Dagens Ord

Numerologisk Vägledning

Läs årshoroskopet för 2017 här

Gomorron!

Dagar som gått

 

Ibland behöver vi backa bandet för att förstå varför vissa saker upprepar sig. Varför sitter du fast? Vad är det du missar som stoppar flödet?

 

Länken nedan förflyttar dig bakåt i tiden så att du kan finna den röda tråden för dig att dra i - för att förändra!

 

Ps. Det har nu blivit så mycket material att jag har fått utöka med ytterligare en sida. Den heter del 2. Så missa inte att detta guld nu är fördelat över 2 sidor!

Dagens meditation handlar om tålamodet. Att vara modig i tanken om att allt sker som det ska!

 

Att förstå varför vi ska tåla modet och vad det ska fyllas med!

 

Allt gott kommer till den tålmodiga därför att man förstår vikten av det inre växandet! ;-)

 

Med önskan om ett fantastiskt 2017

 

Namasté

Dag 7/16

Stop!

 

I tarot har vi idag Vagnen och i

bakgrunden ligger Tornet. Tornet

handlar om djupgående och långtgående

förvandling. Det gamla ska bort för att ge plats åt det nya. Vi talar också om i energinummer 16 om andlig förnyelse, att stiga uppåt och högre men för att kunna göra det måste fundamentet, grunden vara hållbar. Bygger vi hus av kort blåser de antingen iväg vid minsta ligga vindpust eller för att det blir för högt – här faller det till slut av sig självt. I detta djupt gående arbete med oss själva skonas ingenting. Egot skaks om ordentligt. Många är rädda för Tornet men då har man missuppfattat vad som ligger i detta. Man säger ofta om den här energin att det förstör allt man har. Det låter omtumlande och omstörtande, men om vi säger att det gamla måste bort, en ny grund måste läggas för bestående resultat kan man på ett annat sätt förstå detta och ta det till oss. Det tredje ögat ligger i den här energin och ser till att skydda oss men hjälper oss också att se klart vad som måste bort. Det tredje ögat hjälper dig inåt så att du kan se vem du verkligen ÄR. Det är det första. Vem ÄR du? Utan den vetskapen om dig själv kan du inte bygga någon grund.

 

I vår 7:a idag ligger då vagnen inom tarot. Man brukar här uppmana till att se till att få fart på vagnen, se till att sätta igång det du vill ha igångsatt! Idag säger vi: ”Bromsa! Bromsa vagnen! Du kör över dig själv!”

 

Vi ska tala om tålamodet. Vad är tålamod? Det är ett av de mest tråkiga ord en människa känner till. Om man har hör detta många gånger i sitt liv – ha tålamod – då kanske man faktiskt ska börja ha det. Får man höra detta ofta beror det på att man inte någonsin praktiserat tålamodet. Man är rastlös. Man vill ha allting nu. Den rätta relationen, det rätta jobbet och alla barn man redan har namngivit. Problemet är att man aldrig får detta så som man önskar sig det om man inte har gjort sitt arbete med sig som ligger bakom vår 7:a idag – Det inre arbetet! Man vill hoppa över insidan och söka lyckan i den yttre världen. Om jag bara hittar den perfekta partnern då löser det sig! Hur kan det vara möjligt? När du inte är ditt eget högsta bästa hur ska du då kunna attrahera det som är det högsta bästa för dig? Det lär inte ske.

 

Tålamod betyder inte att sitta och vänta. I begreppet `tålamod´ ligger ett gediget och genuint arbete. När vi förstår att vi börjar närma oss ett läge där vi behöver vara med tålmodiga, betyder det att vi ska vara modiga att gå inåt och städa upp och bygga en ny grund så att vi kan få det där vi önskar oss, eller de facto, får reda på vad vi egentligen vill ha! Där går vi bortom illusionen. Tåla rädslorna inom oss så att vi kan vara modiga – tåla-modet – tålmodiga. Att hamna i tålamodet, att förstå att det är nu jag måste ha tålamod, betyder i själva verket att jag måste gå inåt. Jag är inte ikapp med det som ska komma till mig. Vagnen bromsas in tills att det är läge att ta nästa steg. Då rör sig vagnen framåt igen. Lär dig att älska tålamodet. Det pekar enbart på att du måste gå inåt och utveckla dig själv så att du hamnar i fas med det som livet har i åtanke åt dig – så att det som kommer till dig blir bestående!

 

Dagens meditation handlar om att vara tålmodig. Klara av att stanna upp. Klara av att vara i ställtid, i inställningstid! Tålamod är en gåva!

 

Namasté

 

copyright © 2016 All Rights Reserved Maria Corall