Om Maria Corall

Jag har valt att komma ner på jorden i det här livet i en blandning av att vara ett indigobarn men också ett kristallbarn. Min uppgift är att hjälpa de nya indigobarnen och kristallbarnen som har kommit och fler som är på väg. Meningen är att jag ska hjälpa till att bana väg för dessa barn tillsammans med de väldigt känsliga regnbågsbarnen som i den uppstigning som pågår på jorden just nu kommer hit och blir fler och fler. Min uppgift är att informera och höja människorna som nu är på jorden och för att kunna göra det har jag fått göra en hel del fördjupande resor här på jorden. Jag har också fått erfara sådant som de flesta människor råkar ut för som upplevs som smärtsamt eftersom jag inte kan hjälpa, informera och upplysa om jag inte själv har erfarenheterna med mig. Jag skulle inte heller kunna förstå hur en människa upplever en smärtsam erfarenhet om jag inte varit i den själv. Det gör att jag har en högt utvecklad empatisk förmåga men framförallt förståelse. Det bästa av allt det här är att jag också har lösningarna. Det är vad min utbildning här på jorden har handlat om. Det vi upplever på jorden är vår utbildning så att vi kan utföra det vi har bestämt oss för att utföra. Vi valde en gång i efterlivet vilken uppgift vi skulle utföra på jorden. Vi räckte upp handen. Nu måste vi fullfölja. Blomstra!

 

Jag har gjort många inre resor men jag har också sökt kunskap och upplysning i den yttre världen genom att jag läst och studerat högt utvecklade mästare som finns bland oss på jorden. Buddha är en av dem. Sadhguru en annan och nu levande tillsammans med Krishna Das. Även Osho var en sådan mästare som arbetade med förändring här på jorden. Den här typen av sökande efter sanningen har jag sysslat med i hela mitt liv men koncentrerat under mina senaste 30 år här på jorden. Det här sökandet pågår i ett ständigt flöde.

 

Jag har även läst filosof, retorik, litteraturvetenskap, källkritik, kvantfysik, vetenskapsteori vid universitet och har en akademisk blick med mig. På så sätt kan jag förstå varför människor upplever världen som de gör. Jag är animalien. Den som kommer underifrån och ser bristerna så att vi kan utveckla oss även på dessa plan.

 

Efter att under många år varit sysselsatt med mitt ovan nämnda insamlande är det nu avsikten att jag ska dela med mig av allt jag har. Lika mycket som jag är animalien, är jag också alkemisten. Jag kan ta i smärta och omforma den till glädje. Jag kan låta dina tårar falla i mina händer och skapa ett leende på dina läppar.

 

Jag är en intuitiv livscoach. Jag står med en fot på varje planet. Att vara intuitiv betyder här att jag är seende och starkt inkännande. Jag kan se din aura, dina energifält. Jag får besked från guider och andra vägvisare som jag vidarebefordrar till dig på din väg i din transformation. På så vis är jag ett medium – den som sitter i mitten – som tar emot besked och skickar dem vidare. Budbäraren, länken mellan uppåt och nedåt.

 

Jag arbetar även med verktyg såsom tarot, radiestesi,(energiarbete med pendel) kanalisering som är en rad verktyg jag använder i mitt arbete som medium. Jag utför distanshealing och guidad meditation på distans.(än så länge).

Du är välkommen att kontakta mig för den här typen av intuitiv coachning.

 

Jag har arbetat som medium i under 17 år och gör fortfarande, men istället för att enbart arbeta utifrån det människor tror är viktigt för dem, är nu mitt nästa steg att informera och utbilda så att människor istället vet vad som är viktigt, eller vet vad de är. Därför har jag satt mig ner och sammanställt kursmaterial som handlar om hela dig, om hela livet. Sammanställt utifrån allt jag har lärt mig och nu skickar vidare till var och en som förstår att detta är viktigt. Inifrån och ut! Genom detta material som du nu kan finna vägen till den sanning som är din – din Diamant!

 

Jag har ett gediget CV. Där kan man läsa att jag arbetat som lärare och kursledare på distans i skapande skrivande, filosofi och mytologi. Man kan också läsa att jag har arbetat som korrekturläsare under många år och fortfarande gör. Man kan läsa där att jag haft eget företag i olika former genom livet, att jag arbetat i butik men man kan också läsa i mitt CV att jag jobbat som lokalvårdare på mentalsjukhus, men även på sjukhus där man ser barn och gamla dö. Jag skriver artiklar men får inte kalla det för journalistik då jag inte har den utbildningen. Det gör inget. Jag skriver likväl. Jag målar i olja och säljer om någon vill köpa. Jag skapar av allt jag ser!

 

Jag har två barn som givit mig mycket erfarenhet av livet, av det som ligger bakom allting. De har lärt mig om egot genom dess blotta existens. De har lärt mig om mod och om skrattet, om hjärtat och om lätthet! Genom sina barn får man syn på sig själv. Vem man innerst inne är, vem man egentligen vill vara och kanske också hur långt ifrån sig själv man hamnar då och då.

 

Jag är idag 47 jordår. Jag har många drömmar och mål kvar i livet! Men som jag brukar säga: Don´t talk about it! Be about it! Så småningom finns det tillgängligt även för andra men fram till dess är dessa drömmar och mål att uppfylla mina. Ni kan dock alltid vara säkra på att det är till det högsta bästa, inte bara för mig utan främst för alla andra!

 

Namasté

Maria Corall

 

copyright © 2016 All Rights Reserved Maria Corall