i listan finner du en meditation som heter "Våga släppa taget!" Även den är oerhört effektiv mot alla slags relationer vi behöver släppa taget om och befria oss ifrån.)

 

Gör som träden - Väx i ro!

 

Namasté

Avvisande

 

Känner du rädsla för att bli avvisad på ett sådant sätt att det är hämmande för dig? Håller denna rädsla dig ifrån att säga ditt hjärtas mening för om du skulle kritisera en person kan det innebära en risk att den personen går sin väg? Tänk tanken att om den personen går för att du har en åsikt ska den personen inte vara i ditt liv. Den personen eller personerna är fel för dig! De avvisar dig för att de ska. På så sätt slipper du ödsla din tid!

 

Bär du på avvisanden som redan inträffat och som idag håller dig tillbaka? Så länge vi bär på dessa avvisanden kan vi inte bli dem vi ÄR.

 

Är du rädd för att få ett nej, att bli avvisad, att uppleva känslan av misslyckanden på ett sådant sätt att du inte ens ger dig ut för att pröva dina vingar? Du söker kanske inte ens det där jobbet du vill ha? Meditationen "Hantera avvisanden" passar då perfekt för dig.

 

Gör dig fri!

 

Namasté

Uppskjutanden

 

Upphör från och med nu med det ständiga uppskjutandet!

 

Se till att få dina åtaganden gjorda helt enkelt genom att göra dem NU! Så länge du skjuter upp det minsta lilla sätter du ditt liv i ett ständigt pausläge och du kommer ingenstans. Skjut inte upp till imorgon det du kan få gjort idag!

 

Obs!

 

Skapa inte det omöjliga genom en alltför lång lista. Se till att den är rimlig!

 

Det är dags att få fart, att bli aktiv, kreativ och skapande!

 

"Don´t talk about it - be about it!"

 

Namasté

 

 

 

Reglera ditt blodtryck!

 

Det är inte enbart vår själ som behöver omvårdnad. Vi behöver se till att våra organ fungerar optimalt dessutom!

 

Visst hänger allting ihop med vart annat och visst finns det bakomliggande orsaker till ett obalanserat blodtryck som man behöver gå in och städa undan men samtidigt som vi städar insidan kan vi också hjälpa våra organ på traven!

 

Denna väldigt fina guidade hypnos har hjälpt många att få tillbaka ett normalt blodtryck. En fin hjälp åt oss alla!

 

Namasté

Utbrändhet

 

Är du utbränd, eller som jag hellre vill kalla det för - vidbränd?

 

Har du fått höra att du lider av kroniskt trötthetssyndrom? Ordet 'kronisk' talar om för dig att det inte går att förändra, att det är för alltid. Det har visat sig att s.k. kroniska tillstånd går att bli av med och alltså är de inte kroniska.

 

Intill finner du tre meditationer som hjälper till vid alla dessa tillstånd som egentligen handlar om samma sak - man har bränt ljuset i båda ändar och behöver läka kroppen och sinnena från dessa tillstånd.

 

Genom att göra dessa meditationer under åtminstone i en period av fyra månader ger du dig själv chansen att återställa dig själv på alla plan och generera förnyad energi!

 

Obs!

 

Vid dessa tillstånd krävs förändring! Du har hamnat här för att du antagligen haft för många bollar i luften eller för att du lever ditt liv på fel plats och långt ifrån dig själv - där du inte lever den du ÄR utan lever utifrån andras förväntningar eller krav på dig själv. Upplever du att du behöver fördjupad hjälp vid sidan av dessa meditationer är du varmt välkommen att kontakta mig för vägledande samtal!

 

Bli vital!

 

Namasté

Frihet

 

Denna meditation handlar om Friheten. Att se att det är det enda som existerar.

 

När vi förstår den yttre auktoritära rösten kan vi gå bortom den och upplevelsen av ofrihet suddas ut!

 

Namasté

Den Vises Sten

 

Dessa meditationer handlar om att gå inåt. På djupet. För att finna "den vises sten."

 

Varning!

Har du inte gjort ditt arbete med dig själv som du borde bör du vänta med den här meditationen och börja där du just nu står.

 

Namasté

Kärlek

 

Dessa meditationer handlar om kärlek.

Den ena hanterar kärleken till dig själv och den andra handlar om att attrahera den partner du längtar efter att ha vid din sida.

 

Kärleken till oss själva handlar inte om egot utan är en oförfalskad och ren kärlek till dig själv och som gör världen tillgänglig för dig genom den.

 

Namasté

 

Gränslös Kärlek

 

Denna meditation behandlar kärleken till dig själv och den gränslösa kärleken till allt och alla andra.

 

Meditationen öppnar upp ditt hjärtchakra så att du från och med nu lever därigenom. Här möter du dig själv genom att känna och så möter du även alla andra. I att känna istället för att tänka!

 

Genom att känna istället för att tänka suddas egot bort och du agerar inte längre i egensyfte i din samvaro med andra. Du kan inte heller göra andra illa. Hjärtat vet inte hur man gör.

 

Namasté

Befrielse från Karma

 

 

Dagens meditation handlar om att befria från karma. Vi är nu i Vattumannens tidsålder - det nya paradigmet. Vi får möjlighet att befria karma för att vi ska kunna höja oss. Det är som en slags amnesti. Vi lämnar in vårt karma och i utbyte ska vi sträva efter dimensionshöjande aktivitet. Är du med på dealen är det bara att sätta igång!

 

Namasté

Meditation för Balans och Ilska

 

Inre balans för att ha stabilitet i den yttre världen. Inre balans för att inte låta rädslan styra ditt liv.

Inre balans för att bli Ledaren i ditt Liv!

 

Ilska. För att kunna befinna oss i inre balans behöver vi förenas med vår inre ilska. Denna känsla är ofta undertryckt för att den inte är helt tillåten. Alla känslor är lika viktiga för att nå inre balans. Låt alla känslor leva och existera men var medveten om varför du har dem. Ilska är en bromskloss så vi behöver inegrera ilskan med våra övriga känslor för att gå in i acceptans på vad som framkallat vår ilska.

 

Namasté

 

Mod

 

Det mod som handlar om att våga trots att vi är rädda och osäkra är det högsta modet - Att våga!

 

Det är när du vågar vara modig som du kan ställa dig på 1:a plats på prispallen i ditt liv. Då har du vunnit!

 

Rädslor som tar modet ur oss och därmed begränsar oss och blir till ett självsabotage gör att du inte kan leva ditt liv så som du gärna vill. Meditationen om självsabotage är oerhört effektiv!

 

Namasté

 

Själtillit

 

Denna meditation handlar om det jag kallar för själtillit.

 

I detta ligger självförtroende, självkänsla och självtillit.

 

När du övervinner brister inom dessa områden finns det inte längre något som hindrar dig att skapa ditt liv efter din själsliga designe!